Hoteluri în Milano (Lombardia, Italia)

 1. 379 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 351 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 725 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  216 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 418 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  307 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Milano

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Milano, Italia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Milano
 • Găsiți un hotel ieftin în Milano!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Milano

  1.608 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 801 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 470 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 375 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 340 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 632 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 312 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

MILANO, CAPITALA MODEI

Cu o economie impresionantă și cu o arhitectură modernă, dezvoltate succesiv după cel de-al doilea război mondial, Milano se clasifică cu succes printre cele mai spectaculoase orașe ale lumii, fiind destinația ideală pentru toate tipurile de vizitatori. Această capitală a modei, a frumosului și a artei nu este una ieftină, însă cu siguranță excelează în domenii precum educația, cultura, sportul, cu precădere fotbalul, precum și în domenii cheie pentru femei precum moda. Milano oferă o diversitate aparte, un mic paradox, ce îmbină arta lui Leonardo da Vinci cu modernismul secolului douăzeci și unu, ruinele imperiului roman cu majestoasa Porta Nuova Garibaldi, cea mai înaltă clădire din Italia. Vacanța pe tărâmurile din Italia transpune orice vizitator într-o lume aparte, a feeriei, a unei destinderi generale și a bucuriei de viață transmisă prin zâmbetele localnicilor. Centru al fashion-ului mondial, Milano pune la dispoziția călătorilor o varietate largă de unități de cazare, de la faimoasele hoteluri de top, cu facilități grandioase, gata să satisfacă cerințele neobișnuite ale turiștilor, până la unitățile de 3 stele sau 2 stele ale turiștilor care pun accentul mult mai mult pe vizitarea unui număr cât mai ridicat de obiective turistice.

ATRACȚII TURISTICE MILANO

Cu numeroase atracții turistice, harta călătorului în minunatul Milano este una complexă, care cuprinde catedrale, muzee, galerii de artă, monumente și edificii istorice consacrate, toate valorificând frumosul. Weekend-ul pe acest tărâm este o adevărată plăcere, indiferent că este vorba de perioada primăvăratică, cu celebrele festivaluri de modă, fie o excursie planificată cu ocazia sărbătorilor sau a revelionului. Din cadrul obiectivelor turistice nelipsite din repertoriul călătorului străin, Domul din Milano alături de catedrala Santa Maria constituie unele dintre punctele de neratat în itinerariul turistului.

Domul din Milano

Domul din Milano constituie o capodoperă mondială a stilului gotic, o adevărată investiție economică și intelectuală, ce uimește atât prin dimensiune, timp, cât și elemente interioare atent prelucrate și armonizate cu întreaga clădire.

Santa Maria delle Grazie - Cina cea de taină

Probabil una dintre operele cele mai de preț ale lui Leonardo da Vinci, Cina cea de taină este reinterpretată de acest mare artist al secolului cincisprezece. Santa Maria delle Grazie este astfel un simbol viu al renașterii, pictura suferind însă numeroase modificări de-a lungul timpului, fiind ușor ajustată pentru o conservare prelungită.

Galleria Vittorio Emanuele II

Galeria Vittorio Emanuele II este un centru al desfătării, trecând de la cea mai mare arcadă de cumpărături a lumii, la un exemplu de destindere de înaltă clasă, cu magazine și terase cu standarde ridicate, precum și delicatese rar întâlnite.

Stadionul Giuseppe Meazza

Latura sportivă a clasicului cetățean italian se observă cu ușurință în patima și pasiunea cu care trăiesc fiecare joc sportiv, stadionul Giuseppe Meazza, cunoscut și sub denumirea de San Siro fiind locația de dispută a celor mai bine cotate echipe ale Italiei.

Teatro alla Scalla

Renumit pe plan internațional, teatrul de operă Scalla, aduce plusul de eleganță, educație extra-curriculară și bogăție artistică al unei vacanțe ideale. Trebuie menționat că spectacolele sunt programate pentru a fi terminate înainte de miezul nopții, astfel programul trebuie menținut cu strictețe.

