Hoteluri în Bibione (Veneto, Italia)

 1. 364 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
  853 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Bibione

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Bibione, Italia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Bibione
 • Găsiți un hotel ieftin în Bibione!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Bibione

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

BIBIONE, STAȚIUNEA ÎNFLORITOARE DIN ITALIA

Renumită pentru vasta întindere a litoralului, plaja de opt kilometri din Bibione reprezintă atracția principală, existând constante îmbunătățiri în sistemul turistic, de la facilitățile puse la dispoziție pe plaje, până la elementele de divertisment precum parcurile de distracții sau diversele sporturi acvatice. Fost sat marinăresc, Bibione are o energie acaparantă, o deschidere a țărmului amplă care prezintă diverse tipuri de amplasamente, special amenajate pentru familii, având elemente de amuzament pentru copii, pentru tineri precum pub-uri și muzică antrenantă, cât și zone special create pentru cei veniți cu animalele de companie. Vacanța pe meleagurile italienești prezintă o nouă latură a expansiunii comunicării turistice, create prin specificul libertin, prin diversele sporturi de grup organizate atât pe plajă, cât și pe traseele din pădurile de pin. Unitățile de cazare locale s-au adaptat cerințelor turiștilor de-a lungul timpului, fiind primitoare, la prețuri echilibrate calitativ și care dispun de o gastronomie națională.

ATRACȚII TURISTICE BIBIONE

Natura, gastronomia și varietatea sporturilor colective au reușit să inoveze progresiv, dar sigur acest colț de paradis maritim, cu nisip fin, centre spa de relaxare și destindere pentru turiști sau zone antrenante, parcuri de distracții cu tematici contrare acestei regiuni nordice liniștite. Având la dispoziție un litoral cu adevărat variat, pe o întindere de unsprezece kilometrii și foarte curat, turiștii se pot delecta într-o vacanță italienească tipică, atent modelată cu elemente moderne și care oferă diverse unități de cazare, care oferă servicii complementare de destindere, precum centrele wellness sau piscinele interioare, având la bază meniuri gastronomice tradiționale.

Plaja din Bibione

Călătorii se pot bucura de razele soarelui, de briza rece sau băuturile răcoritoare în zona destinată confortului sau pot opta pentru sporturile acvatice pline de suspans și adrenalină destinate aventurierilor. Un element inovator al plajei din Bibione este puternica legătură cu natura, necesitatea practicării unui sport, a voleului sau cursurile de dans, pilates, aerobic. Partea cu adevărat amuzantă se găsește la plaja Pluto, unde toate patrupedele aleargă libere și se bucură de apă.

Farul din Bibione

Alternativa unei după amiezi petrecute cu prietenii se poate concretiza cu o plimbare de trei, patru kilometrii către Farul din Bibione. Cu toate că practicarea înotului este interzisă, călătoria devine mai interesantă decât destinația, iar priveliștea este foarte frumoasă.

Bibione Thermae

Centrul termal Bibione Therme este ideal pentru weekend-urile înnorate, deoarece temperatura apei este de treizeci și două de grade constant. Această oază terapeutică este recomandată pentru sistemul vascular, respirator, alăturându-se paradisul masajului, băilor turcești și al tratamentelor corporale pe bază de alge sau alte elemente cu specific marin.

Parcul de distracții Aquasplash

De la paradisul adulților la cel al copiilor, Aquasplash reușește cu succes să aducă veselia și buna dispoziție prin diversele tobogane, piscinele cu tematică exotică, a lumii piraților sau a jocurilor cu spumă. O zi poate fi uneori insuficientă pentru a putea testa toate diversiunile acvatice ale parcului.

Parcul de distracții Gulliverlandia

Parcul de distracții Gulliverlandia este zona destinată evoluției, de la cea din Neolitic, la cea cu dinozauri, până la cea acvatică, lumea rechinilor, preferate de copii. Sejurul în cele două parcuri de distracții va anima cu siguranță orice vizitator, fiind două alternative de amuzament destul de ieftine și care continuă să creeze amintiri frumoase.

ATRACȚII LOCALE BIBIONE

Bibione a devenit treptat una dintre cele mai căutate și agreate destinații de concediu pentru numeroși turiști naționali, cât și străini. Frumusețea litoralului, energia vibrantă a parcurilor de distracții și bogăția naturii valorificată prin sporturile de agrement au reușit să propulseze această destinație ca fiind una de top. Valorificarea turismului a adus cu sine și multe unități hoteliere, predominând însă hotelurile de 3 stele și pensiunile situate în apropiere de litoral. Expansiunea acestei locații a adus cu sine un nou obiectiv turistic și anume grădina zoologică Punta Verde Park, care reușește să aducă Africa cu mult mai aproape de Europa.

