Hoteluri în Praga (Praga, Cehia)

  466 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 1. 314 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 690 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 316 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  492 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 566 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  471 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. 792 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Praga

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Praga, Cehia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Praga
 • Găsiți un hotel ieftin în Praga!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Praga

  828 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 431 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 352 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  937 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 367 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 310 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 484 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

PRAGA, ORAȘUL CELOR O SUTĂ DE TURNURI

Oraș grandios, Praga constituie una dintre cele mai marcante destinații turistice ale Europei. Încadrat de curând, în cadrul UNESCO World Heritage, orașul reunește diferite stiluri arhitecturale, de la gotic și baroc, la renascentist și art nouveau, continuând să le conserve impecabil, de mai bine de 1000 de ani. Construcția emblematică, castelul din Praga rămâne una dintre atracțiile memorabile ale călătoriei în acest sediu istoric european, fiind în contrast cu elementele moderne, ce oferă energie, vigoare și culoare. Astfel, unul dintre cele mai populate cartiere este cel al pieței vechi, un complex medieval construit cu vedere spre râul Vltava, înconjurat de palate rezidențiale ce conduce către o atmosferă boemă, regală. Zonă animată a orașului, preferată atât de localnici, cât și de tinerii vizitatori, piața din inima orașului servește ca punct de reuniune și integrare culturală. Pub-urile și restaurantele pun la dispoziție meniuri naționale, renumite pentru berea de calitate și mâncărurile pe bază de carne. Astăzi, continuă să fie o zonă culturală și comercială importantă, ademenind vizitatori pentru stilul plin de viață, precum și pentru zona artistică, teatrală şi frumos conturată.

ATRACȚII TURISTICE PRAGA

Orașul celor o sută de turnuri, denumit după vederea splendidă a cupolelor bisericești și a turnurilor vechi, abundă în clădiri istorice ce așteaptă să fie descoperite și arhitecturi moderne ce se îmbină perfect. Puternic sediu cultural, Praga, atrage turiști din toate domeniile și de toate vârstele. Zonă comercială sigură, ce a ajutat la dezvoltarea turismul de weekend, acaparează atât prin plimbări de relaxare, pe podul Charles ce oferă priveliști spectaculoase, cât și prin destinații cu specific modern ce ilustrează viziuni nonconformiste, atipice, precum librăria națională sau casa care dansează. Dacă optați pentru această destinație, puteți urmări unele dintre elementele cheie ale orașului celor o sută de turnuri:

Castelul Praga

Nucleu istoric emblematic al orașului, cetatea constituie un simbol al casei regale, de-a lungul secolelor, iar în prezent reședință oficială a președintelui țării. Amplasat pe culmea unui deal, fortăreața dispune atât de încăperi cu puternice amprente istorice, alături de o serie de site-uri turistice pentru a antrena vizitatorii, dar și de o latură modernă pentru a ușura integrarea persoanelor politice. Mărimea acestui castel este impunătoare, prin urmare, vizitarea acestui edificiu într-un timp alert va îngreuna formarea unei imagini complexe a istoriei orașului.

Podul Charles

Panorama podurilor create de-a lungul râului Vltava rămâne impresionantă indiferent de momentul zilei sau anotimpului, însă ceea ce aduce valoare podului Charles este construcția celor 32 de elemente de interes, statui reprezentative în religia și istoria poporului ceh. Un element de atracție spirituală, poate fi considerat cel al tendinței vizitatorilor de a-și pune o dorință la statuia celui mai venerat sfânt, cea a lui John de Nepomuk în momentul atingerii sculpturii. Trebuie menționat ca acesta este unul dintre cele mai populate puncte și o vizită matinală sau ușor târzie este mult mai recomandată.

Clementinum, librăria națională

Punct de întâlnire deosebit, biblioteca este frumos îmbogățită cu opere de artă pe plafonul construcției, învăluită într-o atmosferă de meditație datorită globurilor pământești și a cronologiilor aurite, acestea bucurându-se de o vedere spectaculoasă asupra orașului. De asemenea, librăria este renumită pentru numărul ridicat al volumelor disponibile în format digital.

Casa care dansează

Numele consacrat al construcției se datorează arhitecturii moderne, ce se aseamănă unei perechi de dansatori, interiorul acesteia fiind în contrast cu exteriorul, distribuit unor întreprinderi cu scop exact, unor multinaționale. Recunoscut și ca Ginger & Fred, locația dispune de un restaurant franțuzesc la mansarda clădirii, ce oferă preparate internaționale într-o atmosferă selectă.

