Hoteluri în Albena (Dobrich, Bulgaria)

  445 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 590 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 248 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 409 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  863 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 374 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  398 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 5. 171 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 6. 192 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Albena

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Albena, Bulgaria. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Albena
 • Găsiți un hotel ieftin în Albena!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Albena

ALBENA, OAZĂ PENTRU CONCEDIU

Stațiunea bulgărească oferă turiștilor un țărm superb, cu nisip fin și apă cristalină, a cărei adâncime nu se mărește brusc, fiind locația perfectă pentru familiști. Regiunea preferată a Reginei Maria din țara noastră, a devenit pe parcursul timpului o vacanță nelipsită din itinerariul vizitatorilor. Ceea ce atrage călătorii către Albena este îmbinarea perfectă a modernului evidențiat de diversitatea hotelurilor și facilitățile oferite de acestea, cu angajamentul ecologic de păstrare a naturii intacte, dovada fiind Rezervația Naturală Baltata. Sejurul la țărmul Mării Negre vine cu multe propuneri tentante și care cuceresc toate tipurile de turiști, de la cei dornici de destindere alături de o carte captivantă și de căldura razelor solare, până la aventurierii sporturilor de agrement, ai parcurilor acvatice sau ai festivalurilor în aer liber. Astfel, Albena a devenit un punct de neratat pe harta turiștilor naționali, cât și internaționali, fiind o opțiune preferată de mulți români, dornici de relaxare și servicii calitative superioare la un preț echitabil.

ATRACȚII TURISTICE ALBENA

Indiferent dacă este o călătorie de afaceri sau una last minute, Albena reușește să se încadreze în tiparele tuturor vizitatorilor, de la cei doritori de un sejur de relaxare, destindere pe malul mării și liniște oferite de această ambianță, până la aventurierii în căutarea sporturilor acvatice, a necunoscutului mării, care intrigă și oferă permanent peisaje de uimire. Albena constituie și o regiune puternic înzestrată, rezervația Baltata fiind exemplul consacrat al atentei valorificări naturale, precum și grădinile din castelul Balcic, ce captivează constant turiștii din toate colțurile lumii.

Plaja Albena

Stațiunea reprezintă atracția principală, fiind o destinație de vis pentru cei în căutarea unui litoral cu apă liniștită și limpede, nisip fin și ambianță primitoare. Astfel, plaja Albena se încadrează în topul destinațiilor, punând la dispoziția turiștilor atât hoteluri de 5 stele, cât și diverse pensiuni sau apartamente.

Bibliotecile de pe țărm

Unicitatea acestei zone este amplificată și de idea unei biblioteci în aer liber, care pune la dispoziția vizitatorilor cărți din toate genurile literare, de la romane consacrate, până la opere unicate, deosebite, care sunt rar descoperite. Un atu îl poate constitui și faptul că există și opere în limbi de circulație internațională pentru vizitatorii străini la cele trei biblioteci.

Parcul acvatic Aquamania

Specificul futurist al parcului și extinderea masivă a acestuia a reușit să captiveze turiștii de toate vârstele, de la prichindeii dornici de aventură și multe tobogane, până la adulții ce preferă căderile libere sau viteza ridicată a râurilor ce șerpuiesc Aquamania. Cu toate acestea însă, prețul este echitabil, fiind necesar schimbul valutar deoarece intrarea este doar în leve.

Castelul din Balcic

Un loc cu istorie și o puternică bază culturală care se regăsește în apropiere de Albena și dispune de priveliști uluitoare. Castelul este unul mic, însă atent îngrijit și care învăluie constant în atmosfera regală de altă dată.

Rezervația naturală Baltata

Rezervația forestieră din zona Albena este situată în partea opusă a regiunii hoteliere și dispune de peste două sute de specii de plante, fiind și habitat al multor animale și păsări. Aceasta este destinația ideală pentru aventurierii dornici de hoinărit într-un ținut uitat de modernismul consacrat secolului douăzeci și unu.

ATRACȚII LOCALE ALBENA

Weekend-ul în Bulgaria se poate prelungi cu ușurință datorită diverselor centre de recreere locale, precum și a spațiilor naturale ce întregesc peisajul colorat din Balcani. Cum Marea Neagră reprezintă o sursă nesecată a turismului, activitățile sportive au cunoscut o evoluție majoră, trecând de la renumitele plimbări în larg, până la cele mai curajoase sporturi nautice. Albena este și o importantă zonă balneară pe harta vizitatorilor internaționali. Metropole ale țării, precum Sofia sau Varna cuceresc printr-o cultură bogată, frumos conturată de-a lungul anilor.

