Hoteluri în Valencia (Valencia, Spania)

  582 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 480 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 544 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 339 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  468 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 356 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Valencia

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Valencia, Spania. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Valencia
 • Găsiți un hotel ieftin în Valencia!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Valencia

 • 1.010 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 564 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  522 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 557 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 392 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 433 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

VALENCIA, ORAŞUL CONTRASTELOR

Aflat pe coasta de est a Spaniei, orașul Valencia este așezat la distanțe aproximativ egale față de capitală și față de Barcelona. Orașul are o bună infrastructură, având un aeroport internațional, care facilitează fluxul de turiști care vin din toate locurile lumii. Este un important centru comercial, industrial și universitar astfel încât cei mai mulți turiști care vin în oraș sunt tinerii, venind pentru studii sau city break-uri. Cuplurile de tineri care aleg această destinație turistică pentru petrecerea vacanței se pot plimba prin centrul istoric, care este pitoresc cu străzi înguste, iar partea cea nouă a orașului este excelentă pentru distracție, cazare și shopping.

Una dintre cele mai importante ramuri ale economiei acestui oraș turistic este agricultura pentru că este un bun producător de citrice, fiind reprezentată de un procent de aproximativ 80% din recolta generală a Spaniei. Este un oraș al contrastelor pentru că edificiile istorice se îmbină frumos cu clădirile moderne, dar cu toate acestea valorile culturale au rămas actuale.

Valencia mai beneficiază și de unele dintre cele mai fine plaje din Europa, fiind în număr de aproximativ 100, în acest oraș, care au primit titlul onorific de “Blue Banner”.

Aceasta are o poziție geografică excelentă pentru turism pentru că poate fi vizitată atât vara cât și iarna. Față de orașele din nordul țării unde vremea este ploioasă iar in sudul țării sunt temperaturi caniculare, orașul dispune de un climat foarte bun în care soarele strălucește aproximativ 320 de zile pe an. Turiștii sunt interesați pentru petrecerea unui sejur în această zonă și pentru festivalurile renumite, care au loc în fiecare an, prin urmare caracteristicile principale care descriu Valencia sunt clădirile, festivalurile, piațetele și nu în ultimul rând negustorii.

OBIECTIVE TURISTICE VALENCIA

Orașul reprezintă un important loc în preferințele turiștilor pentru petrecerea concediilor, astfel Valencia oferă o largă ofertă de obiective interesante de vizitat. Astfel, în principiu șederea trebuie să fie de minim de 3 zile pentru a se putea vizita cele mai semnificative puncte de interes ale Valenciei:

Bioparcul nu este o simplă grădină zoologică pentru că este un concept nou și anume tipul de zoo imersiune. Acest concept presupune ca animalele să nu fie ținute în cuști, dar trăiesc în habitate care fac ca mediul să fie cât mai apropiat de cel natural. Acest lucru le permite turiștilor o mai bună vizibilitate, desfăşurâdu-se în cele mai sigure și bune condiții.

Parcul Turia înconjoară orașul datorită întinderii sale de aproximativ 8 km, acesta este unul dintre cele mai mari parcuri urbane din Europa. Parcul este o incredibilă sursă de distracție și petrecere a timpului liber pentru că beneficiază de piste de biciclete, parcuri de joacă, locuri de relaxare și fântâni arteziene. In această zonă fiind vegetație tipic mediteraneană se găsesc palmieri, portocali, măslini și lămâi.

Orașul Artelor și Științei este una dintre principalele atracții ale orașului, reprezentând capodoperele arhitecților Santiago Calatrava și Felix Candela. Arhitectura este de tip futurist și este formată din mai multe clădiri: Muzeul de Ştiinţe “Pricipe Felipe”, Palatul Artelor “Regina Sofia”, Umbracle, Hemisferic, Ocenografic și Agora. Biletele pentru intrarea la aceste obiective pot să fie atât combinate cât și individuale, iar Palatul Artelor Regina Sofia este cu circuit închis pentru că se țin doar spectacole organizate. Acest ansamblu a ajutat la dezvoltarea structurilor de cazare, existând posibilități de înnoptare atât pentru turiștii cu bugete reduse, care preferă locuri de dormit în camping și hosteluri de tipul B&B, dar și condiții pentru cei care preferă de exemplu un hotel de 5 stele.

ACTIVITĂŢI TURISTICE VALENCIA

Orașul verde al Spaniei, astfel mai este cunoscut Valencia datorită bogatei vegetații cu palmieri frumoși și parcuri animate, care fac din acest oraș să fie preferatul turiștilor pentru petrecerea vacanțelor și a weekenduri-lor. În Valencia există o multitudine de posibilități pentru petrecerea timpului liber, iar una dintre aceste modalități este realizarea de excursii în Mallorca și Ibiza, existând zilnic feriboturi cu programe flexibile.

Spre bucuria celor tineri, distracția se prelungește până în noapte pentru că sunt cluburi și baruri, care se găsesc în cartierul Carmen iar pentru petrecerile de weekend sunt preferate cartierele Joan Llorens și Canovas. Festivalurile sunt niște puncte de atracție importante pentru oraș, astfel având loc festivalul Fallas, care este tradus prin festivalul focului în care sunt organizate parade cu păpuși din carton imense, acestea fiind purtate pe străzi, apoi aprinse în ultima zi a festivalului. O celebră sărbătoare, care de altfel este foarte cunoscută și se numește Tomatina, fiind bătaia cu roșii din Bunol. Un mod plăcut de a petrece una dintre zilele de concediu în Valencia este plaja La Malva Rossa, care este cunoscută datorită nisipului fin iar pe faleză întâlnindu-se hoteluri, restaurante, terase și cafenele, fiind foarte populară în rândul turiștilor. Preparatele valenciene sunt pe baza de ulei de măsline, pește, fructe de mare, iar preparatul preferat de către turiști este paella care este specifică acestei zone.

Toate aceste ingrediente dau aromă orașului și mai ales sunt foarte potrivite pentru o destinație turistică, care se află în topul preferințelor turiștilor.

CAZARE VALENCIA

Orașul s-a reinventat în ultima perioadă a anilor prin realizarea complexului de mare anvergură, numit Orașul Artelor și al Științelor dar și datorită infrastructurii bine puse la punct.

Valencia este un oraș cu un flux mare de turiști pe toată perioada anului, prin urmare oferta unităților de cazare este mare și foarte bine clasată. Unitățile sunt structurate în funcție de veniturile fiecărei categorii sociale în parte. Familiile cu copii aleg pensiunile și unitățile de tip hoteluri de 3 stele, acestea fiind mai accesibile ca preț iar tariful pe noapte crește sau scade în funcție de poziția sa față de centru și față de serviciile oferite. Apartamentele în regim hotelier sunt o alternativă mai ieftină pentru cei care doresc o poziție centrală la un preț avantajos. Unul dintre cele mai bune hoteluri din oraș este SH Valencia Palace SH Valencia Palace de 5 stele, fiind foarte bine poziționat, chiar lângă Palau de la Musica. Acesta dispune de o piscină pe acoperiș, un spaţiu spa cu tratamente de înfrumusețare și masaj. Camerele sunt spațioase și au acces gratuit la wifi. Restaurantul hotelului oferă preparate tradiționale dar și mâncăruri fără gluten.

Our top-rated cheap hotels in Valencia

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 430 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 679 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  538 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 498 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 301 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 432 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 751 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024