Hoteluri în Saturn (Jud. Constanţa, România)

 1. 404 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. 710 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:sept. 2024
 3. 390 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 4. 349 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
  581 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  1.300 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Saturn

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Saturn, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Saturn
 • Găsiți un hotel ieftin în Saturn!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Saturn

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 379 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

SATURN, OAZA DE VERDEAŢĂ

Saturn este o destinație turistică ce se află pe litoralul Mării Negre, în imediata apropiere a municipiului Mangalia și la o distanță de 43 de km față de Constanța. Caracteristice acestei destinații sunt vegetația bogată și liniștea, care reprezintă avantaje ce atrag numeroși turiști ce vin în fiecare an să se bucure de ele. Saturn este căutat de către turiștii ce caută o vacanță relaxantă, iar în același timp aceștia beneficiază de prețuri destul de mici pentru locurile de înnoptare. In zonă sunt prezente izvoare hipotermale sulfuroase și nămol, ce sunt adesea căutate pentru tratarea diferitelor afecțiuni, mai exact pentru afecțiunile aparatului locomotor și pentru afecțiunile ginecologice. Saturn este o destinație de vacanță, preferată în mare parte de familiști și vârstnici pentru beneficiile aduse de această minunată locație turistică. Comparativ cu alte stațiuni de pe litoralul Mării Negre, Saturn este o destinație turistică ce stă foarte bine la capitolul prețuri, aici fiind printre cele mai mici, începând de la locurile de înnoptare până la restaurante.

Saturn are plaje cu nisip grosier și partea de sud a plajei are mici golfulețe artificiale, mai retrase, unde turiștii se pot bucura de mai multă liniște. În Zona de nord a plajelor se regăsesc izvoarele sulfuroase mezotermale, ce sunt dispuse sub formă de dușuri. Pe faleza plajei se regăsesc numeroase terase și baruri ce animă plaja și de unde turiștii se pot răcorii cu diverse băuturi sau pot servi masa. Pe plajă este zona echipajelor Salvamar, ce bineînțeles că reprezintă un element important și sunt situate pe plajele Agras și Diana, acestea fiind la dispoziția turiștilor pe tot parcursul unei zile. Saturn are două baze de tratament, care sunt amenajate în interiorul hotelurilor Balada și Hora. Procedurile pentru tratarea diferitelor afecțiuni se fac pe baza apelor mezotermale, a nămolului și a apei mării. Se pot trata afecțiuni ortopedice, reumatismale, anemii, afecțiuni ale aparatului respirator, metabolice și ginecologice. Pentru aceste afecțiuni se folosesc diferite terapii, cele mai căutate fiind: masajele cu nămol, împachetări cu parafină, electroterapie, kinetoterapie și gimnastică medicală. Saturn poate face față cu brio concurenței existente între destinațiile turistice de pe litoralul românesc, datorită simplității de a pune cap la cap componentele unei vacanțe reușite. Componentele unei vacanțe de succes, pe care Saturn le cunoaște foarte bine sunt: cazarea, ospitalitatea, mâncarea și agrementul. Toate acestea fac din Saturn o destinație de foarte căutată și apreciată chiar și de cele mai rafinate gusturi.

ACTIVITĂŢI TURISTICE SATURN

Saturn dispune de numeroase posibilități pentru petrecerea timpului liber, prin urmare orice turist poate beneficia de activități plăcute și distractive pentru a petrece vacanța fără pată de plictiseală. În imediata vecinătate cu Mangalia se află un Centru Sportiv, care are în ofertă închirierea de echipamente nautice, practicarea pescuitului și se pot face chiar și scufundări. Pe întreg teritoriul destinației sunt puse la dispoziția turiștilor terenuri de sport pentru doritorii de mișcare în aer liber. Seara se poate alege o minunată plimbare pe faleză sau pe străduțele lăturalnice, iar modalitatea de relaxare, cea mai căutată este de a lua masa la unul dintre restaurante, alături de cei dragi. Un punct important de atracție turistică este circul, care își desfășoară activitatea în partea de nord a destinației, in fiecare vară. Intrarea pentru a participa la extraordinara prestație a acrobațiilor și a animalelor nu este deloc scumpa, biletele sunt destul de ieftine pentru a putea fi achiziționate de toate categoriile sociale. În fiecare an, un mare festival ce se desfășoară pe plaja dintre Venus și Saturn, Liberty Parade.

