Hoteluri în Eforie Nord (Jud. Constanţa, România)

  697 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 9. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Eforie Nord

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Eforie Nord, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Eforie Nord
 • Găsiți un hotel ieftin în Eforie Nord!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Eforie Nord

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  396 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 208 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 469 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

EFORIE NORD, STAȚIUNE BALNEARĂ

Bogăția naturală a Românei a reușit să o propulseze pe cele mai înalte culmi, astfel spațiului carpato – danubiano – pontic rămâne tărâmul misterios al Europei, ce nu trebuie ratat pe harta turiștilor naționali, cât și internaționali. O particularitate a țării este cea a izvoarelor termale și minerale, a beneficiilor reumatice, respiratorii sau nevrotice oferite de acestea în diferite zone ale țării. Eforie Nord pune la dispoziția turiștilor trei centre balneare deschise în toate sezoanele, alături de o atentă îngrijire medicală pentru a puncta corespunzător resursele curative.

Vacanța pe litoralul Mării Negre nu se rezumă doar la tratamentele balneoclimatice, ci și la aerosolii marini și tratamentele cu nămol ale renumitului lac Techirghiol. Stațiunea oferă un țărm luxuriant, al doilea ca mărime de la malul Mării Negre, cu nisip fin, diverse forme de divertisment și servicii tradiționale de tratament și relaxare în cadrul terapiilor și masajelor cu nămol. Notorietatea acestei destinații se datorează și diverselor unități de cazare, amplasate în proximitatea litoralului, prezentând un raport calitate-preț avantajos, de la hoteluri de 5 stele, cu piscină și servicii spa sau wellness, până la vile și pensiuni recent deschise publicului.

ATRACȚII TURISTICE EFORIE NORD

Eforie Nord a avut un puternic impact în perioada comunistă, fiind frecvent vizitată pentru beneficiile tratamentelor sale, însă timpul a ajutat la echilibrarea zonei cu alte oferte atrăgătoare precum amenajări ale portului, ambarcațiuni de înaltă calitate, facilități de relaxare oferite atât pe țărm, cât și în spații închise. Procedurile de recuperare sunt atent monitorizate de doctori specialiști, astfel sunt așteptați turiști ce obișnuiau să beneficieze de aceste tratamente, cât și vizitatori dornici de relaxare în cadrul a diferite băi cu alge sau struguri. Astfel de tratamente sunt recomandate pe o durată de minim zece zile, iar ca tarife, saloanele oferă diferite discount-uri și propuneri.

Plaja Eforie Nord

Înregistrând o lungime de aproximativ patru kilometrii, țărmul beneficiază de o faleză impozantă ce oferă plimbărilor de relaxare, o panoramă uluitoare a apusului sau răsăritului. Plaja Eforie Nord este preferată de călătorii familiști întrucât intrarea în apă este una lină, fără puternice adâncituri, iar amenajarea acesteia cu șezlonguri, umbrele, baldachine sau terase constituie un avantaj.

Portul Belona

Portul constituie una dintre atracțiile majore, oferind un peisaj luxuriant al iahturilor de croazieră și ambarcațiunilor sportive. Cu toate că acest obiectiv este recent introdus spectrului de vizitatori, există numeroși iubitori de navigație și nave de agrement ce îl clasifică drept principalul obiectiv turistic.

Lacul Techirghiol

Limanul fluviuo-marin prezintă o concentrație de cinci ori mai ridicată a salinității decât cea a Mării Negre. Astfel, beneficiile tratamentelor se vor completa perfect cu vacanța călătorilor dornici de relaxare, odihnă sau recreere într-un mediu reconfortant. Un avantaj al numărului ridicat al vizitatorilor este cel al consilierilor veterani și al ritualurilor ce întregesc tratamentul reumatic.

Baze de tratament

Turismul balnear include printre altele bilete de tratament oferite de statul român, astfel, mulți turiști beneficiază de aceste cure la prețuri mult mai mici, la diferite centre specializate din Eforie Nord. Una dintre aceste unități este Grand Eforie Nord, cu o vastă experiență, ce oferă proceduri de recuperare, de la băi cu plate și nămol, până la diverse împachetări și terapii, și care dispune de o capacitate de peste șapte sute de clienți zilnic.

Eforie Aqua Park

Ștrandul prezintă interes pentru toate tipologiile de vizitatori, întrucât dificultatea și accesibilitatea toboganele este delimitată, în cadrul acestuia fiind prezente și o zonă destinată copiilor, precum și un minibar în cadrul piscinei. Delectarea turiștilor se poate face și cu ajutorul serviciilor culinare oferite de acest parc de distracții.

