Hoteluri în Nisipurile de Aur (Varna, Bulgaria)

 1. 484 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 168 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  660 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  389 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 127 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 318 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Nisipurile de Aur

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Nisipurile de Aur
 • Găsiți un hotel ieftin în Nisipurile de Aur!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Nisipurile de Aur

  481 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  437 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 584 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 410 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

NISIPURILE DE AUR, PERLA LITORALULUI BULGARIEI

Plajele situate de-a lungul mării Negre sunt pe placul tuturor vizitatorilor, însă ceea ce atrage către această stațiune bulgărească este plaja acoperită cu nisipuri curate, îngrijite, frumos aurite de razele soarelui. După cum este reliefat și în numele stațiunii, Nisipurile de Aur a devenit o zonă celebră la nivel internațional, acoperind o mare parte a coastei, având o vegetație luxuriantă, plajă aurie, toate răsfățate desigur de marea limpede, albastră ce invită la profunzime și relaxare. Popularitatea acestei desinații a ajutat enorm dezvoltarea regiunii, momentan, aceasta dispune de condiții excelente de recreere, de relaxare în cadrul balnear sau maritim, de divertisment sau activități sportive. Astfel, stațiunea Nisipurile de Aur se încadrează minunat atât pe harta turistului aventurier, cât și a celui ce și-a întemeiat o familie.

ATRACȚII TURISTICE NISIPURILE DE AUR

Obiectivul central al călătoriei îl constituie plaja încântătoare, însă turiștii se pot bucura de multe alte activități ce invită la divertisment, la amintiri de neuitat. Aflată la o distanță de doar câțiva kilometri de Varna, un oraș cu istorie, zona dispune de atracții atât în decursul zilei, precum expoziții ale artiștilor bulgari, cursuri de înot sau divertisment în cadrul parcului acvatic Aquapolis, dar și nocturne, precum concerte în aer liber sau diverse festivaluri.

Plaja de la Nisipurile de Aur

Nisipurile aurii, curate devin instant o imagine perfectă, impecabilă, ce atrage orice călător în mirajele Mării Negre. Beneficiind de o dezvoltare turistică ridicată, zona pune la dispoziție numeroase servicii de relaxare și divertisment pentru a putea savura corespunzător razele fierbinți ale soarelui. Activitățile adiacente în domeniul maritim sunt adresate celor dornici de adrenalină, de cunoaștere, de îmbogățire a palmaresului sportiv.

Parcul acvatic Aquapolis

Parcul dispune atât de piscine poziționate pe trei categorii, pentru a putea orienta consumatorii, cât și de numeroase tobogane acvatice ce constituie atracția principală. Numeroși turiști străini îl clasifică ca fiind unul dintre cele mai antrenante parcuri în raportul calitate-preț. Există prețuri diferite în funcție de sezon, dar și de înălțime, astfel prichindeii au intrare gratuită, pentru satisfacția părinților.

Parcul Național Nisipurile de Aur

Cu toate că apariția acestuia ca parc național este de numai un deceniu și jumătate, reunește o vegetație luxuriantă pe o întindere de zece kilometri, existând un contrast impresionant între pădurea de stejar ce se înalță și veghează asupra mării.

Cluburi de la Nisipurile de Aur

Zonă preferată de tineri, aceasta dispune de cluburi cu diferite tematici, cu muzică antrenantă și cu o varietate de atracții nocturne, pornind de la efecte sonore până la cele de amplasament și luminozitate.

ATRACȚII LOCALE NISIPURILE DE AUR

Regiune cunoscută internațional pentru frumusețea și spiritul liber, ce intră imediat în atenția turiștilor, Nisipurile de Aur beneficiază și de alte atracții locale, cu teme ușor diferite, însă care îmbogățesc imaginea de ansamblu a vacanței de weekend. Unul dintre orașele renumite ale Bulgariei, Varna este cel care cucerește anual cu ajutorul festivalului internațional de muzică, alături de vecinătatea cu perla litoralului bulgăresc.

