Hoteluri în Madrid (Madrid, Spania)

 1. 686 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  830 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. 696 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 3. 811 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  645 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 314 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 5. 355 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  939 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 6. 513 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Madrid

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Madrid, Spania. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Madrid
 • Găsiți un hotel ieftin în Madrid!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Madrid

 • 1.132 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 621 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 585 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 528 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 1.430 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 532 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 490 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 473 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

MADRID, CAPITALA VERDE A EUROPEI

Frumosul oraș al Spaniei este reședința regelui, fiind proclamat cu titlul de capitală încă din vremea regelui Philip al 2-lea. Pe hartă este situat în inima Peninsulei Iberice, fiind situat la o altitudine de aproximativ 600 de metri și cu o populație de câteva milioane, reprezentând un oraș de dimensiuni mari. Numele de „capitala verde a Europei” îl poartă pentru că dispune de nenumărate parcuri, fiind mai multe față de oricare altă capitală din Europa. Autoritățile statului creează condiții favorabile pentru antreprenorii care doresc să investească capital, prin urmare este un oraș cosmopolit și un important centru al administrației publice și desigur al afacerilor. Cu un important impact financiar, Madrid este cunoscut ca nucleul financiar al Europei de Sud și este clasat printre cele mai mari orașe din Uniunea Europeană după numărul de locuitori. Facilități moderne există, fiind un nivel ridicat al traiului cetățenilor iar acest lucru se mai datorează și locurilor de muncă bine plătite. Posibilitățile de angajare sunt multiple deoarece își au sediul central companii multi-naţionale și organizații internaționale.

Madrid este divizat în trei părți, fiind un nucleu istoric, numit Viego Madrid, cartierul Barrio de Oriente care este situat în apropierea Palatului Regal și bineînțeles inima capitalei. Turiștii sunt bucuroși să constate că există o viață de noapte a orașului, existând magazine, restaurante, terase și cluburi deschise până în zori.

Cu o arhitectură impresionantă, clădirile aflate în patrimoniu iau ochiul fiecărui trecător sau turist. Cu toate acestea este clasat ca un oraș Alfa, fiind fluent la nivel european pe mai multe domenii, în științe și cultură dar și în politică, media și multe altele.

Madrid este un oraș turistic având la dispoziție toate facilitățile și serviciile unui sejur minunat într-o metropolă încântătoare.

OBIECTIBE TURISTICE MADRID

Madrid este destinația preferată a turiștilor pentru citybreak-uri dar și pentru vacanțe mai lungi, deoarece există o oportunitate mare de obiective turistice atractive și perfecte pentru o lecție de cultură. Organizarea din timp a concediului este potrivită pentru a se putea vizita cât mai mult, fiind o ofertă largă. Numeroasele edificii istorice fac din această capitală una dintre destinațiile preferate în rândul turiștilor. Cele mai importante obiective ce nu trebuie ratate:

Muzeul del Prado este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Madrid, fiind renumit prin operele sale. Muzeul găzduiește nenumărate expoziții temporare iar expoziția permanentă este formată din desene, tablouri, tipărituri dar și monede, medalii și obiecte decorative. În aceste încăperi ale muzeului se pot găsi opere ale artiștilor italieni, opere ale lui Goya, opere ale artiștilor spanioli dar și operele pictorului olandez Hieronzmus Bosch.

Palatul Regal este unul dintre cele mai interesante palate din Europa, având un număr de 2000 de camere, dintre care numai 50 pot să fie vizitate. Turiștii pot vedea printre cele mai somptuoase camere, Sala de Porcelana, o sufragerie de 400 metri pătrați și Sala del Trono. Poziționat foarte bine, în nucleul istoric al orașului și în imediata apropiere a Plazei Espana.

Arco de la Victoria este amplasat în Plaza de la Moncola, fiind construit de către dictatorul Franco pentru armata naționalistă care a câștigat în războiul civil din Spania.

Parque del Retiro este parcul preferat al locuitorilor metropolei, fiind locul ideal pentru ieșirile în familie din weekend și având un rafinament aparte pentru că a fost realizat pentru familia regală. Acesta a fost construit în anul 1632 la ordinul Regelui Filip al IV-lea și este foarte apreciat de către turiștii care doresc un loc de relaxare după vizitele la muzee.

