Se compară mai multe site-uri pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț al nostru…
Cazări găsite: 0Site-uri de rezervări căutate: 93

Hoteluri în Bora Bora (Arhipelagul Societății, Polinezia Franceză)

Hoteluri în Bora Bora

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Bora Bora, Polinezia Franceză. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

  • Regiune
  • Găsiți hotelul dvs. ideal în Bora Bora!
  • Rezervați la prețul ideal!

Bora Bora - Destinaţii de top

BORA BORA, PERLA PACIFICULUI

Formată în urma unei erupţii vulcanice, Bora Bora se află în Polinezia Franceză şi este fără îndoială cea mai celebră destinaţie de vacanţă a Pacificului. Vestită pentru lagunele sale cu ape de culoarea turcoazului, întinderi de nisip alb şi facilităţi de cazare de lux, Bora Bora este unul dintre puținele locuri de pe pământ pe care toată lumea speră să îl viziteze în timpul vieții. Denumirea Bora Bora (în limba tahitiană “Pora Pora”) înseamnă “prima născută” sau cea “ creată de zei” conform denumirii “Mai te pora.”

CULTURA

Supranumită “perla Pacificului”, Bora Bora te întâmpină cu peisaje paradisiace oferite atât de grandoarea munţilor Otemanu şi Pahia, dar şi de plajele superbe şi lagunele cu apă cristalină. Recifurile de corali care înconjoară zona, plantele subacvatice, peştii şi celelalte vieţuitoare marine, vin să întregească acest peisaj. În cee ace privește ofertele de cazare, puteţi alege fie un hotel mic, o pensiune sau un camping unde vă puteţi bucura de condiţii bune şi aceeaşi panoramă superbă pe care o oferă şi hotelurile sau bungalourile de lux.

Bucătăria din Bora Bora se bazează pe fructe exotice, peşte şi legume, preparate după reţete locale, dar cu puternice influenţe franţuzeşti. Un sejur în Bora Bora este imposibil fără a degusta din felurile de mâncare tradiţionale preparate într-un cuptor special, numit Ahima’a, în frunze de bananier, acoperite cu roci vulcanice. Drintre specialităţile locale merită încercate “poisson cru” – peşte crud marinat în suc de lime cu sos pe bază de lapte de cocos și servit cu legume, supă de papaya, creveţii cu vanilie şi cocos, puiul cu lime sau porc cu sos de curry şi banane. Un desert tradiţional minunat este ”poe”, o budincă cu banane, papaya, vanilie şi topping din lapte de cocos.

În iulie are loc cel mai grandios şi important festival din Polinezia Franceză,”Heiva Nui” sau Sărbătoarea Vieţii. În Bora Bora festivalul se ţine în Vaitape când se organizează numeroase parade, dansuri, concursuri sportive, precum şi concursuri de frumusețe.

“Bora Bora Liquid Festival” este o îmbinare a distracţiei şi a celebrării culturii tahitiene ce se organizează în fiecare an în luna decembrie. Cunoscut sub numele de “IronMana Race” evenimentul constă în întreceri ce cuprind tot circuitul sportiv, atrăgând aventurieri din toată lumea.

Bora Bora este renumită pentru culturile de perle, care pot fi vizitate, ceea ce face ca acestea să fie suvenirurile perfecte pentru cei de acasă sau pentru a vă aduce aminte de concediul de vis. În afara perlelor, statuetele TIKI - despre care se crede că ţin la distanță spiritele rele şi scoicile de diverse mărimi şi culori, sunt de asemenea cele mai căutate de turişti.

CLIMAT ŞI ACTIVITĂŢI

Bora Bora are o climă tropicală, temperatura variază între 24°C şi 30°C pe parcursul întregului an iar temperatura apei se situează între 23°C şi 26°C. În intervalul iunie - octombrie vremea este cea mai răcoroasă din an, aceasta fiind iarna din Polinezia Franceză, cea mai populară perioadă pentru a planifica un sejur în Bora Bora.

La capitolul distracţii, oferta este mai mult decât generoasă. Pentru o vedere de la înălţime a regiunii puteţi face un tur cu elicopterul, dar pentru o experienţă memorabilă, puteţi încerca parasailingul. Combinaţia dintre brizele regulate, zonele protejate şi apele liniştite, face din Bora Bora locaţia perfectă pentru pasionaţii de kitesurfing. Cea mai bună locaţie este Matira Point, o mică peninsulă aflată la sud de Bora Bora.

