Hoteluri în Varna (Varna, Bulgaria)

  269 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 1. 435 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 490 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 555 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 363 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Varna

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Varna, Bulgaria. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Varna
 • Găsiți un hotel ieftin în Varna!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Varna

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 309 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 209 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 180 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 195 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 300 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024

VARNA, CAPITALA MARITIMĂ A BULGARIEI

Catalogată ca una dintre cele mai spectaculoase și deosebite orașe ale Bulgariei, Varna aduce în atenția vizitatorilor un ansamblu de obiective turistice, atât din perspectivă culturală, prin muzeul de Arheologie, Naval, de Istorie sau Etnografic, cât și prin latura de divertisment, a plajelor, parcurilor de amuzament sau a întregului țărm bulgar. Supranumită și capitala maritimă a Bulgariei, Varna reprezintă cea mai mare stațiune din această țară, cu un țărm întins, nisip fin, apă curată și o istorie bogată, menită să ofere aerul boem, prin latura medievală, renascentistă, observată cu ușurință în cadrul promenadei în centrul orașului, parcului Primorski sau ruinelor băilor romane. Varna estivală reprezintă o serie de festivaluri organizate anual pe țărmul Mării Negre, cu diferite teme și sortimente, la prețuri echitabile. Ofertele de cazare sunt uluitoare, dezvoltarea turistică a orașului ajutând la crearea unei varietăți hoteliere mari, de la hoteluri de 5 stele, la amplasamente cu un regim bugetar mult mai mic.

ATRACȚII TURISTICE VARNA

Weekend-ul petrecut alături de vecinii bulgari dispune de o paletă largă de atracții, interesante atât pentru pasionații de adrenalină, de energie și vigoare, cât și latura ușor matură, în căutarea unor edificii marcante, care să denote evoluția țării, localității sau să prezinte interes din perspectivă evlavioasă sau istorică. Cu numeroase catedrale și mănăstiri, Varna prezintă Adormirea Maicii Domnului precum un edificiu marcant în evoluția orașului, cu o vechime impresionantă, dar care prezintă și astăzi cultul creștinismului.

Muzeul de Arheologie Varna

Cu o colecție impresionantă de arme, obiecte și bijuterii de aur care datează de secole, Muzeul de Arheologie Varna prezintă interes pentru toate tipurile de vizitatori, atât pentru adulții pasionați de istorie, cât și pentru prichindeii avizi de noutate și curiozități.

Delfinariul Varna

Cu o vedere către mare, Festa Delfinarium Varna este unic în întreaga țară, cu o vechime de peste treizeci de ani, într-o clădire modern construită, cu influențe futuriste și pereți din sticlă. Programul de lucru diferă în funcție de sezon, de lună, însă indicațiile privind orarul sunt prezente în mediul on-line.

Plaja Varna

Una dintre atracțiile principale, litoralul Mării Negre reușește să atragă anual turiști pentru raportul calitate-preț, pentru facilitățile suplimentare oferite de țărmul bulgar, cu oferte de activități sportive exuberante, precum și posibilitatea unui volei sub razele calde ale soarelui, după înot în cadrul limanului care se afundă treptat.

Catedrala Adormirii Maicii Domnului Varna

Cel mai spectaculos și majestuos edificiu de acest gen este Catedrala Adormirii Maicii Domnului Varna, cu ornamente exterioare superbe, frumos iluminate pe timpul serii, precum și cu un interior impozant, cu icoane deosebite, unele poleite chiar cu aur. În cadrul grădinilor ce împrejmuiesc clădirea, există standuri cu suveniruri tradiționale, lucrate manual, opere minuțioase, pline de creativitate, sublime.

Parcul Primorski Varna

Pe o lungime de aproximativ șapte kilometri, Parcul Primorski Varna prezintă la rândul lui o mulțime de atracții turistice, de la locație a festivalurilor de vară, la parcuri de amuzament pentru copii, o grădină zoologică, un muzeu naval și acvariul Varna.