Ceasul Astronomic

Ceasul cronologic este una dintre cele mai importante atracții turistice din Praga. Reprezentațiile matinale și nocturne ale acestui sistem complex constituie și pentru localnici un punct de interes. Ora exactă 9 este evidențiată cu ajutorul unui spectacol încântător al mai multor figurine ce înfățișează cele 12 luni ale anului.

ATRACȚII LOCALE PRAGA

Destinaţie pentru o vacanță ideală atât pentru celibatari, cât și pentru cei care și-au întemeiat o familie, Praga reunește numeroase atracții turistice având oferte de cazare variate. Acest oraș magic, al podurilor, catedralelor, turlelor și cupolelor bisericilor de aur este considerat unul dintre cele mai fermecătoare destinații ale Europei Centrale, având o climă blândă și o infrastructură modernă, ce a propulsat enorm orașul pe harta Europei. Astfel, rămâne un oraș vibrant, modern, plin de energie la dispoziția călătorilor cu sete de cunoaștere și aventură.

Piața centrului vechi

Una dintre cele mai populate zone ale capitalei, piața reunește diferite centre de agrement, pornind de la muzee și galerii de artă până la terase ce îndeamnă la contemplare, la relaxare în cadrul agitat al zonei. Clădirile frumos conservate, alături de spectacolul ceasului cronologic aduc bună dispoziție și constituie un punct de plecare excelent pentru o zi de străbătut orașul.

Grădina zoologică

Deși nu constituie un punct de interes decisiv pentru unii turiști, zona este recomandată atât din perspectiva varietății animalelor, cât și a peisajului acaparant. Pentru a putea ajunge este pus la dispoziție un autobuz, care are plecarea din centrul vechi al orașului.

EXCURSII TURISTICE PRAGA

Praga constituie un oraș cu foarte multe obiective turistice, cu zone puternic amenajate pentru facilitarea turismului, însă, cu toate acestea este necesară alocarea unui număr de ore pentru vizitarea corespunzătoare a obiectivelor turistice. Pentru a ușura vizita, au fost găsite soluții de contemplare a orașului, precum mini croaziere pe râul Vltava sau plimbări cu bicicleta electrică.

Croazieră Vltava

Cu această croazieră pot fi văzute atracții majore ale orașului, în doar 90 de minute fiind descoperite elemente ascunse ale podului Charles sau castelului Praga, în special datorită ghidurilor turistice aflate la bordul navei. Pentru a relaxa turiștii, echipajul pune la dispoziție băuturi răcoritoare și gustări cu specific național.

Plimbări cu bicicleta electrică

Aceste plimbări constituie un trend în rândul vizitatorilor, atât din perspectiva amuzamentului, cât și a confortului oferit de această metodă. Există grupuri de turiști ce preferă o experiență aparte, durata unui tur variind de la o oră și jumătate la trei, iar prețul nefiind deloc ieftin.

CAZARE PRAGA

Sunt puse la dispoziție unități de cazare de înaltă calitate atât în cele mai bune zone ale orașului, cât și în zone ușor accesibile. Indiferent de scopul călătoriei, turism de vacanță sau business, vizitatorii vor beneficia de servicii impecabile, reprezentând constant un mare avantaj. Numărul ridicat al călătorilor poate constitui un impediment în găsirea camerelor disponibile, dacă nu sunt rezervate în avans locurile de cazare. Astfel, puteți opta pentru hoteluri de 4 stele sau 5 stele, amplasate chiar în inima orașului, ce oferă o panoramă încântătoare în orice moment al zilei. Unul dintre cele mai renumite hoteluri de 5 stele este Boscolo, ce include servicii adiacente cazării, precum servicii de relaxare, B&B, ambianță încântătoare și transport constant pus la dispoziția clienților. Există numeroase hoteluri de 3 stele sau hosteluri, ce îndeplinesc cu succes nevoile clienților la un preț mult mai mic, precum Tivoli. Unul dintre cele mai căutate unități este acela al închirierii unui apartament pe durata weekendului, ce oferă posibilitatea reducerii bugetului prin regăsirea tuturor dispozitivelor casnice. În zona marginală a orașului se regăsesc cele mai ieftine unități, pornind de la pensiuni și hosteluri, însă trebuie luată în considerare distanța. Indiferent de alegerile făcute, Praga rămâne un oraș magic, plin de culoare, de energie, cu o frumusețe unică.

Our top-rated cheap hotels in Praga

 • 792 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  514 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 422 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 432 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 546 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 241 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  308 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024