Hoteluri în Sunny Beach (Burgas, Bulgaria)

  531 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 540 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 833 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  225 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 606 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 231 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Sunny Beach

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Sunny Beach, Bulgaria. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Sunny Beach
 • Găsiți un hotel ieftin în Sunny Beach!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Sunny Beach

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 563 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  561 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 455 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

SUNNY BEACH, IBIZA BULGARĂ

Stațiunea Sunny Beach a fost construită în urmă cu câteva decenii și în timp a devenit una dintre cele mai căutate destinații de pe litoralul bulgăresc în timpul verii. Aceasta se află în sudul Bulgariei, de-a lungul unui golf semicircular. Destinația este căutată în mare parte de tineri, datorită ofertei largi de cazare, de baruri, restaurante și cluburi. Una dintre cele mai căutate plaje în rândul tinerilor se numește „Cacao” și este recunoscută pentru nisipul fin și pentru petrecerile până în zori, care sunt însoțite de cei mai buni DJ internaționali.

În plus Sunny Beach a primit steagul albastru pentru ecologie datorită menținerii și conservării în bune condiții a mediului. Steagul albastru se obține cu greu, datorită rigorii comisiei de evaluare internațională. Acest certificat este dat doar pentru un sezon de vară, apoi verificarea se repetă. Clima este foarte prietenoasă pentru turiștii care aleg această destinație, cu veri calde și umiditate moderată. În partea de nord a stațiunii este un climat unic datorită combinației de aer curat de munte și mare, astfel acesta fiind benefic pentru persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii și astmatice.

ACTIVITĂŢI TURISTICE SUNNY BEACH

Pentru turiștii veniți aici să-și petreacă concediul, această destinație oferă numeroase modalități de a savura timpul liber. Sunny Beach dispune de cele mai bune condiții pentru iubitorii de sporturi acvatice, astfel clubul de yachting oferă facilități de-a lungul întregii plaje: croaziere, schi nautic, wind-surfing, para-sailing, instruire în yachting și planorul. Jucătorii de tenis de performanță dar și începătorii pot găsi o multitudine de opțiuni pentru a se păstra în formă maximă. Aici se găsesc terenuri de tenis bine întreținute și dotate, școli de tenis, parteneri calificați și posibilități pentru realizarea turneelor.

Nopțile în Sunny Beach sunt destul de active, datorită multitudini de posibilități de distracție. Pentru cei care doresc să experimenteze o noapte palpitantă, pot alege din următoarele posibilități: restaurante și baruri exotice, cluburi cu muzică și dans, restaurante tradiționale cu program folcloric și servire a cinei. Pentru a intra în contact cu unele dintre cele mai vechi civilizații și culturi europene, puteți alege să mergeți în următoarele excursii:

Nessebar mai este numit și „Perla de la Pontul Euxin “și este un mic orășel liniștit, plin de istorie, care este în patrimoniul UNESCO datorită faptului că este una dintre cele mai vechi așezări urbane.

Legenda spune că strămoșii din Nessebar și-au ascuns averile pe fundul mării, pentru a nu fi găsite de pătimașii invadatori. Probe ale acestei legende sunt descoperirea celei mai vechi comori din lume, datând de aproape 6.000 de ani. Această comoară fabuloasă poate să fie vizitată de către turiști, fiind expusă în mai multe muzee din oraș.

Varna este un important port și destinație turistică, fiind unul dintre cele mai mari orașe ale Bulgariei de pe coasta Mării Negre și este numit capitala maritimă a Bulgariei. Există numeroase obiective turistice în Varna, printre cele mai importante fiind: Catedrala cu turnul său, de unde se poate admira frumosul oraș, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Marină, Muzeul Etnografic, Delfinariul ce oferă spectacole ce merită a fi văzute și Grădina Zoologică.

