Hoteluri în Năvodari (Jud. Constanţa, România)

 1. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Năvodari

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Năvodari, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Năvodari
 • Găsiți un hotel ieftin în Năvodari!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Năvodari

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

NĂVODARI, ORAȘUL UNDE SOARELE SĂRUTĂ MAREA

Litoralul românesc reprezintă una dintre cele mai acaparante zone turistice ale României, fiind puternic mediatizată și continuu dezvoltată. Frumusețea țărmului Mării Negre este permanent influențată de infrastructură și de serviciile adiacente oferite, momentan acaparând un procent ridicat din bugetul pentru dezvoltare regională al țării și care influențează numărul turiștilor. Năvodari, localitate cu istorie, situată la o distanță relativ mică de Mamaia, s-a dezvoltat foarte mult datorită industrializării, fiind cunoscută ca un oraș manufacturier, dar mai mult ca unul turistic. Vecinătatea cu cele mai apreciate locații de pe litoralul românesc a ajutat la propulsarea acesteia pe harta turiștilor ca fiind cea mai complexă zonă pentru tabere, în special pentru copii. Anual sunt organizate tabere atât naționale, cât și internaționale, ce ajută la dezvoltarea mult mai propice a copiilor, împiedicând afecțiuni sau reumatisme cu ajutorul aerosolilor salini și climatului maritim.

ATRACȚII TURISTICE NĂVODARI

Precipitațiile reduse cantitativ și prezența soarelui mărită, de aproximativ 10, 12 ore pe zi a contribuit la redenumirea orașului ca locația unde soarele sărută marea. Cum preponderența copiilor este mult mai ridicată, atracțiile turistice sunt oarecum modelate pentru a satisface cerințele și nevoile acestora, plaja constituind centrul de atracție, fiind puternic amenajată cu spații verzi, parcuri de joacă și terenuri de sport. Pe de altă parte, publicul cu vârste mai mari, ce preferă agitația, distracția, poate opta tot pentru Năvodari pentru că aici raportul calitate – preț este satisfăcător, iar vacanța va rămâne una de neuitat.

Plaja Năvodari

Zona are o lungime mult mai mare decât cea din Mamaia, fiind ușor retrasă, departe de agitația renumită a țărmului românesc. Zonă de glorie acum un secol, s-a transformat în regiune propice aventurierilor de altă dată, ce vor să se bucure de Marea Neagră la costuri mult mai reduse. Datorită lungimii de aproximativ 10 kilometri, fiind amenajată pe diverse categorii, locul acaparează un volum ridicat destinat taberelor copiilor.

Lacul Tasaul

Lacul reprezintă un obiectiv interesant al regiunii, accesul în cadrul acestuia fiind ușor de realizat, iar legenda care îl înconjoară reușind cu succes să atragă atenția vizitatorilor. Mitul călugărilor este povestit cu pasiune și cu mult drag, reușind să se transpună oarecum în acea perioadă îndelungată. Acest obiectiv poate fi vizitat în decursul a câtorva ore, fiind o destinație încântătoare dimineața.

ATRACȚII LOCALE NĂVODARI

Lungimea țărmului și multitudinea atracțiilor locale au reușit să capteze atât vizitatori naționali, cât și internaționali, oferind posibilitatea unei vacanțe de neuitat la prețuri avantajoase. Însă, ceea ce oferă țărmul românesc este o istorie frumoasă, cu ajutorul cetății Histria, învăluită în multe alte atracții naturale, ce au reușit să își păstreze complexitatea și să ofere imagini de neuitat. Zona învăluită într-un optimism debordant al copiilor, al energiei pozitive, poate reprezenta și o zonă de meditație, de relaxare în cadrul unor plaje special amenajate în nordul stațiunii Năvodari.

Complexul lagunar Razim-Sinom

Laguna formată în cadrul Mării Negre a avut o evoluție semnificativă, trecând de la rezervă de adăpost pentru majoritatea speciilor de pești marini, la un lac natural cu apă dulce ce poate constitui un regim de recreere, precum și un centru de interes pentru localnici și vizitatori. Acesta este cel mai mare lac din România, oferind o panoramă excepțională a mării la punctul cetății Argamum.

Cetatea Histria

Constituie cea mai veche așezare de tip urban din România, momentan putând fi vizibile doar ruinele romane, alcătuite din băile termale, arcadele edificiilor, precum și săpăturile arheologice de salvare a cetății Histria. Construcțiile în piatră rămân un izvor nesecat pentru istorici.

Coconut Beach

Pentru cei ce preferă o locație ușor diferită de zumzetul copiilor și mediul familist al zonei, plaja Coconut constituie o variantă perfectă, cu multe tipuri de baruri și localuri amenajate cu șezlonguri și umbreluțe destinate celor cu dor de relaxare, unde pot savura delicii cu specific maritim având un tarif foarte mic. Avantajele unei mese ieftine, unei atmosfere de odihnă și beneficiile aerosolilor salini oferiți de Marea Neagră contribuie la o vacanță cu totul specială.

