Hoteluri în Londra (Anglia, Marea Britanie)

 1. 306 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 2. 595 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 3. 521 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 4. 552 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 5. 249 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  1.159 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
  649 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 6. 611 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 7. 606 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Londra

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Londra, Marea Britanie. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Londra
 • Găsiți un hotel ieftin în Londra!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Londra

LONDRA, ORAȘUL REGAL

Londra este un oraș aparte cu un aer retro, nobil. Este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, iar datorită dimensiunilor sale este considerat cel mai mare oraș al Europei. De asemenea deși este un oraș foarte aglomerat, Londra este fascinantă și se află într-un proces continuu de dezvoltare, oferind un nivel de viață minunat. Datorită combinației de diferite culturi din toate colțurile lumii, acestea își pun amprenta la nivel gastronomic, muzical sau chiar de cumpărături. Astfel, în funcție de dorințele fiecăruia, orice călătorie în Londra aduce turiștilor o experiență culturală unică și de neuitat.

Ca orice mare oraș al lumii, această metropolă spectaculoasă nu se lasă mai prejos și oferă foarte multe posibilități de petrecere a timpului liber. Pentru iubitorii de shopping Londra este un adevărat paradis unde se pot petrece zile întregi la cumpărături. În ceea ce privește obiectivele turistice, unicitatea lor are la bază istoria care a marcat evoluția artei și arhitecturii. Cu toate acestea, Londra este considerat un oraș costisitor, în special pentru activitățile culturale care sunt mult mai scumpe față de nivelul european. Deși orașul este vibrant, modern și plin de viață, în funcție de bugetul fiecăruia se poate lua în calcul atât o călătorie de un weekend pentru a vizita principalele obiective turistice, cât și o vacanță pentru o perioadă mai lungă.

OBIECTIVE TURISTICE LONDRA

Londra este o metropolă modernă, plină de istorie și atracții turistice ce merită vizitată în orice perioadă a anului, indiferent de reputația sa - un oraș cu vreme destul de schimbătoare. Lista obiectivelor turistice din Londra este vastă, iar mai jos puteți să găsiți câteva dintre cele mai populare și importante atracții turistice ce merită vizitate. Cu toate acestea, dacă timpul vă permite este indicat să savurați Londra și din altă perspectivă și să nu vă axați doar pe obiectivele turistice devenite clasice.

Big Ben

Faimosul Big Ben este unul dintre principalele obiective turistice din Londra și este considerat principalul simbol al orașului.

Palatul Buckingham

Este atât cel mai cunoscut palat regal din Londra cât și reședința familiei regale. În curtea palatului se poate asista schimbarea gărzii care este un adevărat spectacol în sine, fiind de fapt motivul principal pentru care un număr atât de ridicat de turiști vizitează anual acest faimos obiectiv turistic.

Tower of London/ Turnul Londrei

Un obiectiv turistic impresionant prin structura sa și extrem de popular, fiind celebru pentru adăpostirea bijuteriilor regale.

Madame Tussauds

Este celebrul muzeu de figuri de ceară localizat în centrul Londrei, care găzduiește o colecție impresionantă de statui, ale celor mai mari celebrități din toată lumea. Puteți să încercați să achiziționați biletele online pentru a beneficia de prețuri mai mici.

The Houses of Parliament/ Palatul Parlamentului

Cunoscut și sub numele de Palatul Westminster, este o clădire impunătoare și un alt simbol important al Londrei ce atrage numeroși turiști în special pentru arhitectura sa exterioară.

Westminster Abbey

Deși este considerată cea mai frumoasă și cea mai cunoscută biserică din Londra, este privită mai mult ca un monument istoric decât religios, datorită faptului că mulți monarhi au fost încoronați aici.

Tower Brigde

Vestitul pod este atât mobil cât și suspendat și reprezintă un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat, care oferă o priveliște minunată asupra Tamisei și Londrei.

London Eye

Este roata gigantică, extrem de populară ce atrage anual o multitudine de turiști, datorită imaginilor panoramice uimitoare ce le oferă asupra orașului. Prin urmare, uneori sunt cozi foarte lungi de turiști dar de obicei timpul de așteptare este mai mic seara.

Toate aceste obiective puteți să le vizitați fie pe jos, fie folosind mijlocul de transport în comun sau vestitele autobuze roșii supraetajate double decker. Bineînțeles pentru experiențe de neuitat se poate opta și pentru emblematicele taxiuri negre, însă trebuie să luați în considerare faptul că sunt destul de scumpe.

În orice situație, Londra este o opțiune excelentă ori de câte ori aveți ocazia să faceți o călătorie în străinătate. Datorită sensului de trafic diferit, cel mai important este să nu uitați să țineți cont de indicațiile din oraș și să vă uitați întotdeauna în dreapta când traversați.

OFERTE CAZARE LONDRA

Este necesar să se acorde o atenție aparte acestui aspect, deoarece Londra este cunoscută ca fiind unul dintre cele mai scumpe orașe europene pentru cazare. Pentru a beneficia de o vacanță mai ieftină din acest punct de vedere, este recomandat să vă plănuiți cu mult timp înainte călătoria. Bineînțeles că variantele sunt diversificate în Londra, iar în funcție de bugetul pe care doriți să îl alocați unei astfel de vacanțe, puteți opta pentru hoteluri luxoase de 5 stele sau hosteluri și apartamentele de la privați pentru a găsi cea mai bună cazare.

Unitățile de cazare destul de solicitate și chiar apreciate sunt B&B-urile, însă prețurile acestora nu sunt mereu mici. Însă hotelurile de 2 stele sau chiar unele pensiuni care sunt localizate mai departe de centru vin cu prețuri de cazare mai accesibile. Bineînțeles depinde și de perioada în care călătoriți, însă dacă veți căuta cu atenție puteți să găsiți oferte fantastice, cum ar fi Mehfil London Heathrow.

La polul opus, pentru cei care doresc să aibă parte de o vacanță plină de lux, se pot bucura la maxim de această oportunitate datorită faptului că Londra este un oraș plin de hoteluri uimitoare de 4 și 5 stele. O variantă în acest sens este hotelul The May Fair. Cu toate acestea, indiferent de motivul excursiei sau de bugetul alocat, Londra este un oraș inegalabil și va fi întotdeauna o opțiune ideală pentru orice turist.

Our top-rated cheap hotels in Londra

 • 854 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 1.089 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 • 420 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 • 452 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  295 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024

Întrebări frecvente despre Londra