Hoteluri în Zakynthos (Insulele Ionice, Grecia)

 1. 305 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 1.035 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 337 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 271 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 9. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Zakynthos

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Zakynthos, Grecia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Regiune
 • Găsiți hotelul dvs. ideal în Zakynthos!
 • Rezervați la prețul ideal!

ZAKYNTHOS, TĂRÂMUL GROTELOR ALBASTRE

Zakynthos face parte din insulele Ionice şi vă întâmpină cu plaje idilice cu nisip fin, formațiuni calcaroase care par că răsar din marea de un albastru turcoaz și sate uitate de vreme. Veneţienii i-au dat numele “Fioro di Levante”, însemnând “Floarea Orientului” pentru că insula este renumită pentru mediul său natural nealterat, prezența unor specii pe cale de dispariție precum ţestoasa marină numită Caretta-Caretta.

CULTURA

Pe lângă mediul său natural deosebit, Zakynthos are o cultură şi o arhitectură interesantă, mai ales în oraşul Zante care se bucură de facilităţi de cazare dintre cele mai diversificate. Peştera albastră și epava unui vapor (Navaggio) sunt imagini reprezentative ale insulei pe harta lumii, fiind una din cele mai căutate destinaţii de vacanţă de pe tărâmul elen.

În Zakynthos au loc două festivaluri anuale majore în onoarea lui Agios Dionysios, sfântul protector al insulei, pe 24 august respectiv 17 decembrie. Ambele festivaluri au durata de trei zile şi constau în diverse ceremonii religioase, urmate de muzică şi dansuri tradiţionale, mâncare ieftină şi bună dispoziţie, fapt ce atrage mii de turişti şi pelerini anual.

Festivalul vinului, organizat în capitala Zakynthos are loc începând cu ultimele zile ale lunii august până în primele zile ale lunii septembrie şi se pot gusta vinurile excelente ale insulei, apreciate pentru aroma lor puternică.

Există o mulţime de asemănări între produsele alimentare din Zakynthos şi produsele din celelalte Insule Ionice, dar insula are specialităţile sale proprii, cum ar fi carnea de pui umplută cu iepure de casă, un fel de mâncare de vinete în sos de usturoi numit “skordostoumbi melitzana”, tocană de vită şi “tsilipourlo”- o mâncare specifică sărbătorilor pascale făcută din intestine şi organe de ied sau de miel. Ca toate insulele greceşti, Zakynthos este bine aprovizionată cu fructe de mare proaspete şi de înaltă calitate, servite în tavernele şi pensiunile pescăreşti din porturi. Specialitatea de brânză “ladotiri” (brânză în ulei) împreună cu dulciurile “mandolato” (nuga), “Pasteli” (seminţe de susan caramelizate cu miere), îngheţata de iaurt cu diferite arome sunt preparatele cele mai căutare de turiştii cazaţi în hotelurile ce oferă servicii all inclusive.

CLIMAT ŞI ACTIVITĂŢI

Vilele tradiţionale şi hotelurile moderne cu servicii de calitate şi variate posibilităţi de divertisment sunt disponibile turiștilor din mai până în octombrie datorită climei mediteraneene şi soarelui puternic ce fac din Zakynthos o destinaţie ideală pentru petrecerea unui concediu liniştit departe de agitaţia urbană. Zakynthos este plină de resurse şi oferă atât de multe oportunităţi şi idei de activităţi, indiferent că petreceți vacanţa în familie, cu cei mai buni prieteni sau un sejur romantic alături de persoana iubită.

Experienţa memorabilă a unei excursii în Zakynthos se câştigă în urma unui tur al insulei prin vizitarea bisericilor de pelerinaj, a regiunii Kampi, a plajei Navagio, a pitorescul sat Volimes şi Peştera Albastră. Veţi fi fericiţi să descoperiţi posibilitatea de a practica sporturi nautice, cum ar fi scuba diving şi snorkeling în zona plajelor Navagio şi Agios Nikolaos iar atracţiile oferite de cele 3 parcuri acvatice din apropierea staţiunii Laganas . vă vor atrage cu siguranţă. Dacă vă plac animalele, puteţi să vă urcaţi în şa şi să exploraţi golful şi plantaţiile de măslini călare apelând la serviiciile celor mai cunoscute grajduri din zonă: Laganas Horse Riding School și Nanna’s Horses

Profitaţi de ofertele localnicilor de a petrece o seară în mod tradiţional pentru a cunoaşte obiceiurile locale, specialităţile gastronomice încununate de ospitalitatea acestora care vă vor face să dansaţi în ritmuri zantiote, acesta fiind un motiv în plus pentru planificarea unui concediu de relaxare în Zakynthos.