ATRACȚII LOCALE EFORIE NORD

La o distanță relativ mică de Constanța, în inima Dobrogei, Eforie Nord a reușit să se propulseze și să atragă către acest punct al hărții turiști din toate colțurile lumii. Moscheea Mahmud al II-lea sau cazinoul rămân simboluri ale Constanței, alături de celebrele cetăți ale Dobrogei, ce atestă vechimea ținutului și îmbogățesc istorie țării. Acestea reprezintă doar o parte din diversele oferte de weekend, care îndeamnă turiștii să exploreze grădina din sud-vestul României, o parte diferită de energia caracteristică țărmului mării.

Cazinoul Constanța

Clădirea istorică dăinuie de peste un secol, amintind de serile fabuloase ale epocii, cu piese de teatru în ținute somptuoase sau seri de bal în stil aristocratic, impunător. Deși numeroase tentative de reconstruire și reamenajare a cazinoului au încercat să readucă la viață acest colț de istorie, furtunile și timpul au avut un impact major, astăzi nefiind permis accesul în interior datorită stării fragile a acestuia.

Lacul Costinești

Reprezintă o alternativă diametral opusă de obiectivele din Constanța, o plimbare într-un cadru natural, ce permite relaxarea în zilele agitate și înnorate. Cu toate că lacul Costinești se regăsește la o distanță mică de Eforie Nord, zona dispune de tipuri de cazare ieftină, de la aventurierii dornici de camping , la diverși particulari.

Pădurea Comorova

Rezervația naturală pădurea Comorova, din proximitatea Neptunului, prezintă o istorie fabuloasă, trecând de la încercările Casei Regale de a perpetua împădurirea, la defrișările masive necesare construirii vilei lui Nicolae Ceaușescu. Cu toate acestea, turiștii se pot bucura de un grătar în aer liber sau de perindări în natură, nu la poalele munților, ci în pădurea din apropierea țărmului.

Lacul Siutghiol

Cunoscut și sub denumirea de lacul Mamaia, are o lungime de aproximativ opt kilometrii și o insulă calcaroasă, fiind posibile atât plimbări cu vaporașul, cât și evadări pe insula Ovidiu. Obiectiv feeric, insula dispune de un restaurant rustic, perfect pentru toate tipurile de întâlniri, însă unicitatea acesteia este oferită de formarea ei, cu ajutorul localnicilor și de legendele poetului Ovidius Naso.

EXCURSII TURISTICE EFORIE NORD

Zona Dobrogei este renumită pentru varietatea formelor de relief, pornind de la munții fărâmați ai Măcinului, la frumusețea și diversitatea coastei Mării Negre, pentru cetățile geto-dacice învăluite în istorie și mister, dar și pentru viile dobrogene ce aduc și astăzi zâmbetul și încântarea, mulțumită podgoriilor ce au trecut victorios testul timpului. Cum bogăția mării nu încetează să uimească, numeroși călători apelează la diverse sporturi nautice, precum și la plimbări în largul mării. Posibilitatea de a închiria o astfel de ambarcațiune nu este deloc ieftină, dar cu amintiri veșnice.

Podgoriile Murfatlar

Cu o longevitate ridicate a zilelor însorite, această regiune s-a remarcat de-a lungul timpului prin vinuri dulci, puternice și aromate. Aici, turiștii se pot delecta cu un vin select, pot admira podgoriile ce i-au adus renume pe plan internațional, precum și cramele sau muzeul vinului. Portofoliul Murfatlar reușește cu succes să puncteze toate segmentele de consumatori.

Plimbări cu iahtul

Influența mării este cu atât mai puternică, cu cât weekend-ul se prelungește cu o escapadă în largul mării, unde liniștea și animalele marine sunt singurii invitați. Contravaloarea unei astfel de plimbări diferă în funcție de facilitățile suplimentare și durata expediției. Vremea constituie un element esențial, siguranța fiind primordială.

CAZARE EFORIE NORD

Promovarea accentuată a acestei zone a ajutat la competitivitatea hotelieră, a criteriilor ridicate din perspectiva serviciilor, precum și a unicității unităților. Eforie Nord dispune atât de hoteluri de 4 stele, cu servicii superioare, precum și de unități de 3 stele sau 2 stele cu servicii calitative avantajoase, facilități all inclusive, ce satisfac nevoile turiștilor. Una dintre unitățile de înaltă calitate, cu numeroase evaluări pozitive este hotelul Europa, de 4 stele, ce dispune de camere elegante, spațioase și de vedere la mare, alături de serviciile de relaxare și destindere spa și wellness.

Eforie Nord pune la dispoziția călătorilor și alte unități cu tarife mai mici, precum Complexul Steaua de Mare, hotel de 3 stele, o locație liniștită, perfectă pentru familiști. Iar pentru cei aventurieri, sunt amenajate zone speciale de camping, precum și opțiunea de a închiria un apartament sau a o pensiune de dimensiuni mici pentru grupurile de prieteni. Indiferent de opțiunea aleasă, Eforie Nord rămâne un centru balnear important, care atrage prin balanța serviciilor de recuperare și de divertisment.

Our top-rated cheap hotels in Eforie Nord

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  390 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 430 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Eforie Nord