Zoo Punta Verde Park Bibione

Grădina zoologică Punta Verde Park din Bibione se remarcă printr-o vegetație luxuriantă, diverse tipologii de animale și păsări, de la cele obișnuite cu temperaturile mediteraneene, până la cele din nordul sau sudul mapamondului. Prețurile de intrare variază în funcție de vârstă sau grup, iar accesul animalelor de companie este interzis pe durata vizitării.

Trasee cu bicicleta

Plimbările cu bicicleta sunt frecvent utilizate în nordul Italiei, fiind o delectare să fie cutreierate micile trasee pitorești, un tur dinamic al stațiunii, care ajută la crearea unei perspective de ansamblu, fiind o modalitate amuzantă și sănătoasă de transport. Ciclismul este foarte utilizat în Bibione, astfel, rutele de bicicliști pot fi utilizate în siguranță atât ziua, cât și seara, iar zona de ciclism profesionist, cu drum accidentat se găsește pe valea râului Tagliamento.

Sporturi acvatice Bibione

Canotajul sau surfing-ul sunt două dintre cele mai optate sporturi din Bibione pentru tinerii aventurieri, fiind o activitate ce necesită echilibru și multă perseverență. Există însă și ambarcațiuni pentru destindere în larg de dimensiuni mici sau medii, care reușesc să contureze o seară romantică sau o după-amiază relaxantă.

Sporturi practicate pe plajă

Cei unsprezece kilometrii de litoral aduc cu sine multe activități antrenante, numeroase terenuri de volei și tenis sunt amplasate de-a lungul țărmului, iar serviciul clienți este disponibil în diverse puncte pentru a putea ghida către plaja dorită. Cursurile de yoga și dans se vor completa perfect cu cele de tenis de picior sau karate practicate de latura masculină.

EXCURSII TURISTICE BIBIONE

Italia a fost și continuă să rămână una dintre cele mai frumoase țări ale Europei, având un specific culinar, tradițional și istoric de valoare, la care se adaugă peisajele mirobolante. La distanțe apropiate sau depărtate, atracțiile locale aduc cu sine un element unic al țării, dar bunătatea și buna dispoziție a localnicilor rămâne cel mai prețios atu. Weekend-ul poate prinde o nouă perspectivă dacă se optează pentru închirierea unui autovehicul și vizitarea satelor tradiționale locale sau orașelor cu renume, precum Veneția sau Trieste.

Veneția

Plimbările cu gondola, carnavalurile și petrecerile de promenadă sunt doar câteva dintre elementele ce continuă să atragă și astăzi ținutul lui Casanova. Cu toate acestea, bugetul necesar pentru o astfel de escapadă poate depăși valorile normale, existând oferte precum închirierea unui apartament, dar și opțiuni unde rafinamentul este cel mai bine valorificat și anume la un hotel de 7 stele.

Trieste

La o distanță de aproximativ o oră de Bibione, Trieste a reușit să se remarce pe harta călătorilor prin portul său memorabil, cu ambarcațiuni ultra-moderne, echipate cu ultimele aplicații și care încântă vederea tuturor, precum și prin piața centrală cunoscută sub denumirea de Piazza Unita d’Italia.

CAZARE BIBIONE

Precum varietate hotelieră, Bibione a reușit să puncteze unități de cazare pentru toate tipologiile și preferințele, de la tinerii exuberanți, la cuplurile romantice sau familiile care caută o oază de relaxare. Aventurierii pot opta pentru zonele de camping în apropierea litoralului sau pentru vilele și pensiunile, care necesită un buget acceptabil privind confortul și ambianța. Cu o tematică viu colorată, în apropiere de litoral și cu nu număr ridicat de recenzii pozitive, Villa del Mar este una dintre cele mai căutate unități.

Pentru cei care doresc un confort ușor ridicat un hotel prezintă o gamă largă de oferte de destindere, de la piscine sau centre spa, până la o gastronomie elaborată și o vedere la mare extraordinară. Unul dintre astfel de amplasamente este hotelul Savoy care se încadrează perfect pentru majoritatea tipologiilor de călători. Cu un areal turistic variat, unități hoteliere diverse și o plajă luxuriantă, Bibione a devenit o destinație de top pentru majoritatea călătorilor.

Our top-rated cheap hotels in Bibione

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Bibione