Hoteluri în Vama Veche (Jud. Constanţa, România)

 1. 931 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  319 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  280 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  1.314 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Vama Veche

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Vama Veche, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Vama Veche
 • Găsiți un hotel ieftin în Vama Veche!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Vama Veche

 • 360 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 312 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

VAMA VECHE, STAȚIUNEA TINERILOR NON-CONFORMIȘTI

Situată în apropierea graniței cu Bulgaria, Vama Veche reprezintă destinația românească ce și-a schimbat continuu specificul, trecând de la postura unei vacanțe destinate persoanelor boeme, artiștilor, sau intelectualilor regimului comunist, la o zonă preferată de studenți datorită libertinismului muzical, vestimentației non-conformiste, precum și a bugetului redus. Începând cu 1 mai, Vama dă startul distracției sezonului estival, țărmul fiind acaparat de tineri pasionați de muzică rock, electro sau folk și cu o energie ce devine molipsitoare. Vama Veche pune la dispoziția turiștilor diverse oferte de cazare, cu tarife rezonabile pentru a putea fi accesibile tuturor tipurilor de călători. Astfel, confortul unui hotel de 5 stele poate fi ușor transpus unei experiențe de neuitat oferită de un camping pe țărmul Mării Negre, cu o contravaloare mult mai mică, bucurându-se de diverse chitare și serenade pe fundal. Existența diverselor atracții turistice locale reprezintă plusul ce atrage călători din toate colțurile lumii.

## #

ATRACȚII TURISTICE VAMA VECHE

Frumusețea acestei zone este strâns legată de specificul libertin, de exuberanța vizitatorilor și de libertatea de exprimare și viziune a acestora. Zona a fost atent reamenajată, fiind puternic investită zona țărmului, unde sunt organizare diverse festivaluri, cu tematică variată, pornind de la cele rock, clasice în acest colț al litoralului, până la cele de salsa. Stațiunea rămâne în topul preferințelor studenților, datorită atmosferei create de managerii barurilor și teraselor locale, precum și a prețurilor scăzute oferite de regimul de cazare sau cel gastronomic. Un aspect ușor ridicat îl pot avea băuturile, deloc ieftine, în comparație cu celelalte oferte de amuzament și distracție.

Plaja Vama Veche

Această porțiune lată, privită ca fiind ușor sălbatică datorită aventurierilor și focurilor de tabără ce luminează serile călătorilor reușește să atragă turiști într-un număr impresionant, dornici de delectare alături de prieteni în spiritul dezinvolt al tinereții. Mulți dintre aceștia renunță instant la serviciile adiacente oferite de un hotel somptuos, precum piscină sau spa, pentru originalitatea și nuanțele aventuriste ale plajei Vama Veche.

Pescarii din larg

Diminețile reci sunt privite diferit din zona de camping datorită pescarilor, a localnicilor ce își continuă cursul vieții și pornesc în căutarea vietăților acvatice la răsăritul soarelui. Entuziasmul turiștilor este privit cu mare interes de localnici, aceștia fiind profund interesați de acest tip de plimbări, în largul mării Negre, unde pot observa în detaliu tradițiile pescărești.

Festivalul Stufstock

Festivalul a fost creat în 2003 cu scopul de a lupta împotriva modernizării accentuate din Vama Veche și cu dorința de a păstra spiritul liber, original din Vama. Amploarea acestui eveniment, al festivalului Stusftock și-a extins barierele, de la cel al concertelor rock, la care s-au alăturat diverși actori sau expozanți ai artei moderne, precum și proiecții de film sau artiști ai muzicii populare cu dorința de a extinde viziunea călătorilor. Proiecțiile de film sau școlile de vară cu tematică muzicală reprezintă atracția adolescenților.

Ușa, simbolul din Vama Veche

Locul fără restricții prezintă mereu diverse artificii create pentru amuzamentul sau buna-dispoziție a turistului. Un astfel de exemplu este și ușa viu colorată ce întâmpină călătorii la cherhanaua cu bunătăți marine, devenită emblemă a localității. Indiferent de vârstă, călătorii obișnuiesc să păstreze amintirea din Vama Veche alături de acest simbol al libertății sugestive.

ATRACȚII LOCALE VAMA VECHE

Această vacanță oferă turiștilor posibilitatea de a se relaxa într-un mediu lipsit de griji, de preconcepții sau care necesită alocarea unui buget ridicat. Cu toate că varietatea hotelieră se extinde, iar aventurierii nu sunt singurii vizitatori ai acestui sat situat la granița cu Bulgaria, diversitatea populației tinde să își facă simțită prezența și să se bucure de multiplele atracții locale. Astfel, turiștii familiști se pot delecta în cadrul rezervației naturale din Vama Veche, cei dornici de adrenalină se pot înscrie în cursa de parasailing, iar cei pasionați de mecanică maritimă pot vizita portul din Mangalia.

Rezervația Naturala Acvatoriul Litoral Marin

Reprezintă singura rezervație submarină situată pe litoralul Mării Negre, un obiectiv ce nu trebuie ratat de pe harta turiștilor, datorită importanței faunistice oferite de aceasta. Având o lungime de aproximativ șapte kilometrii, rezervația a reuțit să protejeze numeroase habitate marine pe distanța Vama Veche -2 Mai. Cu toate că investițiile pentru această rezervație nu au fost deloc ieftine, rezultatul rămâne un succes incontestabil.

