Hoteluri în Istanbul (Istanbul Province, Turcia)

  919 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 3.146 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  1.492 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 388 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 267 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Istanbul

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Istanbul, Turcia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Istanbul
 • Găsiți un hotel ieftin în Istanbul!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Istanbul

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  981 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 229 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 293 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 444 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 656 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  256 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

ISTANBUL, POARTA SPRE ORIENT

Istanbul este localizat în punctul de întâlnire dintre două continente, Europa și Asia și este unul dintre cele mai mari și unice orașe din lume. Turiștii pot să aibă parte de experiențe inedite în timpul vacanței lor în Istanbul, deoarece pot să descopere o lume fascinantă între occident și orient. Această metropolă aglomerată nu este doar cel mai mare oraș din Turcia, dar și o destinație importantă ce îmbină numeroase culturi și religii diferite. Istanbul este un oraș plin de culoare, cu o atmosferă irezistibilă ce reflectă istorie, dar în același timp este un oraș modern fascinant, plin de energie și inovație, iar fiecare dintre cartiere sale are un caracter unic. Probabil că unul dintre cele mai importante lucruri este ca Istanbul să nu fie doar explorat într-un ritm alert, ci trăit și simțit datorită culturii sale debordante ce îl face să fie unul dintre cele mai impresionante orașe din lume.

OBIECTIVE TURISTICE ISTANBUL

Considerat o destinație turistică ideală, Istanbul este un oraș cu adevărat deosebit, renumit pentru cel mai mare bazar acoperit, pentru palatele și moscheile sale. Cele mai importante obiective turistice sunt destul de ușor de vizitat, datorită faptului că sunt localizate la un loc în centrul istoric al orașului. În plus, puteți să optați pentru cazare în această zonă europeană pentru a vă deplasa mai ușor pe jos și pentru a evita traficul extrem de aglomerat din oraș. În acest sens puteți să căutați oferte pentru hoteluri care corespund cu dorințele dvs., amplasate aproape de Sultanahmet.

Astfel, uneori chiar și călătoriile de weekend pot fi suficiente pentru a explora cele mai importante zone ale orașului, dar bineînțeles că pentru o vacanță de neuitat este ideal să petreceți mai multe zile. Indiferent de cât timp doriți să petreceți în Istanbul, puteți să vă formați o imagine despre acest oraș impresionant vizitând principalele obiective turistice și alegând câteva dintre activitățile deosebite pe care acesta le pune la dispoziție:

Marele Bazar

Cunoscut și ca Bazarul acoperit, este cea mai mare piață din Turcia și este unul dintre simbolurile orașului Istanbul. Este un loc vibrant unde se poate cumpăra aproape orice pornind de la renumitul rahat turcesc, mirodenii, bijuterii și chiar covoare. Totul se rezumă la arta vânzării, iar de cele mai multe ori turiștii nu cumpără în final doar ceea ce au nevoie, ci și multe alte produse care au fost prezentate într-un mod excepțional de către negustorii excelenți plini de talent din acest bazar.

Moschee Sultanahmet/ Moschee Albastră

Renumita Moschee Albastră, este o capodoperă a arhitecturii islamice ce domină imaginea orașului Istanbul. Deși este de proporții foarte mari, arcadele sale elegante impresionează prin simplitate. Este important să se țină cont de ținuta vestimentară impusă și de ritualul specific de descălțare din orice moschee.

Hagia Sophia/ Sfânta Sofia

Reprezintă una dintre cele mai faimoase embleme ale orașului, fiind un loc impresionant din oraș ce atrage un număr foarte mare de turiști. Este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Turcia, localizat chiar în centrul orașului vechi. Prin urmare este indicat să vizitați Sfânta Sofia dimineața, pentru a evita aglomerația.

Palatul Topkapi

Este unul dintre cele mai vechi și mai mari palate, fiind un loc popular pentru turiștii ce vizitează orașul Istanbul.

Palatul Dolmabahce

Fabulosul palat impresionează prin lux și opulență. Este unul dintre cele mai fascinante palate din lume și este situat pe partea europeană, pe malul Bosforului .

ACTIVITĂȚI TURISTICE SPECIALE ISTANBUL

Croaziera pe Bosfor este o modalitate de a părăsi agitația orașului vechi și în același timp de a admira orașul și arhitectura acestuia dintr-o altă perspectivă.

Istanbul este orașul cumpărăturilor, iar un shopping incredibil cu mărci renumite se poate face în cartierul Nişantaşı.

În ciuda prețurilor peste medie, cei romantici care doresc să combine un ceai turcesc cu o priveliște de neuitat nu vor regreta dacă merg la grădină de ceai Setustu, aflată în Parcul Gulhane.

Mâncarea este delicioasă în general în Istanbul, însă trebuie să încercați renumitul Balık ekmek , un sandviș cu pește pregătit în bărci plutitoare ce poate fi degustat în apropierea podului Galata. De asemenea pentru cei care preferă un restaurant tradițional turcesc, acestea poartă numele de Meyhanes. Kebabul este bineînțeles varianta foarte la îndemână și chiar delicioasă.

Turiștii pot alege dintr-o multitudine de variante ale desertului preferat la Istanbul, rahatul turcesc, dacă vizitează magazinul Haci Bekir. Nu trebuie să uitați de renumita baclava, care poate fi degustată în multe locuri printre care și patiseria Karakoy Gulluoglu.

Pentru un peisaj magnific trebuie să prindeți apusurile de soare de la Podul Galata care sunt de neuitat.

Dacă aveți timp și doriți să aveți parte de o experiență inedită de relaxare totală, puteți să încercați băile turcești Cemberlitas.

OFERTE CAZARE ISTANBUL

Într-un oraș atât de mare, popular și aglomerat ca Istanbul se găsesc numeroase oferte de cazare pentru toate buzunarele. Străduțele înguste pline de buticuri, restaurante, patiserii și cafenele sunt de asemenea aglomerate cu unități de cazare extrem de primitoare. Este aproape imposibil să nu găsiți cazare ieftină la un hostel sau apartament aflate chiar în centrul orașului. Pentru un plus de confort se poate merge pe varianta clasică de hotel de 2 sau 3 stele, cum ar fi Evsen ce este considerat ca fiind o variantă bună în ceea ce privește raportul calitate preț și chiar locație.

Probabil că cel mai iconic hotel din Istanbul este Pera Palace Jumeirah, ce combină într-un mod aparte luxul și eleganța, cu ospitalitatea turcească. Prin piscina interioară, spa-ul și camerele luxoase pe care le pune la dispoziție, acest hotel de 5 stele oferă pe lângă un confort la superlativ și o vedere spectaculoasă asupra orașului. De asemenea, aici a înnoptat scriitoarea Agatha Christie în perioada în care a scris unul dintre romanele sale.

Our top-rated cheap hotels in Istanbul

 • 2.039 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 563 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 522 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 1.247 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 328 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 372 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024