Palacio de Santa Cruz este un important monument de arhitectură habsburgică, fiind construit în perioada 1629-1643 de către Juan Bautista Crescendi. Acest Palat a fost la început închisoare, având un aer cu totul aparte, al vremurilor de mult apuse. Niciun turist nu trebuie să rateze o așa capodoperă ce a fost păstrată în timp în cele mai bune condiții.

Obiectivele turistice sunt un important aport al unei vacanței reușite iar Madrid are o poziție foarte bună la acest capitol, fiind completat de structurile de cazare cu luxoasele hoteluri ce nu au egal.

ACTIVITĂŢI TURISTICE MADRID

Madrid este o destinație turistică potrivită pentru weekend dar și pentru concediile mai lungi. Cea mai recomandată perioadă pentru vizitat sunt lunile aprilie și mai sau septembrie, octombrie, fiind temperaturi foarte potrivite. Vara este liber orașul pentru că cetățenii sunt în concediu dar temperaturile pot urca până la 40 de grade, astfel verile fiind călduroase și uscate iar iarna temperatura medie este de 4 grade Celsius.

Serile pot fi foarte plăcute în Madrid, pentru că după o zi încărcată de activități, se poate lua masa la un restaurant cochet cu mâncare tradițională de tip tapas, apoi cei mai petrecăreți pot merge la unul dintre numeroasele cluburi pentru că orașul este cunoscut pentru tumultoasa viața de noapte. Pentru localnici nu este nimic neobișnuit petrecerea până în zori, urmând ca dimineața să se meargă la serviciu. Această distracție se numește “movida” și a apărut odată cu libertatea prin înlăturarea Dictatorului Franco și apoi prin creșterea economică a țării.

Iubitorii de shopping se pot delecta cu produse de lux ale buticurilor care au un program destul de permisibil. Cei care doresc o plimbare prin mall-uri, pot alege La Vaguada sau magazinele de tipul El Corte, care au variante mai ieftine a produselor. Este bine de știut că duminica, magazinele sunt închise, astfel fiind un bun prilej de ieșirile în parcuri.

CAZARE MADRID

Madrid este capitala țării și cel mai mare oraș din Spania, astfel dispune de o largă ofertă a unităților de cazare. Există un număr mare al hotelurilor cu un grad ridicat de confort și de 5 stele, având la acest nivel centre spa și de fitness. Unitățile de înnoptare au standarde diferite, existând prețuri mici pe noapte, la hostelurile pentru tineret sau pentru familii există posibilitatea unui apartament într-o zonă sigură. Cele mai populare rămân unitățile de tip hotel de 3 stele cu un bun raport calitate-preț, iar cele mai căutate sunt cele apropiate de stațiile de metrou și de obiectivele turistice. Turiștii care își doresc o experiența inedită cu un plus de rafinament pot alege Collection Madrid Paseo Del Prado , fiind situat în imediata apropiere a Muzeului Prado.

Una dintre cele mai apreciate unități de înnoptare este hotelul Il Castillas cu o locație ideală, fiind la doar 300 de metri de cartierul Puerta del Sol. Acesta deține un restaurant cu preparate tradiționale delicioase. Accesul la internet este gratuit iar oaspeții acestei clădiri dispun de reducere la o parcare publică din apropiere. Camerele sunt decorate minimalist și confortabil, cu televizor și baie privată, având podea din lemn și un decor luminos. Acest hotel este foarte potrivit pentru cei doresc să facă excursii zilnice ale orașului și să descopere cât mai multe locuri misterioase și pline de trecut.

Madrid este un amalgam al obiectivelor turistice îmbinate cu o bună ospitalitate și cu o viața de noapte îmbelșugată, fiind într-un final destinația de concediu preferată de mulți turiști.

Our top-rated cheap hotels in Madrid

  926 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 413 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 622 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 684 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 448 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  506 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  928 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  357 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

Întrebări frecvente despre Madrid