DE RECOMANDAT

Capitala şi portul principal al insulei Zakynthos este oraşul Zakynthos sau Zante. Acesta impresionează prin arhitectura în stil veneţian, a numărului mare de centre comerciale şi facilităţi de cazare şi prin portul său unde ambarcaţiunile îşi aşteaptă turiştii să îi poarte în călătorii de neuitat. Arhitectura actuală a oraşului este relativ nouă, aceasta fiind reconstruita aproape în totalitate după cutremurul din anul 1953 care a distrus majoritatea vilelor elegante şi clădirilor neoclasice care înfrumuseţau capitala. Cea mai aglomerată zonă este strada paralelă cu malul mării dintre Piaţa Solomos şi până la Biserica Agios Dionysios care adună mii de turişti anual, fapt ce face ca hotelurile din împrejurimi să fie mereu ocupate.

Capitala se mândreşte cu un Muzeu de artă post-bizantină situat în Solomos Plateia, precum şi un muzeu dedicat vieţii şi operei romancierului şi dramaturgului grec Grigorios Xenopoulos, situat în apropiere de Biserica Agios Dionysios

Laganas este una dintre cele mai populare staţiuni de pe insula Zakynthos, remarcându-se prin multitudinea de restaurante, taverne, cafenele, cluburi, unităţi de cazare, centre de închiriat maşini şi biciclete şi oferă condiţii ideale pentru practicarea sporturilor nautice.

Pe Dealul Bochali se găsesc ruinele cetăţii veneţiene şi unde puteţi admira peisajul superb asupra capitalei. Kalamaki este situată într-un golf în sud-estul insulei Zakynthos şi se întinde de-a lungul plajei aurii Laganas care este declarată parc naţional datorită frumuseţii sale şi a speciilor de ţestoase Caretta – Caretta.

Coasta de est a insulei vă va surprinde cu apusuri superbe, într-o atmosferă liniştită, departe de poluare fonică. Dominată de plaja Tsilivi care deţine distincţia Steagul Albastru, datorită nivelului de curăţenie şi gradului ridicat de siguranţă oferit, locaţia este ideală pentru cei cu copii mici. În apropiere se află Katastari, o aşezare pitorească, înconjurată de plantaţii de măslini şi viţă de vie. Deşi coasta Zakythos devine foarte populară în timpul verii, acest sat, construit sub formă de amfiteatru îşi păstrează caracterul său tradiţional şi frumuseţea naturală.

Nu rataţi şansa de a explora nordul insulei, cu privelişti mirifice datorită peisajelor dramatice, apelor turcoaz şi băilor de sulf cu efecte benefice pentru cei ce se vor afunda în ele. Marea Sulphur va merita cu siguranţă câteva ore, izvoarele sulfuroase sosind la suprafaţă din munţii ascunşi în peşterile subacvatice din Xigia.

Dacă simţiţi nevoia unei escapade din banalul cotidian, profitaţi de ofertele last minute pentru a vă bucura de atracţiile vieţii de noapte pentru care insula Zakynthos este considerată a fi „Ibitza Greciei”. În Agios Nikolaos veţi descoperi unul dintre cele mai în vogă cluburi de plajă din Zakynthos, Ammos Beach Club, ce vă invită într-un decor șic să vă răsfăţaţi cu băuturi alese şi să dansaţi pe ritmuri vibrante. De la unităţi de cazare ieftine până la cele cu preţuri mai ridicate, Zakynthos pune la dispoziția turiștilor săi numeroase opțiuni.

Indiferent de pasiuni și preferințe, în Zakynthos veţi găsi mereu ceva atractiv.