Acest festival este un eveniment muzical, care atrage numeroși turiști din toată lumea. Printre aceste activități de agrement, o importantă atracție sunt izvoarele termale, care tratează nenumărate afecțiuni. Drumețiile sunt un al mod de petrecere a timpului în vacanță, astfel se poate face o mică excursie spre vechea așezare romană Callatis.

Toate aceste activități fac din Saturn o atracție turistică, care se află printre alegerile turiștilor pentru petrecerea vacanței mult așteptate.

CAZARE SATURN

Capacitatea de cazare de care dispune Saturn, poate urca până la aproximativ 13.000 de locuri, care sunt dispuse în hoteluri, vile, pensiuni, dar în același timp se poate opta și pentru locuri în campinguri. Alegerea de petrecere a unui sejur într-un apartament închiriat, este foarte întâlnită la familiile cu copii, care aleg această modalitate pentru mai multă liniște și pentru comoditatea pregătirii hranei pentru cei mici.

Majoritatea unităților sunt de 2 și 3 stele, dar bineînțeles că se găsesc și de 4 și 5 stele. Acestea au fost renovate, astfel serviciile pe care acestea le oferă s-au îmbunătățit simțitor. Odată cu serviciile care au fost îmbunătățite, calificarea personalului a început să se accentueze, astfel ospitalitatea fiind ireproșabilă, atrăgându-i pe turiști să revină în fiecare an. Unul dintre cele mai luxoase hoteluri de 5 stele poartă numele destinației turistice Saturn. Acesta este primul din România care a primit certificatul ecologic pentru unități de cazare turistice.

Hotel Saturn se află la o distanță mică de plaja din Mangalia și dispune de o piscină, cafenea și bar, dar și de centru spa, saună și scaune ceramice. Hotelurile de 3 stele au fost reamenajate în ultima perioadă, iar unități precum Hora și Balada dispun de o bază de tratament modernă, existând astfel posibilitatea tratării și vindecării diferitelor afecțiuni. Pensiunile și vilele sunt construite în ultimii ani și se află în zona satului de vacanță.

De asemenea, masa se poate lua în unul dintre nenumăratele restaurante din Saturn sau la restaurantele din cadrul unităților de primire pentru mai multă liniște și siguranță. Recomandabil este să încercați saramura de crab, care se găsește proaspătă, la fel și celelalte preparate din pește și fructe de mare.

Saturn oferă adevărate oaze de liniște în care se îmbină armonios cazarea, mâncarea ireproșabilă, iar toți acești factori importanți fac ca Saturn să fie o stațiune estivală căutată, de unde turiștii pot beneficia din plin de efectele tămăduitoare ale resurselor naturale.

Our top-rated cheap hotels in Saturn

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 290 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Saturn

 • Care sunt cele mai bune hoteluri din Saturn?

  În Saturn, ar fi bine să verificați Mera Onix, Hotel Raluca, Hotel Dana Resort, and Hotel Saturn. Aceste hoteluri au primit recomandări foarte bune de la mulți turiști.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri de lux din Saturn?

  Pentru o experiență de lux în Saturn, ar fi bine să explorați Hotel Saturn, New Belvedere, and Carmen International Hotel Venus - Fost Becali Hotel. Aceste hoteluri sunt cunoscute pentru facilitățile lor extraordinare și serviciile de înaltă clasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri orientate către familii din Saturn?

  Dacă vizitați Saturn cu familia, puteți lua în considerare aceste Vox Maris Grand Resort, Anacris, Mera Resort, and Hotel Solymar. Aceste hoteluri oferă o varietate de servicii și activități potrivite pentru familii.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri prietenoase pentru animale de companie din Saturn?

  Călătoriți cu animale de companie? Hotelurile Q Hotel, Hotel Decebal, Proton K3, and Hotel Corsa ar putea fi ideale. Aceste cazări nu numai că sunt prietenoase pentru animalele de companie, dar oferă și numeroase facilități pentru ca animalele dvs. să se simtă ca acasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri cu spa din Saturn?

  Dacă vă doriți o experiență relaxantă într-un spa în timpul șederii dvs. în Saturn, verificați Hotel Dana Resort, Hotel Saturn, Mera Resort, and Hotel Sirena,căci toate oferă servicii excelente și acces la spa.