Hoteluri în Ibiza (Insulele Baleare, Spania)

 1. 1.091 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  1.371 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  514 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  989 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 1.018 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 1.554 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 1.297 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Ibiza

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Ibiza, Spania. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Regiune
 • Găsiți hotelul dvs. ideal în Ibiza!
 • Rezervați la prețul ideal!

IBIZA, CAPITALA EUROPEANĂ A DISTRACȚIEI

Situată în apropierea coastei de est a Spaniei, în bazinul mării Mediterane, se află paradisul european al distracției, Ibiza, una dintre insulele Baleare. Acest tărâm este faimos pentru petreceri încă de pe vremea când fenicienii au dedicat-o zeiței muzicii și dansului, Bes (654 i. En). Ibiza este cel mai des asociată cu distracția, deținând cele mai multe cluburi și discoteci din orice oraș european, însă cei ce vin aici au mult mai multe de descoperit. Arhitectura unică, fauna marină diversă și peisajele superbe de pe coastă au determinat includerea acestei regiuni în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Biodiversitatea și multiculturalitatea fac din Ibiza o experiență culturală de neuitat, și mai apoi un loc de relaxare pe timp de zi și o continuă sărbătoare pe timp de noapte. Cele peste 50 de plaje amenajate pe gustul oricărui turist sunt presărate cu hoteluri luxoase ce oferă tratamente dintre cele mai diverse. Pe lângă acestea, există și unități de cazare mai modeste la prețuri rezonabile. < br/>

CULTURA

La capitoul gastronomie, Ibiza excelează mai ales în preparate pe bază de fructe de mare. Marea oferă o varietate fabuloasă de pește și crustacee, care pot fi consumate proaspete și cu puține ingrediente suplimentare. Harta gastronomică este influențată și de prezența pădurilor din nord. Există numeroase rețete ce conțin delicioase ciuperci sălbatice sau sparanghel verde suculent care apare anarhic la marginile traseelor forestiere. O altă alternativă poate fi paella sau felurite salate. În ceea ce privește bătura, sangria este cea mai cunoscută, iar rețeta locală înlocuiește vinul cu șampanie albă.

În afară de petrecerile din cluburi și discoteci, vacanța în Ibiza cuprinde multe alte forme de divertisment, cum ar fi festivalurile. Încă din luna februarie are loc un mare carnaval cu parade, giganți și demoni în orașul Ibiza. Cu această ocazie se poate servi mâncare ieftină, cel mai tradițional fel fiind „arroz de matanza”, iar seara ospățul continuă cu concerte și dans. În mai se desfășoară alte două evenimente importante: Festa de Maig, un festival plin de culoare și flori celebrat în Santa Eulalia, și Festivalul Medieval în cadrul căruia se pune în valoare istoria medievală a zonei, iar majoritatea muzeelor și galeriilor pot fi vizitate gratis. Vara are loc Ibiza Rocks, un festival lung de vară de muzică live care conține 17 concerte consecutive săptămânale, începând în iunie. Pe 8 august se sărbătorește Ziua Sfântului Ciriacois în cadrul căreia se organizează procesiuni, parade și focuri de artificii.

CLIMAT ȘI ACTIVITĂȚI

Ibiza dispune de un climat plăcut mediteraneean caracterizat de temperaturi ridicate vara și ierni blânde datorită prezenței liniștitoare a mării. Orice moment al anului este bun pentru a călători în Ibiza, dar cea mai recomadată perioadă pentru a petrece concediul aici este din mai până în iulie. În acest timp, temperaturile favorabile permit turiștilor să se bucure de frumoasețea plajelor și a golfurilor fără a suferi de căldura sufocantă și mulțimile din august (când prețurile cazărilor cresc vertiginos). Pe tot parcursul anului există numeroase oferte, chiar și de tip all inclusive (ce cuprind și transportul).

Ibiza oferă numeroase oportunități și iubitorilor de sport. Aici se poate practica tenis, golf, călărie, karting, ciclism montan, windsurfing, quad, sporturi nautice, scufundări sau croaziere cu vaporașul. Zona montană poate fi explorată de asemenea ori în drumeții, ori practicând ciclism montan. Pentru cei ce doresc relaxare într-un hotel dotat cu toate facilitățile există numeroase posibilități. Una dintre acestea este Hotelul Abrat, care se situează într-o zonă liniștită, aproape de plajă și deține bar la piscină, restaurant cu terasă și gradină, facilități sportive (biliard, tenis, ping-pong și tenis de masă, scufundări).

DE RECOMANDAT

Ibiza este formată din 5 municipii: San Antonio, Santa Eulalia de Rio, San Jose, San Juan Bautista și orașul capitală Ibiza. Fiecare municipiu are atracțiile sale ce favorizează diversitatea pentru o vacanță reușită din toate punctele de vedere. Insula cuprinde mai mult de 50 de plaje care se disting în diferite categorii: plaje animate, plaje de familie, plaje solitare.

San Antonio este una dintre zonele turistice cele mai populare oferind o varietate de posibilități de petrecere a timpul liber (sporturi nautice) atât pentru tineri cât și pentru persoanele mai în vârstă. Zona se distinge prin minunatele sale apusuri ce pot fi admirate de pe faleză, portul de agrement, piața principală ce deține o fântănă muzicală și Biserica ce datează din secolul al XIV-lea.

Santa Eulalia de Rio este un oraș pitoresc recomandat mai ales pentru un sejur alături de familie, fiind situat la gura de vărsare a unui râu. Tot în această zonă se află și ultima localitate cu adevărat hippie, cu piețe ce invită turiștii în fiecare miercuri să cumpere haine exotice, mocasini din piele sau bijuterii din argint.

Principala atracție este constituită de orașul capitală insă care este situat într-un golf natural. Aici, turiștii se pot bucura de concerte in aer liber, pot admira orașul împrejmuit cu ziduri renascentiste și ruine feniciene. Un alt important punct de interes este constituit de Necropolele Puig des Molins, un important sit istoric și arheologic, fiind cele mai bine conservate necropole punice. Cei pasionați de istorie și cultură pot vizita și Muzeul Arheologic și Catedrala Santa Maria. În ceea ce privește cazarea, turiștii au la dispoziție o gamă variată de oferte în Ibiza: începând cu hoteluri de lux și continuând cu vile. Un sejur last minute poate fi de asemenea găsit cu destulă ușurință și la prețuri avantajoase. Indiferent de alegere, Ibiza este locul ideal ce imbină armonios condiții menite să satisfacă toate preferințele turiștilor.