ATRACȚII LOCALE MILANO

Cum oferta turistică este extrem de elaborată, Milano reușește însă să aducă echilibrul unui aer destins, degajat cu ajutorul castelelor, a parcurilor luxuriante, la care se alătură și pachetele hoteliere avantajoase, atât ale unităților de 5 stele, cu spa sau piscină, cât și apartamentelor la prețuri moderate, reușind să creeze locația de vis atât pentru persoanele boeme, cât și aventurierii obișnuiți să cutreiere orașul. Un loc de neuitat pe harta călătorului modern, a curiosului inovativ, a celui căruia trecutul poate fi păstrat mult mai ușor dintr-un cadru atent cosmetizat.

Castelul Sforzesco

Palatul găzduiește o serie de muzee și galerii de artă, precum și capodopere celebre ale lui Michelangelo, fiind o locație adesea vizitată de iubitorii de frumos.

Basilica di Sant’Ambrogio

Realizată în perioada anilor 300 - 400, Basilica di Saint’Ambrogio a supraviețuit cu succes trecerii timpului, fiind un edificiu de cult esențial al orașului datorită faptului ca sfântul Ambrogio a fost cel care a fondat această catedrală, devenit ulterior protectorul orașului Milano.

Parcul Sempione

Cu o întindere impresionantă, dificil de parcurs pe jos de la un capăt la altul, Parcul Sempione este destinația ideală pentru un weekend în familie, fiind opțiunea multor italieni. La fiecare capăt se regăsesc anumite simboluri precum Arcul păcii lui Napoleon sau Castelul Sforzesco, turnuri emblematice, precum și un teatru de vară.

Plimbare pe Navigli

Călătoria pe canalele râului Navigli nu este una ieftină, însă este extrem de surprinzătoare și frumoasă pe perioada serii, unde podurile și localurile din împrejurimi luminează calea vaporașelor. Cu toate că puterea acestui râu este mică, există proiecte de dezvoltare a acestui traseu turistic.

EXCURSII TURISTICE MILANO

Indiferent de tipul călătoriei, de afaceri sau de plăcere, Milano reprezintă un oraș fabulos pe toate perioadele anului, la o distanță mică de orașe cu impact precum Genova, Como, Parma, care nu impresionează prin grandoarea și măreția acestora, ci prin unicitatea culinară, prin panoramele spectaculoase oferite sau istoria care le-a propulsat. O astfel de excursie este extrem de ușor de realizat, fiind la o distanță de doar câteva ore de Milano, cu o gamă largă de unități hoteliere, majoritatea în stil B&B, precum și pensiuni și hosteluri ce necesită un buget mult mai mic.

Genova

Genova, oraș port al Italiei, renumit în special datorită lui Cristofor Columb, și-a lărgit spectrul de interes cu Acvariul din Geneva, cel mai mare din Europa. Alături de acestea, latura marină, a portului, a farului, și universitatea este reprezentativă pentru oraș.

Como

Orașul de la poalele Alpilor este un mic locaș ospitalier, cu priveliști impresionante oferite de plimbările cu funicularul pe lacul Como și cu vederea munților semeți. Cu numeroase atracții, însăși localitatea Como vine cu aerul revigorant, cu veselia oamenilor și temple de sute de ani.

CAZARE MILANO

Oraș al modei, al luxului, Milano aduce în atenția călătorilor unități de cazare cu standarde mult ridicate, superioare chiar și celebrului hotel de 5 stele și anume unitatea supremă, de 7 stele cu servicii ireproșabile, cu standarde mult ridicate, precum și cu un specific unic pe mapamond. Un astfel de exemplu este hotelul Seven Stars Galleria, cu echipament și arhitectură ultra-moderne, poziționat în inima Milanului. Astfel de sacrificii bugetare oferă plăcerea unei cafele servite la balcon, admirând întreaga energie din celebra Galleria.

O alternativă a exuberanței hoteliere este hotelul Best Western Plus Felice Casati, de 4 stele care pune accentul pe ospitalitate, gastronomie elaborată și abundentă, precum și pe confortul hotelier de top. Milano oferă toate tipurile de cazare, însă este renumit pentru grandoarea acestuia, de la arhitectura de top, la vestimentație și unități hoteliere. Indiferent de opțiunea aleasă, Milano este o destinație ce trebuie punctată cel puțin o dată în viață, fiind impresionantă din numeroase perspective.

Our top-rated cheap hotels in Milano

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  774 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 587 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 490 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  494 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024