Baza sportivă Albena

Vacanța în acest ținut dispune de o impresionantă bază sportivă, de la terenuri de fotbal, tenis, hochei de iarbă, precum și piscine și o bază de călărie. Konna Baza Albena este și sediul diverselor competiții internaționale și loc preferat pentru atleții în devenire.

Centru balnear Albena

Centrele din această regiune pun la dispoziție diverse oferte menite să capteze turiștii, de la cei ce doresc să își îmbunătățească condiția fizică, până la cei ce vor să se destindă în cadrul unui centru spa sau wellness. Masajul de recuperare sau cel de relaxare este atent monitorizat de un echipaj medical specializat și permanent la dispoziția vizitatorilor.

Grădinile Mării Varna

Important port maritim, Varna oferă panorame uluitoare, precum și un important obiectiv turistic, Grădinile Mării Varna. Poziționate pe ruinele unei cetăți, grădinile sunt o emblemă arhitecturală, pâlcurile de flori fiind atent monitorizate și poziționate în funcție de anotimp și de culori.

Catedrala Adormirii Maicii Domnului Varna

Obiectiv religios important, catedrala se impune prin mărimea acesteia și prin vechimea smereniei edificiului. Astfel, numeroși enoriași vin constant să aducă omagii și implicit diminețile sunt mult mai aglomerate decât după-amiezile, iar în perioada sărbătorilor mari precum Paștele sau Crăciunul, catedrala devine un locaș indispensabil.

Cape Kaliakra

Votată de numeroși turiști ca cea mai spectaculoasă priveliște de pe țărmul bulgăresc, Cape Kaliakra este o fortăreață medievală cu vedere la Marea Neagră. Poate fi considerată periculoasă datorită faptului că are o pantă abruptă de șaptezeci de metrii, existând și o frumoasă legendă, a celor patruzeci de fete ce au preferat să își lege părul pentru a coborî în fuga de otomani.

EXCURSII TURISTICE ALBENA

Excursiile last minute în destinații frumoase ale Bulgariei reprezintă o opțiune preferată pentru cei ce doresc să evadeze într-un cadru montan și cu diverse unități de cazare ieftine. Mâncarea tradițională rămâne una dintre principalele atracții, dintre care supa Tarator, din iaurt, consumată rece, precum și supa tradițională Teleshko Vareno, consumate cu precădere în zona montană sau vestică a țării. Weekend-ul se prelungește atât pentru turiștii pasionați de sporturile nautice, cât și pentru cei ce iubesc adrenalina în cadrul traseelor montane și a peripețiilor oferite de acestea.

Sporturi nautice

Festivalurile de muzică și atmosfera de pe țărmul mării se potrivesc perfect cu multitudinea activităților sportive, de la jet schi la schi nautic, scufundări sau lecții de surfing precum și plimbări în largul mării. Indiferent de opțiunea aleasă, tariful pentru astfel de activități poate fi destul de ridicat, dar amintirile sunt de neprețuit.

Muntele Vitosha

În apropierea capitalei, muntele Vitosha este simbol pentru drumețiile montane, alpinism sau schi datorită numeroaselor vârfuri situate la o altitudine de peste două mii de metrii. Vilele și pensiunile din regiune prezintă specificul cultural bulgăresc, de la arhitectură, până la gastronomie.

CAZARE ALBENA

Albena pune la dispoziția vizitatorilor o multitudine de unități de cazare, de la cele cu un nivel al facilităților suplimentare ridicat, până la cele ce dispun de un strict necesar, dar care sunt mai ieftine. Dintre unitățile cu facilități de lux și care urmăresc permanent să satisfacă și cei mai exigenți vizitatori, hotelul Kaliakra, de 4 stele dispune de camere moderne, de o piscină exterioară, dar și de numeroase recenzii pozitive.

O alternativă pentru aceste unități sunt hotelurile de 3 stele și 2 stele ce dispun de servicii all inclusive, aproape de țărm și cu servicii calitative satisfăcătoare. Albena stă la dispoziția tuturor vizitatorilor cu oferte de cazare variate, de la cele de 4 stele la 2 stele, care se îmbină ideal cu un număr mare de obiective turistice pentru a satisface toate tipologiile, pentru a putea crea acea diversitate ce o diferențiază pe piața turismului internațional.

Our top-rated cheap hotels in Albena

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 299 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 259 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Albena