Sofia este capitala Bulgariei, un important centru universitar ce atrage bineînțeles, numeroși tineri, veniți aici pentru a studia dar mai ales pentru a se distra. Deviza acestei destinații turistice este “Crește, dar nu îmbătrânește niciodată”. Orașul are numeroase muzee și parcuri, dar și o viață de noapte extraordinară cu cazinouri, baruri, cluburi și mehane (restaurante tradiționale tipic bulgărești).

Sozopol este printre cele mai vechi așezări de pe litoralul bulgar. O legendă spune că sculptorul Kallatis a creat statuia lui Apollo în Sozopol, iar mai târziu a fost trimisă la Roma.

SFATURI PRACTICE SUNNY BEACH

Odată ce soarele apune emoția de noapte crește și cei mai tineri sunt preocupați de căutarea unui loc pentru a lua masa și pentru a avea o pată de divertisment, iar unele localuri ce pot să îndeplinească aceste dorințe ale turiștilor ar fi:

Variety Bar - Interiorul are un decor foarte interesant iar aici veți găsi floorshow, ruleta, blackjack, baccarat și alte servicii sofisticate.

Piano Fregatata (Frigate) - este unul dintre reperele locale cu atmosfera și meniu corespunzător.

Hanska Shatra Restaurant (Tent Khan) - exterior și interior original, cu bucătărie bulgară și un ring de dans unde veți avea parte de un spectacol folcloric de neuitat.

Datorită climei blânde, aerului curat și brizei mării, acesta este un loc propice și pentru familiile cu copii, astfel părinții se pot bucura de o vacanță specială alături de cei dragi. Aici sunt o multitudine de facilități ce vin în sprijinul părințiilor, cum ar fi meniuri pentru copii și grădinițe cu un personal calificat. Copiii au parte de jocuri distractive și concursuri cu premii, jocuri electronice interesante, construirea castelelor de nisip și stăpânirea de noi competențe sportive sub îndrumarea instructorilor experimentați.

La capitolul mâncare, bucătăria bulgărească este foarte apreciată, mâncărurile tradiționale bulgărești fiind preparate de obicei din produse ecologice. Pentru experiențe autentice sunt recomandate următoarele preparate și băuturi: shopska salata, kebapcheta, kavarma, celebrul iaurt bulgăresc dar și vinul spumant alb și roșu, iar pentru a gusta puțin din savoarea mâncărurilor bulgărești puteți să încercați The caks, Chouchoura(duza) și Red Lion.

CAZARE SUNNY BEACH

Sunny Beach s-a dezvoltat destul de repede și s-a construit un număr mare de hoteluri cu servicii complexe, atrăgând numeroși turiști veniți aici pentru a-și petrece concediul și pentru viața de noapte tumultoasă. Turiștii ce doresc să-și petreacă vacanța aici, își pot alege unul dintre hotelurile de 3 și 4 stele, ce se oferă sejururi all inclusive la prețuri fără concurență. Cei ce doresc sa aibă parte de mai multă intimitate pot alege din multitudinea de oferte ieftine existente pe piață cu pensiuni cochete, liniștite, care sunt clasificate pentru fiecare buget. Pentru familiile cu copii, Sunny Beach are posibilități variate de hoteluri și apartamente în regim hotelier, aflate central, clasate foarte bine și având prețuri mici.

Turiștii ce doresc un concediu de 5 stele pot alege să-și petreacă sejurul alături de cele mai bune servicii pe care le pune la dispoziție hotelul Barcelo Royal Beach . Acesta este situat central și oferă cazare de lux cu o multitudine de facilități, având un complex de piscine, centru spa, sală de gimnastică, restaurante și baruri. Litoralul bulgar pune la dispoziția turiștilor o întreagă hartă de posibilități de cazare, pentru petrecerea concediului în cele mai bune condiții, la cele mai mici tarife.

Our top-rated cheap hotels in Sunny Beach

  189 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  343 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 211 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Sunny Beach