Hoteluri în Slănic-Moldova (Jud. Bacău, România)

 1. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 9. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 10. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Slănic-Moldova

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Slănic-Moldova, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Slănic-Moldova
 • Găsiți un hotel ieftin în Slănic-Moldova!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Slănic-Moldova

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

SLĂNIC MOLDOVA, PERLA MOLDOVEI

Slănic Moldova este o cunoscuta stațiune turistică din Carpații Orientali, aflată la înălțimea de 530m. Situată pe valea pârâului Slănic, această destinație este poziționată într-o depresiune cu păduri de conifere și de foioase. Slănic Moldova are avantajul de a avea sezon permanent, datorită caracteristicilor geografice: aer curat, bogat în aerosoli și ioni negativi, o temperatură medie de 7 grade și minunatele izvoare minerale, care sunt foarte căutate. Slănic Moldova a început să fie cunoscută în rândul stațiunilor de atracție turistică, odată cu descoperirea unui izvor cu apă minerală, în anul 1801. Descoperirea acestor izvoare a adus la dezvoltarea infrastructurii, agrementului și a structurilor turistice de primire a turiștilor. Această destinație având succes în rândul turiștilor, a început să fie cunoscută și căutată, iar treptat toți acești factori au contribuit la bunăstarea localnicilor și dezvoltarea ei ca și stațiune. O parte dintre localnici au devenit astfel chiar proprietari de pensiuni și vile turistice.

Această stațiune își definește specialitatea datorită potențialului balnear, care are la bază calitatea apelor cu valoare terapeutică. Izvoarele pot trata și vindeca afecțiuni: de nutriție și metabolism ale aparatului respirator, digestive și ale glandelor anexe. Slănic Moldova este unică datorită așezării de mici dimensiuni, aici găsindu-se destul de multe izvoare, care cu timpul au fost apreciate și recunoscute prin medaliile obținute la expozițiile de Frankfurt, Paris și Viena.

OBIECTIVE TURISTICE SLĂNIC MOLDOVA

Stațiunea turistică Slănic Moldova este una dintre cele mai recunoscute stațiuni balneare din zona Moldovei, având și numeroase posibilități pentru petrecerea concediului. Vizitarea obiectivelor turistice este un minunat prilej de petrecere a timpului liber după terminarea ședințelor terapeutice. Printre aceste obiective turistice, zona Izvoarelor Minerale este cea mai căutată pentru calitatea apelor, dar și pentru minunatele peisaje naturale. Printre obiectivele turistice, care atrag anual numeroși vizitatori se numără:

Parcul din Slănic Moldova este evidențiat datorită modernizării acestuia, dar și datorită faptului că acesta a reprezentat încă de la începuturi o oază de vegetație, frumusețe, liniște și relaxare sufletească. Turiștii se pot plimba pe aleile parcului și au prilejul de a admira statui ale marilor scriitori și opere de artă sculptate în lemn.

Cheile și Cascada Slănicului sunt ușor de parcurs pentru cei care nu doresc un traseu dificil, iar această zonă oferă turiștilor peisaje sălbatice de neuitat. Acestea fac parte din traseul turistic “300 de scări”, un traseu plăcut de către turiștii ce doresc o plimbare liniștită și deloc periculoasă.

Biserica Catolică este una dintre cele mai frumoase biserici catolice din țară, datorită stilului avangardist.

Cazinoul Slănic Moldova este un monument istoric construit de către arhitectul George Sterian în stil Art Nouveau. A fost inima stațiunii datorită staturii impozante. În acest imobil și-a desfășurat activitatea Casa de Cultură, iar datorită dotării cu o sală de spectacole, aici au avut loc numeroase evenimente importante. Tot aici a funcționat și o bibliotecă, precum și mai multe unități de servicii publice.

Salina de la Târgu Ocna este o sursă naturală de tratare a afecțiunilor respiratorii. În ultimii ani turismul s-a dezvoltat destul de mult, astfel existând numeroase posibilități pentru petrecerea timpului liber într-un mod sănătos și plăcut. A fost ridicată prima biserică subterană ortodoxă din Europa și poartă hramul Sfintei Varvara, care este protectoarea minerilor. În salină se desfășoară activități diverse, de la posibilități pentru practicarea de minigolf, tenis de câmp, baschet, tenis de masă, precum și relaxarea, tratarea afecțiunilor respiratorii cu ajutorul aerului curat atât de tămăduitor.

“Aurul alb al pământului”, așa cum mai este numită sarea, creează în subteran un oraș în adâncuri, existând un lac cu apă sărată și o frumoasă cascadă. Sub îndrumarea specialiștilor se practică gimnastica, dar și alte metode terapeutice. Aici se mai află un cabinet medical, un magazin alimentar, unul de suveniruri și o terasă.

CAZARE SLĂNIC MOLDOVA

Slănic Moldova este una dintre stațiunile balneoclimaterice cunoscute, care permite turiștilor tratarea pentru diferite afecțiuni respiratorii, dar și petrecerea unei vacanțe minunate, datorită dotărilor care fac posibil un sejur complet, lipsit de griji. Multitudinea turiștilor ce vin aici, în fiecare an, a dus la dezvoltarea diferitelor structuri de cazare și o bază de agrement. Stațiunea dispune de un complex sanatorial și de mai multe complexuri de hoteluri și vile. Turiștii ce vin aici pentru petrecerea vacanței, în mod special familiile cu mai mulți copii, au posibilitatea de a alege închirierea unui apartament în regim hotelier. Este o soluție ieftină și destul de agreată în rândul turiștilor familiști deoarece oferă mai multă intimitate și confort. Doritorii de o ședere cât mai rustică și cât mai aproape de natură, pot alege din mai multe oferte puse la dispoziția turiștilor atât de către proprietarii de pensiuni cât și de hotelurile tematice de 3 și 4 stele, unele dintre acestea fiind dotate chiar și cu piscină. Alegerea unei proprietăți de 4 stele în Slănic Moldova este o alegere bună, în primul rând datorită faptului că oferă clienților cu pretenții mai mari cele mai bune servicii și facilități pentru o vacanță de neuitat. O astfel de alegere poate fi hotelul Coroana Moldovei, de tip boutique, fiind deosebit prin alegerea decorațiunilor și a mobilei de către designerii de castele, care au contribuit la buna stare a acestui hotel. De asemenea, acesta este înconjurat de munți și natură, și implicit datorită acestor aspecte este foarte potrivită alegerea acestei structuri de cazare pentru o vacanță ideală.

Stațiunea Slănic Moldova este una dintre cele mai renumite stațiuni balneoclimaterice din țară, datorită potențialului generos, natural, în care se împletește armonios tratarea diferitelor afecțiuni cu vacanța. Astfel, aceasta destinație este comparată de cele mai multe ori cu stațiunile internaționale, ca Karlovy Vary, Aix-les-Bains sau Vichy. Unul dintre sloganurile stațiunii auzite prin rândul localnicilor, este “Alege natura, alege frumusețea, alege sănătatea ! Alege Slănic Moldova”.