Hoteluri în Olimp (Jud. Constanţa, România)

 1. 404 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  980 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. 710 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:sept. 2024
 3. 390 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Olimp

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Olimp, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Olimp
 • Găsiți un hotel ieftin în Olimp!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Olimp

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 349 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
  1.300 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  581 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 379 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

OLIMP, CENTRUL LITORALULUI ROMÂNESC

Olimp este o stațiune balneoclimaterică de pe litoralul românească al Mării Negre și face parte din municipiul Mangalia. Această destinație turistică este una liniștită, căutată mai ales de către turiștii ce vor să se odihnească și să își recapete forțele prin diferite tratamente. Stațiunea mai este vizitată pentru tratarea unor afecțiuni respiratorii, dermatologice, ginecologice, reumatismale și posttraumatice. Plaja stațiunii este formată dintr-o porțiune mai îngustă, care se află înspre sud și are o faleză înaltă, iar între Olimp și Tuzla este o plajă mai lată, neamenajată și este nefrecventată de turiști, ci doar de doritorii de nudism. Plaja are multe golfulețe retrase cu nisip gros, adâncimea apei crește brusc, iar intrarea în apă este mai înclinată. Aici sunt amenajate șezlonguri și umbrele, iar pentru doritorii de sporturi, se poate practica volei și fotbal pe plajă. Stațiunea este traversată de o stradă principală în care sunt numeroase magazine și restaurante, iar de la aceasta se ramifică mai multe străduțe secundare unde se găsesc numeroase, pensiuni și vile, care așteaptă să primească turiștii dornici de o vacanță pe cinste. Foarte mulți dintre turiști sunt atrași de această stațiune datorită plajelor, ce creează un mediu adecvat pentru talasoterapie, aerohelioterapie și împachetări cu nămol rece, toate acestea făcându-i pe turiști să se reîntoarcă și să beneficieze de o vacanță de 5 stele.

ACTIVITĂŢI TURISTICE OLIMP

Olimp este o stațiune liniștită, care atrage numeroși turiști, în mare parte familii și doritori de aer curat și relaxare. Turiștii care doresc puțină distracție pot merge în unul dintre cluburile stațiunii, unul dintre acestea fiind Clubul Kremlin. Majoritatea turiștilor preferă plimbările în natură sau ieșirea la una dintre terasele arterei principale. În cursul zilei pot avea loc o serie de activități interesante, datorită bazei de agrement ce cuprinde renumitele banane, vaporașe, skijet-uri și hidrobiciclete. Shopping-ul este o activitate mai mult pe placul doamnelor, care au la dispoziție o serie de magazine, situate în centrul stațiunii și sunt deschise până seara târziu . O altă posibilitate de petrecere a timpului liber este plimbarea în jurul Lacului Neptun, având o faleză minunată cu mai multe bănci pentru petrecerea unei seri de neuitat. Turiștii cărora le plac ieșirile în aer liber, pot alege organizarea unui picnic în pădurea Comorova, aflată în imediata apropiere a stațiunii. Pentru cei mici, un mod bun de distracție este pista de karturi, care este poziționată central și este destul de căutată chiar și printre tinerii doritori de distracție și adrenalină. Pentru o mică excursiune de o zi, se poate opta pentru o vizită în Constanța, la Delfinariu și la minunatul Cazinou, ce era numit cândva “Perla falezei litoralului românesc”. Merită să optați pentru o reprezentanță a Delfinariului, care are loc in fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică. Pentru cei mici este bine să faceți o vizită și la Planetariu. Datorită ofertei mari de posibilități pentru petrecerea timpului liber, stațiunea Olimp este o alegere foarte bună pentru a vă petrece vacanța.

SFATURI PRACTICE OLIMP

La capitolul gastronomie, stațiunea se află într-o situație favorabilă, deoarece dispune de numeroase restaurante, situate pe artera principală, astfel turiștii care doresc altceva față de masa de la hotel, au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de restaurante . Aceste restaurante oferă preparate culinare românești, internaționale, pescărești și este o variantă destul de ieftină pentru bugetul românilor.. Un restaurant popular în rândul turiștilor este restaurantul-pizzerie Antik, acesta are o terasă aerisită cu flori și este amenajată frumos. Acesta dispune de un salon amenajat în stil tradițional tătăresc unde puteți degusta suberek (plăcintă cu carne tradițională), ayran (iaurt cu apă și sare) și desigur narghilea. Turiștii ce vor sa aibă parte de o experiență de neuitat pot alege restaurantul Clos Des Colombes, ce este amenajat într-o fostă clădire viticolă și se află în imediata apropiere a Hotelului Lacul Racilor . Meniul este unul bogat, cu preparate franțuzești, care au o ușoară tentă românească și desigur dispun de o gamă largă de vinuri proprii ce merită a fi degustate. În cadrul stațiunii se află o Policlinică care pune la dispoziția turiștilor o gamă largă de tratamente pentru tratarea diferitelor afecțiuni dar și pentru relaxare. Aceasta dispune de instalații moderne cu medici profesioniști, unde se pot face inhalații și aerosoli, împachetări cu nămol, electroterapie, kinetoterapie, geriatrie.

CAZARE OLIMP

Stațiunea Olimp dispune de o gamă variată de cazare, pornind de la apartamente în regim hotelier ce sunt cea mai buna alegere pentru familiile cu copii, iar prețurile sunt foarte convenabile. Pentru un buget mai generos sunt hoteluri de 3 și 4 stele cu dotări ce satisfac cele mai pretențioase gusturi. Preponderent în această stațiune sunt frecvente hotelurile de 2 stele și pensiunile. Acestea sunt înconjurate de o oază de vegetație, ce oferă un aer curat și proaspăt. Multe dintre aceste ansambluri existente în stațiune au fost construite înainte de anii 90, care ulterior au fost renovate și puse în funcțiune. Majoritatea structurilor de cazare sunt de 2 stele, ce sunt împărțite în trei ansambluri tematice, astfel unul dintre acestea poartă nume de orașe, altul are o arhitectură inedită, iar al treilea poartă numele unor provincii românești.

Hotel Holiday Olimp , de 4 stele, este foarte bine cotat în rândul turiștilor, mulți dintre aceștia venind aici în fiecare an ca să aibă parte de o vacanță relaxantă și fără griji. Este foarte bine poziționat, la doar 300 de metri față de Marea Neagră. Acesta dispune de o piscină în aer liber, camere cu aer condiționat și bineînțeles Wi-Fi gratuit. Toate camerele au balcon și televiziune prin cablu. Aici recepția este deschisă 24 din 24, ceea ce este necesar pentru turiști, în special pentru situațiile neprevăzute, având astfel posibilitatea de a se adresa permanent unui personal calificat.

Holiday Olimp, este dotat și cu un bar și restaurant cu terasă. Cu alte cuvinte, Olimp este o stațiune cu posibilități de cazare multiple, pentru orice buget și pentru toate gusturile.

Our top-rated cheap hotels in Olimp

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 290 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Olimp