Hoteluri în Veneţia (Veneto, Italia)

  278 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 1.155 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 1.147 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 1.837 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 306 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Veneţia

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Veneţia, Italia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Veneţia
 • Găsiți un hotel ieftin în Veneţia!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Veneţia

 • 862 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  1.035 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 745 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

VENEȚIA, ORAȘUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Frumusețea orașului este incontestabilă, iar acest lucru poate fi ușor dovedit prin organizarea unei vacanțe pe meleagurile Italiei. Orașul iubirii sau al îndrăgostiților, oferă panorame de neegalat cu ajutorul apei, precum și a atracțiilor turistice adaptate stilului venețian, al carnavalului și al canalelor ce împrejmuiesc Veneția. Plimbările cu gondola, feeria carnavalului, micul dejun din piața centrală și vederea acaparantă a orașului de pe podurile și construcțiile suspendate au conturat călătoria ideală în viziunea a milioane de turiști ce vizitează anual această locație. Cu toate că nu este o destinație deloc ieftină, unicitatea orașului aduce plusul de energie și vitalitate, precum și momente excelente de romantism datorate atmosferei grațioase a orașului. Cu toate că weekend-ul petrecut în acest tărâm de basm este ispititor, turiști trebuie să își programeze cu atenție detaliile de cazare, precum și perioada propice datorită numărului ridicat de vizitatori și a disponibilității unităților. Renumit pentru accentul cultural, picturile și sculpturile murale vor fi întotdeauna atracția majoră, însă canalele și unicitatea orașului sunt amenințate de nivelul în creștere al apei. Cu toate acestea, nu trebuie să existe motive de îngrijorare deoarece autoritățile locale amenajează structuri suspendate pentru a putea face posibilă trecerea în orice zonă turistică.

ATRACȚII TURISTICE VENEȚIA

Veneția reprezintă orașul uluitorului în primul rând datorită clădirilor așezate pe apă și susținute de piloni de lemn, fiind un oraș ce nu trebuie ratat de pe harta vizitatorilor. În plus, acesta prezintă o varietate largă de puncte de interes, precum și diverse oferte turistice ce îi ghidează pe cei interesați în cultura orașului. Indiferent de tipul călătoriei, de weekend, cu ocazia unor aniversări sau evenimente precum revelionul sau carnavalul, Veneția captează atât prin multitudinea canalelor, cât și prin impozantele clădiri din piața centrală ce prezintă specificul local în cele mai uimitoare moduri, pornind de la faimoasele stoluri de porumbei, până la suvenirurile locale precum obiectele de sticlă de Murano sau măștile de carnaval.

Bazilica San Marco

Biserica este locul de cult pentru numeroși enoriași, precum și o adevărată capodoperă arhitecturală în stil bizantin. Clădirea adăpostește atât moaștele sfântului Marcu, cât și un muzeu, o trezorerie și alte obiecte istorice valoroase. Intrarea este gratuită, însă majoritatea enoriașilor oferă o sumă simbolică precum donație la intrarea în locaș.

Piața San Marco

Loc de negoț de zeci de ani, aceasta adăpostește una dintre cele mai impresionante construcții, pornind de la biserica ce veghează, până la clădirile atent luminate ce o înconjoară. O experiență de neuitat este cea din piața San Marco ce devine mult mai energizantă cu ajutorul porumbeilor ce așteaptă nerăbdători mâncare și se grupează într-un număr uluitor.

Palatul Dogilor

Atracție turistică puternic influențată de prezența dogilor, clădirea a conservat foarte bine stilul gotic venețian, chiar și după cele trei incendii. Una dintre cele mai acaparante puncte este puntea suspinelor datorită trecerii de la stilul regal al palatului și legătura cu temnițele acestuia.

Podul Rialto

Cea mai veche construcție ce traversează canalul mare, Podul Rialto are o istorie impresionantă datorită numeroaselor atentate de distrugere ale acestuia și reconstrucțiile ce au urmat. Detaliile podului i-au adus unicitate și au contribuit la valorificarea acestuia, alături de rândul de magazine ce îl împodobesc.

ATRACȚII LOCALE VENEȚIA

Veneția este învăluită în mister, fiind o enigmă a Italiei ce a continuat tradiția carnavalului prin costumele atent realizate și decorate, măștile frumos colorate ce permiteau amestecul claselor sociale și misterul ușoarelor infidelități ale epocii. Pe lângă faptul că prețurile unor astfel de obiecte vestimentare sunt destul de ridicate, zona dispune și de diverse oferte de cazare, pornind de la hoteluri de 7 stele, care bineînțeles nu sunt deloc ieftine, până la cele de 2 stele. De asemenea, trebuie menționat că numeroși turiști obișnuiesc să se bucure de micul dejun pe faleză, aici fiind amplasate numeroase terase cu specific italienesc și cu diferite sortimente de cafea pentru a putea satisface cerințele tuturor tipurilor de călători.

