Hoteluri în Berlin (Berlin, Germania)

  352 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  370 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  535 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 659 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. 368 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Berlin

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Berlin, Germania. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Berlin
 • Găsiți un hotel ieftin în Berlin!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Berlin

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

BERLIN, ORAȘUL GRI

Capitală cu un trecut marcant, Berlin a suferit o despărțire culturală importantă atât la propriu, cât și la figurat. Orașul gri al Europei este o destinație turistică renumită, cu edificii culturale din perioada nazistă, precum și cu latura modernă foarte bine dezvoltată. Cu un sector economic și industrial foarte prosper, Berlin este un punct de neratat pe harta turiștilor datorită evoluției marcante a orașului, cu obiecte de artă de renume internațional, festivaluri de muzică, film și dans cu un nivel calitativ ridicat, precum și peste o sută de muzee inovatoare secolului douăzeci și unu, dintre care Insula Muzeelor, Pergamon, Evreiesc sau de Istorie Naturală. Cu o atitudine extrovertită , Berlinul a ridicat la cote înalte stilul vieții de noapte, fiind una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță datorită cluburilor și petrecerilor cu un veritabil festival de muzică și lumină. Cu o astfel de deschidere turistică, areal hotelier s-a dezvoltat foarte mult, în principal pe latura de top a hotelurilor și pensiunilor, care dispun de o poziționare centrală, cu vedere panoramică și gastronomie emancipată.

ATRACȚII TURISTICE BERLIN

O influență marcantă din perspectivă culturală, Berlinul este gazda a numeroase concerte de filarmonică, piese de teatru și galerii de artă cu impact pe plan mondial. Din perspectivă istorică, Berlin a suferit numeroase modificări structurale, administrative, dar care în timp au contribuit la dezvoltarea acestuia și la valorificarea punctelor de interes istoric, precum Poarta Brandenburg sau zidul Berlinului. Această călătorie se poate modela perfect tipologiei de persoane avide de cunoaștere, de emancipare intelectuală și de inovație arhitecturală, însă latura tineretului este atrasă prin dedicarea nemțească în sectorul berii, al conceptului de petrecere și al festivalului de lumină.

Poarta Brandenburg

Construită din douăsprezece coloane masive și cu un car cu patru cai, Poarta Brandenburg a constituit o separare a celor două forțe și simbolizează începerea unui nou început. Sejurul nu poate să nu includă și o vizită în acest loc de delimitare culturală, care oferă o perspectivă aparte pe perioada serii, când este atent iluminată, alături de bulevardul Unter den Linden .

Zidul din Berlin

Cu o lungime de peste o sută cincizeci de kilometrii, zidul Berlinului este amintirea localnicilor asupra devastatorului trecut. În prezent se pot observa doar câteva fațade, dar istoria și sentimentul de nostalgie tristă continuă să se resimtă și astăzi.

Clădirea Parlamentului German

O clădire neo-renascentistă, Palatul Reichstag este cunoscută și sub denumirea de Clădirea Parlamentului German. O particularitate interesantă este bugetul alocat pentru construcție și anume sumă plătită de statul francez ca urmare a suferințelor de război, precum și domul de sticlă de la Reichstag, renumit pentru viziunea futuristă a lui Sir Normal Foster.

Insula Muzeului

Insula Muzeului este un punct central pe plan educațional datorită evoluției artistice de peste șase mii de ani, cu exponate din Babilon, Grecia Antică sau Egipt. Cuprinzând cinci muzee, acest sanctuar artistic a evoluat constant, fiind prezentate și opere de artă din cultura națională și cea franceză ale artiștilor consacrați secolului al nouăsprezecelea.

Muzeul Pergamon

Un muzeu care creează un puternic impact emoțional datorită detaliilor istorice prezentate în sculpturi, a legendelor frumos conturate și a bogăției exponatelor, Muzeul Pergamon este împărțit în trei zone: antică, islamică și a Orientului Apropiat, iar unul dintre cele mai marcante elemente este poarta Istar. Cu o bogăție intelectuală mărită, Berlinul este o destinație de vacanță atipică, unde centrele de relaxare spa sunt înlocuite de edificii de cult și artă clasică.

ATRACȚII LOCALE BERLIN

Arealul turistic este unul complex, iar călătoria către această capitală europeană poate necesita un weekend prelungit datorită obiectivelor turistice emblematice, atent dispersate, care să permită accesul unui tur complex și complet prin Berlin. Viața energică sau liniștită se poate observa doar cu ajutorul unor plimbări cotidiene în piețele din centrul orașului, pe bulevardele emblematice sau la edificiile de suflet ale localnicilor, unde Catedrala din Berlin ocupă o poziție de top. O perspectivă ușor piperată este cea biletelor de intrare în cadrul galeriilor de artă clasică, însă posibilitatea de a privi un tablou al lui Picasso aduce cea mai mare satisfacție.