EXCURSII TURISTICE NĂVODARI

Dobrogea reunește numeroase edificii cheie, pornind de la cele mai vechi zăcăminte romane, până la cei mai vechi munți ai României. Sunt organizate excursii pentru turiștii pasionați de aventură și istorie, parcursul acestor obiective având o dificultate redusă. Tot această zonă este recunoscută internațional pentru frumusețea impresionantă a Deltei Dunării și a rezervațiilor naturale ce o alcătuiesc. Așadar, cele două oferte prezentate mai jos indică două trasee cu specific diametral opus:

Rezervația naturală Sfântul Gheorghe – Palade – Perișor – Zatoane

Zona se încadrează în cadrul celor protejate de lege, fiind un segment important al Deltei Dunării prin multitudinea speciilor de păsări și pești ce înfrumusețează constant regiunea. Bogăția faunei reprezintă deliciul vizitatorilor, însă sunt permanent avertizați în legătură cu perturbarea păsărilor sau pescuitul ilegal. Pentru iubitorii de astfel de activități, este posibil pescuitul, dar se poate desfășura doar în cadrul unor zone speciale și a unor anumite categorii de pești. Totodată se va plăti și o taxă de practicare a sportului .

Munții Măcin

Masivul are o înălțime maximă de 400 de metrii putând fi parcurs cu ușurință de majoritatea vizitatorilor. Precum zona Sfântul Gheorghe – Palade, și aceasta este înglobată în cadrul unei zone protejate de lege, Parcul Național Munții Măcin. Drumeția are un parcurs de aproximativ 4 ore, plecarea fiind recomandată în timpul dimineții deoarece temperaturile sunt destul de ridicate în restul zilei.

CAZARE NĂVODARI

Din perspectiva unităților de cazare, nu sunt prezente hoteluri de 5 stele sau 4 stele cu standarde și servicii adiacente de înaltă calitate pentru vizitatorii cu un buget ridicat, întrucât această zonă a țărmului românesc este renumită pentru tarifele scăzute și pentru lungimea și îngrijirea plajei. La o distanță mică de Năvodari, pot fi regăsite oferte avantajoase ale unor hoteluri de 4 stele, cu piscină și servicii de relaxare spa și wellness.

Cu toate acestea, în cadrul regiunii pot fi găsite cu ușurință unități de cazare ieftine, dintre care cele mai utilizate sunt hotelurile de 3 stele, hostelurile sau pensiunile. Una dintre aceste propuneri fiind cea a hotelului de 3 stele, Corabia Piraților ce se bucură de o vecinătate mărită a plajei din Năvodari, cu piscină în aer liber și locuri special amenajate pentru activitățile de joacă ale copiilor, precum și ale părinților. Bucuria unui concediu poate fi ușor savurată în această zonă întrucât există numeroase apartamente și vile, ce își reînnoiesc constant propunerile pentru a putea satisface cu succes cerințele turiștilor cu o contravaloare cât mai mică.

Our top-rated cheap hotels in Năvodari

 • 533 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 1.047 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 444 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:sept. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Năvodari

 • Care sunt cele mai bune hoteluri din Năvodari?

  În Năvodari, ar fi bine să verificați Vilele Liliana, Apartament Ira Beach, Blue Wave, and SeaHorse GuestHouse. Aceste hoteluri au primit recomandări foarte bune de la mulți turiști.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri de lux din Năvodari?

  Pentru o experiență de lux în Năvodari, ar fi bine să explorați and Buildings. Aceste hoteluri sunt cunoscute pentru facilitățile lor extraordinare și serviciile de înaltă clasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri orientate către familii din Năvodari?

  Dacă vizitați Năvodari cu familia, puteți lua în considerare aceste Vila Orange, Phoenicia Luxury, Villa Azzurro, and Casa de la Mare. Aceste hoteluri oferă o varietate de servicii și activități potrivite pentru familii.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri prietenoase pentru animale de companie din Năvodari?

  Călătoriți cu animale de companie? Hotelurile Vilele Liliana, Casa Didina, Pensiune Restaurant Arconi, and Apartament Ira Beach ar putea fi ideale. Aceste cazări nu numai că sunt prietenoase pentru animalele de companie, dar oferă și numeroase facilități pentru ca animalele dvs. să se simtă ca acasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri cu spa din Năvodari?

  Dacă vă doriți o experiență relaxantă într-un spa în timpul șederii dvs. în Năvodari, verificați Phoenicia Luxury, Nautic Club, Alezzi Beach Resort, and Safi Apartments Mamaia,căci toate oferă servicii excelente și acces la spa.