Unități de cazare în Medgidia, lângă Gara Medgidia (Medgidia, România)

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Gara Medgidia (Medgidia, România)

Gara Medgidia este amplasată pe strada Vasile Lupu de aici din acest municipiu constănţean. Ca majoritate clădirilor aflate în administrarea şi patrimoniul SNCFR şi Gara Medgidia este găzduită de o clădire monument istoric. Chiar dacă de-a lungul timpului i s-au adus îmbunătăţiri, retehnologizări şi dotări cu echipamente de ultimă generaţie, Gara Medgidia a reuşit să-şi păstreze forma arhitecturală care a consacrat-o. Ca şi fapt inedit aici în Gara Medgidia s-a filmat un moment umoristic celebru cu Coca Andronescu şi Octavian Codrescu în rolurile principale (În Gară La Medgidia), care a avut un mare succes decenii la rând. Revenind la Gara Medgidia în jurl ei s-a dezvoltat de-a lungul anilor o importantă reţea comercială susţinută în principal de traficul de persoane care tranzitau gara. Fără nicio îndoială că mulţi nu vor considera Gara Medgidia ca fiind o atracţie turistică, în sensul literal al expresiei, însă importanţa ei regională în această zonă o impun ca un obiectiv necesar turistic aşa că de acum pe Trivago va fi şi Gara Medgidia.

 • Găsiți hotelul ideal în apropiere de Gara Medgidia
 • Comparați prețuri de la diferite site-uri web
 • Rezervați la un preț excelent!

Contact

Strada Vasile Lupu 2,  905600,  

Întrebări frecvente despre Gara Medgidia

 • Ce îl face Gara Medgidia să fie renumit în Medgidia?

  Gara Medgidia este o atracție de top în Medgidia, cunoscută pentru caracteristicile sale unice care atrag numeroși vizitatori în fiecare an.

 • Care sunt locurile de cazare în apropiere de Gara Medgidia?

  Explorați diverse locuri de cazare în apropiere de Gara Medgidia, inclusiv alegeri binecunoscute ca Livius, Blanca, Bella, Hotel Luxor, Adriana.

 • Ce alte atracții se află în apropiere de Gara Medgidia?

  Descoperiți atracții în apropiere, cum ar fi Gara Medgidia, Stadionul Iftimie Ilisei, Mihail Kogaliniceanu, Boreal, Victoria, toate se află la o distanță convenabilă de Gara Medgidia.