Hoteluri în Dubai (Emiratul Dubai, Emiratele Arabe Unite)

  5.977 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 1. 796 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 802 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 250 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 256 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  493 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. 555 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Dubai

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Dubai
 • Găsiți un hotel ieftin în Dubai!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Dubai

 • 388 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  598 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 317 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  266 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 239 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 189 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

DUBAI, ORAȘUL VIITORULUI

Destinație turistică cosmopolită, impresionează prin numărul superlativelor în cadrul celor mai spectaculoase construcții, devenind pe rând emiratul ce stăpânește deșertul Arabiei. Lumea arabă reprezintă un adevărat mister pentru majoritatea turiștilor, deoarece cultura, educația, religia au ajutat la realizarea unei regiuni frumoase, iar dorința dominatoare a Dubaiului a fost cea care a creat unicitate și a adus un plus de valoare. Pornind de la cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa sau hoteluri de 7 stele în cadrul Emiratelor, până la cele mai impresionante insule artificiale sau grădini cu flori, orașul aduce stropul de fantezie al turiștilor la realitate. Aventura deșertică atrage anual milioane de vizitatori datorită exuberanței, luxului și frumuseții construite cu multă atenție. Călătoria către Dubai nu este deloc una ieftină, segmentul clientelei fiind unul mediu spre înalt, însă serviciile superioare și mediul futurist alcătuiesc destinația perfectă pentru cei dornici de modernism, de aventuri extreme și de special.

ATRACȚII TURISTICE DUBAI

Dubai este orașul ce oferă atracții turistice aflate în cartea recordurilor, astfel spectrul obiectivelor turistice este unul larg, menit să atingă toate tipurile de vizitatori, fiind create activități de la cele de echitație sau expediție pe cămile, până la cele de tip alpin. Orașul viitorului atrage prin varietatea posibilităților de relaxare, prin peisajul uluitor și prin multitudinea construcțiilor gigant. Oraș majestuos, cu o climă fierbinte vara, îngreunează vizitatul sau activitățile în aer liber, fiind recomandată organizarea unei excursii în anotimpurile reci pentru că temperatura medie maximă va atinge aproximativ 25, 30 de grade Celsius. Dintre cele mai urmărite puncte de interes ale turiștilor, se regăsesc câteva opțiuni în cele ce urmează:

Burj Al Arab

Unul dintre cele mai impresionante hoteluri de 7 stele din lume atrage pasionații de frumos, de servicii superioare, de rafinament din toate perspectivele și atenție la detalii de neegalat. Vederea exterioară a Burj Al Arab-ului este cel mai frumos admirată de pe plaja publică din apropierea acestuia, iar vizitatorii acestei unități se pot bucura și de o vizită privată a orașului cu elicopterul sau cină la peste 300 de metri pentru ocaziile speciale.

Burj Khalifa

Zgârie-norul de 828 de metri reprezintă o destinație modernă, o capodoperă umană ce a devenit cea mai înaltă clădire din lume și care oferă posibilitatea unor panorame absolut incredibile. O lume a posibilităților ce este permanent înconjurată de frumos, de lux, poate fi observată din turnul clădirii. Istoria orașului și a construcției sunt prezentate în cadrul turului, fiind un adevărat simbol al puterii și al convingerii de reușită.

Fântânile din Dubai

Călătoria către acest loc de paradis nu este una completă fără spectacolul fântânilor arteziene, al adevăratului teatru de culori și lumină, pus la dispoziția tuturor vizitatorilor și care are o frecvență de aproximativ 30 de minute în perioada serii. Arhitecți de top au contribuit la crearea acestui centru de divertisment și încântare.

Insula palmier

Aflați într-o zonă a litoralului, a soarelui și a divertismentului, vizitatorii se pot bucura de o vacanță minunată, de plaje mari cu dotări variate pentru un bronz perfect și de sporturi acvatice pentru amuzament și distracție. Palmaresul culinar și cel al băuturilor este prezent în majoritatea restaurantelor și localurilor amplasate în cadrul țărmului.