Parasailing Mangalia

Activitățile maritime puse la dispoziția turiștilor variază în funcție de nivelul de adrenalină, de bugetul alocat și de dificultatea acestora. Acest sport este adresat tuturor tipurilor de turiști datorită dificultății reduse și peisajului magnific oferit. Parasailingul presupune înălțarea unei parașute deasupra mării cu ajutorul unei ambarcațiuni și oferă timp de o oră, o latură nevăzută a mării, a varietății animalelor acvatice.

Portul Turistic Mangalia

Iahturile și ambarcațiunile de dimensiuni reduse poziționate în portul turistic din Mangalia, la prețuri foarte ridicate pot fi admirate de către vizitatori. Litoralul românesc prezintă pe lângă distracția bine-cunoscută pe plan internațional și diverse alternative de relaxare, precum plimbările matinale în cadrul portului recent amenajat în Mamaia.

Moscheea Esmahan Sultan

Simbol al iubirii fiicei lui Esmahan Sultan, moscheea construită de către aceasta rămâne și astăzi un puternic centru cultural. Moscheea Esmahan Sultan, construită în piatră, în stil otoman, reprezintă primul lăcaș de cult otoman din România, fiind cu adevărat impresionant și pentru enoriașii de altă religie.

EXCURSII TURISTICE VAMA VECHE

Dobrogea este o zonă cu totul specială, datorită diversității oferite de Delta Dunării, dar și a minunatelor lacuri și peșteri, precum Movile sau Limanu. Acest loc plin de istorie, al cetăților ce dăinuie peste ani și ani reprezintă locația ideală pentru toate tipologiile de turiști, pornind de la aventurierii dornici de necunoscut în largul Mării Negre, până la cei ce iubesc traseele montane oferite de unii dintre cei mai vechi și semeți munți ai României. Mulți călători preferă să se răcorească în valurile Mării Negre și să se bucure de razele soarelui, în detrimentul unei piscine și optează pentru excursiile cu tematică maritimă.

Turul Dobrogei în kayak

Varietatea lacurilor oferă adevărate spectacole peisagistice cu ajutorul acestui sport, plin de aventură, energie și care debordează de veselie. O astfel de plimbare durează aproximativ patru ore și este o oportunitate grozavă de a petrece timpul liber alături de prieteni, întrucât sunt permise plimbări pentru grupuri mai mari, până la maxim paisprezece persoane.

Delta Dunării

Simbol al Europei, Delta Dunării reprezintă oaza de vegetație și faună, care îmbogățește automat cea mai frumoasă și bine conservată deltă europeană. Biodiversitatea oferită rămâne o amintire de neuitat în viziunea călătorilor, pornind de la cei mici, dornici de cunoașterea și de măreția animalelor, până la adulții impresionați de autenticitatea și frumoasa conservare a acestui ținut.

CAZARE VAMA VECHE

Din perspectiva unităților de cazare, Vama Veche a reușit să dezvolte atât sectorul ridicat, al hotelurilor de 5 stele sau 4 stele, cu facilități și servicii de înaltă calitate, datorită vizitatorilor ce preferă atmosfera vivace din Vamă, dar relaxantă într-un cadru select, cât și sectorul plin de energie al pensiunilor sau hostelurilor din apropierea țărmului. Una dintre unitățile cu servicii de înaltă calitate este hotelul Elektra, cu un nivel ridicat al facilităților și un personal binevoitor.

Un aspect important pentru mulți turiști din Vama Veche este bugetul limitat, astfel, numeroși turiști optează pentru hotelul Sea Star, de 3 stele, ce prezintă un raport calitativ avantajos. Cu toate acestea, există numeroase apartamente și pensiuni în stilul caracteristic din Vama Veche ce atrag turiști din toate zonele țării și ale lumii. Astfel, indiferent de opțiunea aleasă, această destinație este cu adevărat unică și merită vizitată cel puțin o dată în viață.

Our top-rated cheap hotels in Vama Veche

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Vama Veche

 • Care sunt cele mai bune hoteluri din Vama Veche?

  În Vama Veche, ar fi bine să verificați Hotel Golden Sea, Bazart Vama Veche, Goa Can, and Arest Vama Veche. Aceste hoteluri au primit recomandări foarte bune de la mulți turiști.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri de lux din Vama Veche?

  Pentru o experiență de lux în Vama Veche, ar fi bine să explorați Hotel Saturn, New Belvedere, and Carmen International Hotel Venus - Fost Becali Hotel. Aceste hoteluri sunt cunoscute pentru facilitățile lor extraordinare și serviciile de înaltă clasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri orientate către familii din Vama Veche?

  Dacă vizitați Vama Veche cu familia, puteți lua în considerare aceste Mera Resort, Hotel Solymar, Q Hotel, and Hotel Cerna. Aceste hoteluri oferă o varietate de servicii și activități potrivite pentru familii.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri prietenoase pentru animale de companie din Vama Veche?

  Călătoriți cu animale de companie? Hotelurile Q Hotel, Hotel Decebal, Hotel Proton K3, and Hotel Corsa ar putea fi ideale. Aceste cazări nu numai că sunt prietenoase pentru animalele de companie, dar oferă și numeroase facilități pentru ca animalele dvs. să se simtă ca acasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri cu spa din Vama Veche?

  Dacă vă doriți o experiență relaxantă într-un spa în timpul șederii dvs. în Vama Veche, verificați Hotel Dana Resort, Hotel Saturn, Mera Resort, and Hotel Sirena,căci toate oferă servicii excelente și acces la spa.