Hoteluri în Barcelona (Catalonia, Spania)

  644 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  2.033 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 679 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 927 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 944 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 634 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Barcelona

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Barcelona, Spania. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Barcelona
 • Găsiți un hotel ieftin în Barcelona!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Barcelona

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 584 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 673 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 833 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  694 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  668 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 726 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

BARCELONA, O SCENĂ PLINĂ DE VIAŢĂ

Barcelona este unul dintre cele mai mari orașe ale Spaniei și este capitala regiunii autonome, numită Catalonia. Acest oraș internațional se bucură de o situație privilegiată datorită poziției sale geografice în triunghiul nordic al Peninsulei Iberice, dar și de istoria sa lungă și de activitatea sa economică și culturală viguroasă. Una dintre cele mai importante caracteristici este existența a două limbi oficiale: spaniola și limba catalană, cea din urmă fiind limba proprie din Catalonia. Barcelona are o caracteristică mediteraneeană, datorită climei și a plajelor sale, dar și datorită modului în care oamenii știu să-și trăiască viața. Cea mai bună perioadă de vizitare a orașului lui Gaudi, este la sfârșitul primăverii sau la început de toamnă. În august majoritatea barcelonezilor pleacă în vacanță, astfel călătoriile în interes de serviciu pot să scadă, iar oferta de cazare este uneori mai bună, găsindu-se hoteluri la prețuri mai mici.

Turiștii care aleg Barcelona ca și destinație de vacanță, se pot plimba printre bogățiile orașului, printre care se numără ruinele romane și arhitectură modernă, contemporană în stil gotic și art nouveau catalan. Pentru a vizita orașul, cel mai potrivit loc de început este Barri Gotic, cartierul gotic ce cuprinde catedrala, palatele si muzeele incredibil de atractive prin arhitectura lor unică. Cel mai important bulevard al catalanilor, este “La Rambla”, fiind cea mai populată arteră comercială ce nu trebuie ratată. Aici turistul are parte de o experiență inedită, de viața cosmopolită a orașului și de farmecul arhitectural al lui Gaudi.

ATRACŢII TURISTICE BARCELONA

Barcelona, ca și destinație turistică oferă numeroase posibilități pentru petrecerea timpului liber, într-o atmosferă de neuitat, plină de farmecul de altădată, în special datorită faptului că se regăsesc clădiri vechi, medievale. Acestea fac acum parte din viața culturală a orașului, luând funcția de muzeu. Mai jos puteți găsi o listă cu obiectivele turistice ce merită a fi vizitate și pe care nu trebuie să le ratați:

La Sagrada Familia este simbolul Barcelonei datorită arhitecturii unice dar și a duratei sale de construcție, care încă continuă. Construcția acesteia, a fost începută de mai bine de 100 de ani, de către faimosul arhitect catalan Antoni Gaudi. Lucrările au fost oprite, câteva decenii de Războiul civil și de regimul Franco. Aceasta este formată din trei fațade, prima este fațada Nașterii în stil baroc cu motive din natură. Fațada Patimilor îl înfățișează pe Iisus prin prezența statuilor abstracte, ce au fost adăugate în anul 1978. Cea de-a treia fațadă este fațada Sclaviei, la care se lucrează și astăzi.

Catedrala a fost ridicată din bani publici, iar terminarea ei nu a fost posibilă pentru că arhitectul a dorit-o perfectă, astfel lucrările având loc și după moartea sa.

Montjuic este o destinație obligatorie de vizitat pentru priveliștile panoramice, obiectivele culturale și pentru grădinile sale. Aici au avut loc Jocurile Olimpice din 1992, pentru care a fost reconstruit stadionul. Tot aici se află și Muzeul Național de Artă Catalană, adăpostind cea mai mare colecție din lume de artă romanică, ce a fost construit în 1929 sub numele de Palau National. La poalele acestui palat se ridică fermecătoarea Fântână Magică din Montjuic, aici desfășurându-se un minunat spectacol de lumini, apă și muzică.

Parcul Guell își are începuturile încă din secolul XX, când un conte dorea să ridice aici o zonă rezidențială, cu ajutorul arhitectului Gaudi. Acest plan a eșuat, însă s-a transformat în unul dintre cele mai frumoase parcuri ale orașului. Parcul este deschis zilnic, iar intrarea este liberă, excepție făcând muzeul Gaudi, pentru care se plătește bilet de intrare. Acest obiectiv este foarte popular în rândul turiștilor, dar dacă doriți să aveți parte de o plimbare liniștită, vă puteți duce dimineața când încă nu sunt pline aleile.

SFATURI PRACTICE BARCELONA

Turiștii, care au un buget mai restrâns pot alege varianta mai ieftină de vizitare a obiectivelor turistice, respectiv „Barcelona Card”. Este o opțiune foarte bună pentru că oferă intrare liberă la mai multe atracții turistice, reduceri și acces liber la transportul cu metroul și autobuzul. Există mai multe tipuri de carduri și se alege în funcție de câte zile doriți să alocați pentru vizitarea obiectivelor.

La capitolul gastronomie, catalanii oferă cele mai proaspete fructe de mare și pește. În Barceloneta se găsesc restaurante interesante de sea food, foarte atractive și într-un ambient plăcut. Restaurantele servesc mâncarea tradițională catalană și anume faimoasa paella și o largă gamă de tapas. Turiștii cu bugete mai mici pot găsi meniuri accesibile pe Avenida del Parallel. Pentru a nu sta la coadă pentru biletele de intrare la diferite obiective turistice, opțiunea cea mai bună este plătirea biletelor de pe situri specializate, care ajută la diminuarea cozilor de la intrarea la obiectivele turistice.

CAZARE BARCELONA

Cazarea în Barcelona nu este o problemă, datorită diversității existente, astfel aici găsindu-se foarte multe tipuri de hoteluri, începând cu cele luxoase de 4 și 5 stele, până la cele de 3 stele pentru un buget corect. O alternativă mai ieftină este rezervarea unui apartament de la particulari, în regim hotelier, deoarece un apartament mai mare poate să fie folosit de mai multe persoane. Pensiunile sunt o alternativă la fel de convenabilă, iar prețul diferă în funcție de localizarea acestora față de centru dar și în funcție de dotări. Este recomandat să vă asigurați ca locul ales de înnoptare să fie aproape de o stație de metrou, pentru a putea parcurge mai ușor distanțele lungi. Barcelona poate să fie o destinație bună și pentru luna de miere, astfel puteți să luați în calcul de exemplu un hotel de 5 stele. W Barcelona este situat pe litoral, oferă un centru spa, o piscină infinită, camere mari și primitoare cu vedere la mare sau la oraș.

Barcelona este un oraș inedit ce oferă fiecărui turist în parte posibilitatea petrecerii unei călătorii sau sfârșit de week-end în cele mai bune condiții și pentru orice buget.

Our top-rated cheap hotels in Barcelona

 • 1.129 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 826 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 841 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 1.013 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 969 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  462 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 528 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024