Opera La Fenice

Opera constituie locul ideal pentru a celebra aniversările, întrucât eleganța și frumusețea arhitecturală se vor îmbina perfect cu elementele muzicale de înaltă clasă. Însă această escapadă necesită un anumit tip de îmbrăcăminte, codul vestimentar fiind un element definitoriu.

Ca’Rezzonico

Palatul de pe marele canal și-a păstrat cu succes arhitectura și designul atent realizat, fiind cunoscut pentru sala centrală de bal, cu picturi extravagante și elemente regale. Locație de reuniune a înaltei societăți, Ca’Rezzonico prezintă și astăzi cele mai impozante elemente ale epocii, pornind de la camerele frumos decorate, până la sălile cheie ale casei.

Laguna venețiană

Golful creat de marea Adriatică a adăpostit primii locatari ai Veneției, mici grupuri de pescari. Însă construcțiile masive și impozante ale orașului au fost realizate de familiile bogate ale epocii ce doreau să își clădească propriile oaze de recreere, cu vedere la faleză.

Insula Murano

Important centru comercial, insula a devenit renumită după amenajarea specialiștilor în arta sticlei de Murano pe acest tărâm întrucât în secolul treisprezece, arhitectura clădirilor din Veneția era una limitată, de lemn și care prezenta constant risc de incendiere. Aceasta impresionează instantaneu prin diversitatea și unicitatea obiectelor artizanale.

EXCURSII TURISTICE VENEȚIA

Orașul plutitor are o istorie bogată, fiind unul dintre cele mai influente orașe ale Europei în secolul treisprezece datorită progresului maritim oferit de flotele de navigare și comerț ce au acaparat Marea Mediterană. Bogăția culturală a Veneției poate fi ușor observată cu ajutorul plimbărilor cu gondola sau a celor pe construcțiile special amenajate în apropierea clădirilor. O altă latura deosebită a Italiei este reprezentată de munții Dolomiți, o comoară străveche a Italiei, cu numeroase legende și povești cu tâlc ce îi așteaptă ce cei aventurieri și dornici de relaxare într-un cadrul natural, feeric.

Plimbări cu gondola

Excursie recomandată pe perioada primăverii sau a toamnei, datorită mirosului neplăcut al apei pe perioada verii, plimbarea cu gondola reprezintă o atracție constantă. Datorită scufundării treptate mijloacelor de transport au o taxă ușor ridicată, o plimbare în gondolă poate ajunge la sute de euro, însă unicitatea experienței, priveliștea și amintirile rămân necontenit în amintirea turiștilor.

Munții Dolomiți

O schimbare de peisaj completă se poate crea cu ajutorul excursiei către munții Dolomiți, aflați în nordul Italiei. Cu o istorie de peste două sute de milioane de ani, vârfurile colorate și abrupte ale lanțului muntos au fost trecute în patrimoniul UNESCO, fiind o adevărată încântare peisagistică pentru turiști.

CAZARE VENEȚIA

Veneția a fost puternic concepută ca o destinație scumpă, însă ceea ce o reprezintă este varietatea unităților de cazare, întrucât se pot bucura de concediu atât cei ce preferă facilitățile speciale ale unui hotel de prestigiu, cât și cei aventurieri ce preferă serviciul B&B sau închirierea unui apartament. În ceea ce privește specificul arhitectural al camerelor, Veneția reprezintă orașul cu majoritatea clădirilor fragile datorită vechimii clădirilor și al nivelului ridicat al apei, astfel camerele fiind de cele mai multe ori asimetrice și prezentând deseori crăpături sau pereți curbați.

În contrabalanță, eleganța și grandoarea pot fi ușor observate în cadrul hotelului de 7 stele Aman Canal Grande Venice, cufundat în istorie și romantism, cu facilități de ultimă generație, grădini private și mâncăruri italienești rafinate. Însă hotelurile de 5 stele sunt cele ce predomină piața centrală, dintre care o unitate cu un număr impresionant de evaluări fiind hotelul Metropole. Cu toate acestea, vizitatorii cu un buget mai scăzut pot apela la diversele pensiuni și hosteluri pentru a se bucura de somptuozitatea arhitecturală a orașului.

Our top-rated cheap hotels in Veneţia

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 4.249 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 959 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 660 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea