Hoteluri în Balcic (Dobrich, Bulgaria)

  696 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 1. 976 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. 900 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  950 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
  1.374 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 3. 280 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Balcic

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Balcic, Bulgaria. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Balcic
 • Găsiți un hotel ieftin în Balcic!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Balcic

BALCIC, COASTA DE ARGINT

Una dintre cele mai importante stațiuni turistice cu deschidere la Marea Neagră este Balcic, datorită potențialului natural și datorită istoriei unice, care se împletește armonios cu legendele locului. Orașul a aparținut României în perioada 1913-1940, aici aflându-se Castelul din Balcic. Castelul era reședința preferată a Reginei Maria, având o renumită grădină botanică, unică prin colecția de cactuși. Denumirea de Coasta de Argint vine de la faptul că prin împrejurimi există versanți de calcar. În acea perioadă Regina Maria a avut influență asupra acestui oraș, construind acest castel dar și prin renumele ce s-a dus mai departe, ca un orășel liniștit, la malul mării și unde turistul își poate petrece vacanța într-o oază de vegetație. Imaginea de ansamblu a Balcicului este cu influențe mediteraneene, cu case albe, străduțe pietruite în pantă și cu golful care îi atrage pe turiști prin imaginea îmbietoare asupra apei cristaline. Turiștii români vin aici chiar și pentru un weekend. Cei mai mulți dintre aceștia optează pentru cazare în regim all inclusive la hoteluri, iar cei cu bugete mai mici optează de obicei pentru pensiuni foarte aproape de mare. Portul orașului este al treilea ca mărime și este folosit pentru transportul pasagerilor, care se face cu nave de mărime medie.

OBIECTIVE TURISTICE, BALCIC

Obiectivele turistice nu trebuie ratate din Balcic pentru că reprezintă istoria și frumusețea orașului, prin urmare acestea sunt:

Castelul Reginei Maria este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Bulgaria, care atrage anual numeroși turiști datorită frumoasei construcții. Construcție realizată de către arhitecții italieni, definește bunul gust și simplitatea cu care o caracteriza pe Regină. Castelul are 14 camere, un balcon, două terase și un minaret. Capela castelului a fost construită ca un loc de reculegere și rugăciune, fiind cea mai mică biserică din Bulgaria și numindu-se Stella Maris. Grădina Reginei a fost transformată în grădină botanică, datorită numărului mare de exemplare de plante și cactuși , dar și a îngrijirii de excepție. Întregul complex de la Balcic poartă numele de “Cuibul liniștit” deoarece era locul preferat de Regină, unde se simțea cel mai bine.

Muzeul Etnografic din Balcic se află într-o frumoasă casă, pe două nivele, în apropierea Muzeului de Istorie. Aici sunt adăpostite numeroase colecții bazate pe viața din Balcic, găsindu-se bijuterii, unelte și îmbrăcăminte. Pe lângă acestea, unul dintre cele mai atractive exponate este un dispozitiv de treierat cereale.

Turiștii ce vin în acest minunat muzeu se întorc mai bogați, datorită multitudinii de informații și exponate cu care vizitatorul interacționează direct.

Capul Kaliakra este o formațiune de stânci calcaroase, lungă de 2km în Marea Neagră și 60 de metri înălțime. Aceasta cuprinde o rezervație naturală și o cetate medievală. În prezent se află o unitate militară bulgărească. În această zonă se pot vedea câteva specii de delfini dar și păsări: pescăruși și cormorani. Merită vizitat micul muzeu din grotă, apoi capela ce este situată la capătul peninsulei. Tot aici se găsește un minunat restaurant, unde se servesc pește și fructe de mare proaspete. Acest minunat monument al naturii este locul perfect pentru iubitorii de poze, plimbări în natură sau pentru răsăritul romantic.

Muzeul de Istorie este situat în imediata apropiere a mării. Foarte important este faptul că este prezentată istoria Balcicului, din secolul al VI-lea î.Hr, până la intrarea sub stăpânirea Bulgariei. O colecție unică de artefacte se găsește aici, datând din secolul al 6 lea î.Hr. Alte colecții ce se pot găsi în acest muzeu sunt cu fotografii vechi ale orașului, sanctuare romane și ceramică medievală. Toate aceste muzee și monumente ale naturii prezintă turiștilor modul în care era Balcicul o dată, de unde a pornit ca oraș și unde a ajuns astăzi să fie, ajungând o stațiune turistică căutată.

ACTIVITĂŢI TURISTICE BALCIC

Posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt multiple, dar cei mai norocoși sunt iubitorii de golf pentru că sunt dotări excelente pentru practicarea acestui sport, aflându-se chiar și o Academie de golf. Sunt mii de metri pătrați de terenuri de golf unde se pot lua lecții de golf, iar după 10-15 lecții se poate obține un green card. Destul de apreciat este și tirul sportiv, tocmai de aceea se poate găsi un poligon de tir sportiv, care pe hartă la doar o distanță de trei kilometri față de Balcic. O altă experiență ce nu trebuie ratată este echitația. Datorita faptului ca unele dintre resorturile disponibile oferă posibilitatea de a aduce caii direct pe plajă, turiștii pot avea parte de experiențe unice și de neuitat. În Balcic în general posibilitățile sunt multiple pentru relaxare în aer liber și pentru a avea parte de un concediu plăcut.

CAZARE BALCIC

Acest oraș este căutat pentru frumusețea și liniștea de care dă dovadă, existând numeroase activități pentru petrecerea timpului liber, cazare cu hoteluri foarte apreciate de către turiști, astfel numărul acestora crește în fiecare an.

Unitățile de înnoptare sunt diverse, existând numeroase oferte pentru fiecare buget în parte. Construcțiile sunt noi, de 3 stele și 4 stele, dar și variante de hoteluri de 5 stele, care oferă servicii de cea mai bună calitate la un nivel ridicat. Multe dintre acestea sunt amplasate direct pe plajă, prin urmare camerele pot să ofere o priveliște minunată. Aceste construcții sunt dotate cu baruri și restaurante, piscine, săli de fitness și în mare parte se practică sistemul all inclusive. Mulți dintre turiști aleg acest sistem pentru ca este mult mai practic și au siguranța unei mese bune. Ofertele last minute sunt de luat in calcul pentru că pot reprezenta reduceri substanțiale pentru tot sejurul. Cu toate acestea, o opțiune mai confortabilă și în același timp ieftină este alegerea unui apartament ce se poate închiria în regim hotelier.

Pentru cei care apreciază luxul, hotel Lighthouse Golf & Spa de 5 stele face parte dintr-un complex de golf, care a fost proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam. Acest hotel oferă camere de lux, dar și apartamente și vile. Toate aceste unități beneficiază de balcon, aer condiționat și alte dotări moderne. Balcic oferă numeroase posibilități pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat, pornind de la cazare până la restaurante și agrement, toate fiind la un nivel ridicat ce oferă servicii ireproșabile.

Our top-rated cheap hotels in Balcic

Întrebări frecvente despre Balcic