ATRACȚII LOCALE VARNA

Încadrată de numeroase ori în topul vacanțelor dorite de călători, Varna a reușit să se remarce prin unitățile de cazare ieftine, dar care oferă în egală măsură facilități complementare superioare, precum serviciile spa sau wellness, numeroase piscine și un mare avantaj al acestui traseu turistic este opțiunea all inclusive utilizată cu precădere de turiștii străini, care continuă să revină pe plaiurile bulgare. De la celebrele orașe cu renume ale Bulgariei, până la localitățile mai mici, tradiționale, care propulsează mai mult spiritul balcanic, vulcanic și plin de energie al acestei frumoase zone.

Nisipurile de Aur

Stațiunea Nisipurile de Aur este una dintre cele mai apreciate și bine cotate localități de pe întregul litoral al Mării Negre, având cu precădere nisip extrem de fin și o dezvoltare locală propice unei escapade din Varna, situată la doar douăzeci de kilometri.

Băile romane Varna

Băile romane Varna reprezintă o întruchiparea a perioadei romane, fiind foarte bine conservate, delimitându-se cu atenție încăperile și oferind probabil una dintre cele mai clare imagini de ansamblu din întreaga Europă.

Muzeul Național Naval

Varna reprezintă un sediu naval important, astfel latura maritimă este reprezentată prin ambarcațiuni de luptă din perioada de război, precum și alte utilaje folosite pentru apărarea națională. Muzeul Național Varna are o taxă de intrare destul de mică, fiind un obiectiv ce nu trebuie ratat.

Observatorul astronomic Nicolaus Copernicus

Cel mai mare din Bulgaria, Observatorul astronomic Nicolaus Copernicus prezintă echipamente care permit observarea constelațiilor destul de îndepărtate.

EXCURSII TURISTICE VARNA

Varna este cunoscută și sub denumirea de destinație estivală, astfel necesitatea de divertisment, de bună dispoziție și energie oferite de oraș sunt doar câteva din elementele cheie regăsite. De la parcuri de distracții, la grădini zoologice sau parcuri de aventură, vacanța în Varna se mulează pentru toate tipurile și vârstele de vizitatori. Latura sportivă este ușor atinsă cu ajutorul sporturilor acvatice puse la dispoziția turiștilor, de la jet schi sau ambarcațiuni de voiaj în larg, până la bungee jumping. Viața de noapte este una dintre cele mai cunoscute părți, existând numeroase puburi și cluburi, cu muzică antrenantă și băuturi variate.

Parcul de distracții

Parcul de distracții Varna este un complex care îmbină grădina zoologică preferată de copii, cu parcul acvatic Aquapolis, cu tobogane, piscine interioare, fiind o adevărată delectare pentru vizitatorii de toate vârstele. Tarifele de intrare diferă în funcție de vârstă, iar programul este prelungit în perioada estivală.

Activități sportive

Latura sporturilor acvatice, precum jet schiurile sau plimbările cu iahtul în larg sunt doar câteva din activitățile oferite în weekend-ul petrecut la Varna. Scufundările și experiența unei sărituri bungee jumping se modelează perfect turiștilor aventurieri.

CAZARE VARNA

Un real avantaj al acestei destinații este varietatea unităților de cazare, de la celebrele hoteluri de top, cu servicii ireproșabile, menite să completeze o expediție cu peisaje și atracții unice, până la unitățile all inclusive mult mai avantajoase financiar, care dispun de o largă gamă de meniuri gastronomice. Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate unități de acest tip este hotelul Boutique Splendid, de 4 stele, aflat într-o zonă centrală a orașului, într-o clădire renovată, dar cu o vechime de aproximativ o sută de ani.

Pentru călătorii care doresc să se bucure de modernismul secolului douăzeci și unu, hotelul Plaza de 3 stele dispune de camere moderne, atmosferă caldă , fiind o opțiune mai ieftină, dar care prezintă standarde calitative ridicate. Pentru cei care obișnuiesc să vină cu familia, pensiunile sau apartamentele sunt o opțiune mai viabilă deoarece acestea dispun de chicinetă și alte utilități necesare unei concediu prelungit. De la obiective turistice istorice, la cele care valorifică arta, până la entuziasmul oferit de tumultul țărmului și muzica antrenantă, Varna este o destinație accesibilă, frumoasă, perfectă pentru toate tipurile de turiști.

Our top-rated cheap hotels in Varna

 • 512 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 235 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Varna