Piața Alexander

Piața Alexander este una dintre cele mai vechi așezăminte ale orașului, fiind inițial cunoscută sub denumirea de piață de tauri, în secolul al optsprezecelea, iar astăzi loc de întâlnire datorită numeroaselor cafenele și clădiri cu prestigiu care o înconjoară.

Catedrala din Berlin

Domul din Berlin sau Catedrala din Berlin este un edificiu religios prestigios datorită construcției unice, a celor două alte edificii de cult care au precedat această catedrală, loc sacru încă din anul 1465. Aceasta este o clădire impozantă, majestuoasă, care merită să fie inclusă în harta turistică, însă nu trebuie uitat aspectul biletului de intrare, oferit și cu posibilitate de ghid audio, nu foarte ieftin, dar care merită efortul financiar.

Castelul Charlottenburg

Cel mai majestuos edificiu arhitectural din Berlin, Castelul Charlottenburg a fost inițial reședință de vară, fiind distrus în proporții ridicate în urma unui incendiu și a unui bombardament, iar reconstruirea acestuia a avut la bază camerele regale, cu decorațiuni de stejar și marmură. Asemenea majorității palatelor, Castelul deține și o grădină interioară spațioasă, realizată în stil francez.

Galeriile East Side

Latura modernă, excentrică și plină de exuberanță se poate observa în cadrul galeriilor East Side, unde așa numitele acte de vandalism din perioada anilor 1990 au conturat un peisaj atipic al zidului nemțesc.

EXCURSII TURISTICE BERLIN

Posibile aventuri metropolitane se întâlnesc la turiștii atipici, care preferă să adopte un tur aparte, să se oprească la micile cafenele locale, să observe itinerariile belgienilor și să se bucure de o gastronomie tradițională. Pasionații de cumpărături, de suveniruri și experiențe tipice nemțești pot colinda în cadrul bulevardului Kurfurstendamm, un veritabil loc de destindere al târguielilor și centrelor de cazare renumite pe plan internațional sau a serviciilor B&B. În egală măsură, Berlin dispune de parcuri frumos dezvoltate și aranjate sau de grădini zoologice cu impact pentru copii.

Kurfurstendamm

Este o escapadă perfectă pentru zilele înnorate sau ploioase din Berlin, unde marile centre de cumpărături pun la dispoziție produse și suveniruri variate, pentru a putea acoperi un spectru larg de vizitatori. Hotelurile amplasate în această zone sunt mari lanțuri hoteliere, cu prețuri ușor ridicate față de medie, dar cu un confort futurist greu accesibil în majoritatea țărilor europene.

Grădinile zoologice

Zoologischer Garten Berlin este unitatea cea mai vizitată din Europa, cu peste o mie cinci sute de specimene de animale, care necesită habitate diferite și astfel se diferențiază de restul amplasamentelor. Tot în Berlin se găsește și Tierpark Berlin, versiunea nouă a unei grădini zoologice, cu un număr mai mic de specimene animale, însă mai spațioasă.

CAZARE BERLIN

Unitățile de cazare puse la dispoziție de capitala Germaniei reușesc să acopere cerințele tuturor tipologiilor de turiști, să se modeleze și să inoveze așteptările călătorilor naționali și străini. Cu o vastă gamă de lanțuri hoteliere atent concepute pentru satisfacția desăvârșită, există atât unități cu standarde ridicate, de 5 stele sau 4 stele, majoritatea cu arhitectură modernă, cu servicii spa și vederi panoramice de neuitat. Pentru cei care preferă să aloce un buget ușor mai redus și nu pun accent pe vederea panoramică pot opta pentru un hotel de 3 stele, unde confortul este direct proporțional cu standardele calitative ridicate. Precum unitate hoteliere de prestigiu, hotelul Aldon Kempinski Berlin dispune de un restaurant de lux, fiind așezat în inima Berlinului, cu piscină interioară și alte facilități complementare de relaxare.

Alternativa unui apartament sau a unui hostel vizează peroanele tinere, care pun accent pe obiective turistice în detrimentul camerelor de înnoptare. Cu un nivel ridica sau mediu, apartamentele Schoenhouse impresionează până și cei mai critici utilizatori. Berlin este un oraș cu istorie, puternic influențat de artă și spirit educațional de prestigiu, care în prezent așteaptă turiștii cu multe obiective inovatoare.

Our top-rated cheap hotels in Berlin

  1.378 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 439 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 418 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Berlin