ATRACȚII LOCALE DUBAI

Selecția atracțiilor locale este ceea ce ajută la extinderea vacanței de weekend în Dubai, clima și ambianța călduroasă atrag turiști și în împrejurimile acestuia, cu ajutorul rezervațiilor naturale de animale și plante. Temperaturile ridicate au contribuit la atragerea unui segment diferit de animale, la adaptarea acestora într-un cadru călduros, fiind cu atât mai mult apreciate pentru penajul sau pielea acestora. Dintre cele mai cunoscute rezervații sunt amintite cea a deșertului și cea a viețuitoarelor sălbatice din regiunea emiratelor.

Rezervația naturală a deșertului din Dubai

Zonă protejată prin lege, ajută la conservarea multor specii de animale și plante pe cale de dispariție ce sunt constant monitorizate pe întregul traseu al turiștilor. Cu toate că zona este una deșertică, flora și fauna sunt adaptate acesteia, reușind cu succes să devină un obiectiv turistic cheie.

Sanctuarul vietăților sălbatice Ras Al Knor

Renumit pentru varietatea păsărilor migratoare, sanctuarul a fost construit de comunitatea arabă ca o formă de protecție împotriva efectelor negative ale modernismului urban. Centru de habitat pentru păsări, reptile și pești, sanctuarul este permanent protejat și îmbunătățit. Unele dintre cele mai frumoase stoluri fiind cele flamingo.

EXCURSII TURISTICE DUBAI

Oraș al posibilităților, Dubai prezintă diverse oferte de divertisment, încât dacă însăși clima nu este una favorabilă, populația arabă o creează, iar în această categorie fiind inclusă pârtia de schi amenajată în mall-ul din localitate. Cu toate acestea, cele mai frecvente și mai căutate excursii turistice sunt cele cu specific arăbesc, ce implică transpunerea în cultura acestora: plimbările cu cămile în deșert sau cele pe apă în cadrul unor croaziere de lux.

Plimbări cu cămile

Diminețile reprezintă perioada perfectă pentru o astfel de escapadă de weekend, indiferent de modalitatea de transport, cu ajutorul unei cămile sau a unui autovehicul 4x4, turiștii se pot bucura de cel mai frumos răsărit și de o panoramă uluitoare a soarelui ce acaparează dunele de nisip.

Croaziere

Zonă a litoralului, Dubai, a creat și a pus la dispoziție călătorilor cele mai neobișnuite activități cu tematică maritimă, pornind de la cele de relaxare în cadrul unui amplasament de lux și cu vedere asupra Dubaiului din largul mării, până la cele de divertisment pentru cei nestatornici și cu spirit de aventură.

CAZARE DUBAI

Experiența arabă este unică, fiind cu adevărat un colț de paradis ce pune la dispoziția turiștilor cele mai recente schimbări în materie de lux, detalii și inovație. Indiferent de circumstanțele unei astfel de expediții, cu interes de serviciu sau personal cu ocazia revelionului sau a diverselor aniversări, stațiunea oferă vizitatorilor cele mai diversificate unități de cazare, pornind de la cele mai acaparante unități până la cele ce dispun de un veritabil confort și cu o contravaloare acceptabilă. Din categoria acelor hoteluri de 4 stele sau 5 stele, una dintre cele mai apreciate unități fiind Atlantis the Palm, de 5 stele, cu o priveliște excelentă în cadrul insulei palmier, cu servicii de necontestat și facilități de ultimă generație.

Cum această zonă abundă în unități extraordinare, o altă variantă de cazare poate fi hotelul Majestic Tower Dubai, de 4 stele, la un preț mult mai avantajos. Totodată, Dubaiul este cel ce pune la dispoziția turiștilor și oferte de cazare mai ieftine, în această categorie încadrându-se hotelurile de 3 stele sau apartamentele ce facilitează adaptarea turiștilor prin crearea unui mediu familial. Indiferent de opțiunea aleasă, stațiunea reprezintă una dintre cele mai frumoase și unicate zone turistice, fiind o adevărată oază de fascinație.

Our top-rated cheap hotels in Dubai

 • 397 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 614 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 288 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 234 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 256 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024

Întrebări frecvente despre Dubai