Mănăstirea Aladja

Mănăstirea este situată la o distanță relativ mică de Nisipurile de Aur și rămâne o emblemă a zonei întrucât vechimea acestui sanctuar al călugărilor antici a rămas un simbol colorat, vivant prin intermediul picturilor murale, dar și a conservării mănăstirii. Construcția acesteia în stâncă și mozaicurile prezente constituie un simbol istoric al bisericii creștin-ortodoxe.

Festivalul internațional de la Varna

Vara este anotimpul călduros ce invită la ieșiri în aer liber, la distracție, însă toate acestea îmbinate într-un cadru organizat minuțios și rafinat al muzicii amplifică buna dispoziție și încarcă cu energie pozitivă orice spectator. Capodoperele artistice muzicale, naționale și internaționale pun în valoare performanța artiștilor și lumea clasică, ce aduce constant un zâmbet cald.

EXCURSII TURISTICE NISIPURILE DE AUR

Petrecerile își pot muta ușor cursul de pe mal pe litoral, menținând starea euforică la cote înalte. Astfel, petrecerile piraților ce se regăsesc în amintirile noastre sunt la un pas de a deveni adevărate. Spectacolul pe apă este doar una dintre evadările în trecut, castelul regal din apropierea orașului Varna se regăsește în mister și în frumusețe ingenuă datorită structurii regale.

Croaziera piraților

Iubitorii de aventură, de voie bună si de instantanee vor privi cu mare interes această mini croazieră în largul mării Negre, cu animații realistice ce transpun către o lume a copiilor, a peripețiilor. La bordul navelor sunt organizate interpretări ale luptelor și este oferit un meniu diversificat pentru a satisface orice turist. Prețurile unui astfel de eveniment variază și nu sunt deloc ieftine pentru cele câteva ore petrecute în larg, însă experiența este unică.

Castelul regal Evksinograd

Cu toate că poziționarea pe hartă este ușor depărtată de Nisipurile de Aur, fortăreața aduce un suflu unic, prin zona de odihnă a construcției, portul cu far, grajdurile regale, casa de vin ce deține o capacitate ridicată, serele de plante, dar și parcul care întruchipează un adevărat paradis, cu influențe puternice ale grădinii din Versailles.

CAZARE NISIPURILE DE AUR

Popularitatea zonei nu a condus la o creștere excesivă a prețurilor pentru unitățile de cazare, reprezentând o destinație optată de turiști atât cu preferințe pentru hotelurile de lux, cât și pentru cei cu un buget ușor scăzut, ce optează pentru ofertele celor de 2 stele sau 3 stele. Influența turismului și serviciile de calitate superioară oferite de hotelurile de 5 stele atrag turiști în fiecare sezon estival, unul dintre acestea fiind Melia Grand Hermitage ce dispune de piscină interioară și exterioară, de servicii de relaxare spa și wellness, precum și diferite camere amenajate pentru activități sportive, de recreere, chiar și business. Cazarea este una dintre punctele cheie ale acestei destinații, renumită pentru servicii și pentru vederea incredibilă oferită de cele 3 forme de relaxare, parc natural cu precădere forestier, plaje ce invită la relaxare și marea cristalină. Ofertele last minute au prins amploare, astfel acestea sunt din ce în ce mai ușor de găsit și includ de regulă, un hotel de 3 stele sau 4 stele all inclusive, spre exemplu, hotelul Perunika, iar varietatea mâncării constituie un alt avantaj major. O altă opțiunea aleasă de călători este cea a închirierii unui apartament, o unitate de cazare mult mai ieftină, ce dispune de majoritatea serviciilor casnice. Indiferent de alegerea făcută, stațiunea Nisipurile de Aur este o adevărată perlă a litoralului bulgăresc ce captează de la prima vedere.

Our top-rated cheap hotels in Nisipurile de Aur

 • 678 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  490 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 282 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 189 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Nisipurile de Aur