Dacă vă place apa, Bora Bora dispune de diferite variante de petrecere a timpului liber. O excursie de snorkeling presupune o mică promenadă pe fundul apei printre peşti viu coloraţi şi corali. La Anau puteţi admira spectacolul unic oferit de pisicile de mare, mai ales la orele dimineţii. În categoria sporturilor acvatice se inscriu si jet ski-ul sau scuba diving. Dacă doriţi ceva cu adevărat palpitant, porniţi într-un aqua safari, unde veţi merge pe sub apă până la o adâncime de 35 metri pentru a descoperi surprinzătoarele forme ale peretelui de coral. O activitate care vă va ridica nivelul adrenalinei este hrănitul rechinilor, în care veţi juca rolul principal, înotând printre rechinii înfometaţi, protejat de o cuşcă şi înarmat doar cu provizii de peşte decapitat.

Cea mai ieftină, dar poate nu la fel de palpitantă este drumeţia şi panorama pe care o puteţi admira de pe muntele Pahia, unul dintre simbolurile regiunii. Dacă sunteţi o fire mai aventuroasă puteţi pleca într-o excursie de recunoaştere a zonei, care ascunde în centrul ei rămăşiţele unui vechi crater. Pentru a ajunge acolo, trebuie să închiriaţi o maşină 4x4 sau un Bugster, fără de care nu puteţi avea acces din cauza terenului foarte stâncos şi abrupt.

DE RECOMANDAT

Bora Bora este formată din insula principală, în jurul căreia se află atolii Motu Tevairoa, Sofitel Motu, Motu Toopua, Motu Piti Aau şi Motu Ome.

Hotelurile ultramoderne cu mici bungalow-uri situate pe nisip sau chiar deasupra nivelului apei vă vor da posibilitatea de a face o baie răcoritoare imediat ce v-aţi trezit sau să priviţi apusul de soare de pe baldachinurile decorate cu pânze albe.

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa este o destinaţie tradiţională polineziană, dar şi o staţiune de lux în acelaşi timp. Aceasta se remarcă prin finisajele unice din bungalow-uri prin faptul că fiecare cameră include o măsuţă de cafea cu capac de sticlă, care se poate scoate, pentru a hrăni peştişorii care înoată dedesubt.

Motu Tapu este un petec de pământ exclusiv rezervat pentru invitaţii şi oaspeții cazaţi la hotelul Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa . Motu Tapu merită o plimbare de 10 minute cu barca pentru nisipul alb şi moale, scufundările în reciful supraaglomerat și oportunitatea de a face caiac. Pentru oaspeții care doresc o vacanţă romantică, aceasta este o modalitate perfectă de a avea o dată-în-viață propria insulă.

Staţiunea Le Meridien Bora Bora are bungalow-uri tropicale tematice aşezate deasupra apei sau amplasate lângă nisipul ca de fildeş la umbra copacilor de cocos. Camerele aşezate pe apă au podele de sticlă oferind o privelişte care îţi taie respiraţia. În plus, cei care aleg petrecerea unui concediu aici pot admira bariera de corali, pot face scufundări şi se pot aventura în Sanctuarul Broaştelor Ţestoase.

Vaitape este singurul oraș pe Bora Bora şi principala oprire pentru navele de croazieră. Oraşul găzduieşte unităţi de cazare mai accesibile în privinţa costurilor, restaurante, cafenele dar şi centrele comerciale Bora Bora şi La Pahl. Atracţiile populare includ Lagoonarium, un fel de grădină zoologică subacvatică, Biserica protestantă precum și un monument de Alain Gerbault, primul francez ce a navigat iahtul său în jurul lumii. Muzeul Marinei.este locul ce conține modele de nave reproduse cu fidelitate de către Bertrand Darasse, un pasionat al istoriei maritime. Fiecare model este legat într-un fel sau altul cu istoria polineziană.

Bora Bora prin extravaganţa hotelurilor şi a diversităţii activităţilor sportive va reuşi să vă atragă în mrejele apelor turcuaz şi a recifurilor multicolore.

Aceste destinații de top sunt la un singur clic distanță