Hoteluri în Lido di Jesolo (Veneto, Italia)

 1. 224 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Lido di Jesolo

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Lido di Jesolo, Italia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Lido di Jesolo
 • Găsiți un hotel ieftin în Lido di Jesolo!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Lido di Jesolo

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

LIDO DI JESOLO, ORAŞUL DE LA CAPĂTUL VENEŢIEI

Îndrăgită de către turiști, stațiunea este una dintre cele mai frumoase destinații turistice de pe coasta Mării Adriatice. Relieful este în mare parte format din maluri cu nisip auriu spre bucuria turiștilor iar pe alocuri se găsesc golfulețe liniștite, stânci și bineînțeles munții Carso.

Lido di Jesolo este situat în imediata apropiere a insulelor Burano și Murano dar și la aproximativ 21 km față de Veneția. În secolul XX, Lido di Jesolo era o mică așezare, astfel încât în anii 50 a început să se dezvolte pentru că este situat avantajos, lângă o mare întindere de nisip pe țărm. Datorită poziționării sale este numit “țărmul lui Jesolo” și planul orașului a fost realizat pentru ca turiștii să aibă la dispoziție toate serviciile și confortul necesar.

Orașul este străbătut de o stradă principală, fiind populară în rândul turiștilor pentru că aceasta deține numeroase magazine și restaurante, cafenele și baruri. Lido di Jesolo a fost proiectat pentru dezvoltarea turismului în această zonă, astfel încât întinderea de nisip a fost împărțită în mai multe plaje private. Aceste țărmuri sunt dotate cu cabine de schimb, toalete, șezlonguri și umbrele, iar pentru mici gustări sau băuturi răcoritoare se găsesc baruri frumos amenajate. Lungimea de aproximativ 15 km, curățenia și întreținerea țărmurilor a fost premiată cu un steag albastru, iar intrarea în apă se face lin și nu este deloc abruptă. Toate acestea fac ca această zonă turistică să fie potrivită și pentru familiile cu copii. Pe lângă simpla relaxare pe șezlong mai există și alte activități ce pot fi practicate în timpul vacanței, în această frumoasă locație turistică. Turiștii au numeroase variante pentru excursii pentru că natura este bogată în această zonă, astfel drumețiile fiind o bună metodă de relaxare și de cunoaștere a ținutului. Cea mai mare parte a turiștilor care vin aici pentru petrecerea concediului, sunt turiști cu pretenții datorită condițiilor de înaltă calitate care se găsesc în acest oraș. Este o locație modernă cu hoteluri de lux ce au restaurante deosebite cu preparate de excepție.

OBIECTIVE TURISTICE LIDO DI JESOLO

Turiștii ce aleg această destinație pentru petrecerea unui sejur ca la carte, se pot delecta cu activități și obiective turistice. Printre cele mai interesante obiective turistice care nu trebuie ratate și merită a face o mică excursie pentru a le vizita:

Castelul Miramar este situat într-un peisaj de poveste, pe o stâncă la malul mării. Acest castel a fost proprietatea arhiducelui Ferdinand Maximilian von Osterreich și a soției sale Charlotte von Belgien.

Veneţia este un important oraș de interes turistic din Italia și mai este recunoscut și sub numele “Republica Sfântului Marcu”. Orașul este mereu plin de oameni, atât în sezon cât și în extrasezon pentru că Veneția este unică prin clădirile sale istorice și prin arhitectura impresionantă ce a fost păstrată în condiții foarte bune.

Laguna Murano se află în Veneția, fiind un mic orășel ce a fost cândva independent pentru că își crea propria monedă și avea ambasador la Veneția. Murano este celebru datorită industriei sticlei ce s-a dezvoltat în vechi timpuri și care a rezistat până in prezent. Meșterii sticlari erau foarte bine văzuți astfel încât aceștia erau înnobilați și trecuți în Cartea de aur a insulei. Turiștii care vin să viziteze acest minunat ținut pot avea parte de demonstrații gratuite a realizării diferitelor ornamente din sticlă de Murano și bineînțeles pot achiziționa diferite obiecte, podoabe sau decorațiuni din prețioasa sticlă.

Pe lângă aceste minunate excursii, tineretul sau familiile cu copii pot alege să se distreze în Aquaparc-ul situat în Lido di Jesolo, având prețuri bune în funcție de sezon. Turiștii care doresc să se relaxeze în natură și să aibă parte de experiențe inedite pot vedea munții Carso, căile Natisone și rezervații naturale protejate. Harta este de mare folos pentru vizitatorii care doresc să se aventureze singuri, fără a apela la un ghid specializat.

ACTIVITĂŢI TURISTICE LIDO DI JESOLO

O importantă zonă de interes turistic, Lido di Jesolo este foarte căutat pentru vacanțe, datorită numeroaselor posibilități pentru petrecerea timpului dar și a condițiilor de cazare și alimentație . Turiștii își încep ziua pe nisip sau pot face diferite sporturi nautice, datorită bazei de agrement foarte bine dotată, iar prânzul îl pot lua în incinta unității în care sunt cazați sau pot alege din multitudinea de restaurante existente. Seara poate fi petrecută la una dintre numeroasele terase sau se poate lua cina la un restaurant pentru a savura din mâncărurile ce au la bază preparate din fructe de mare și pește. Chiar daca nu sunt obiective turistice istorice de vizitat, turiștii se pot bucura de numeroase magazine pentru shopping, activități sportive pe mal, plus multe alte evenimente ce au loc în acest oraș. Străduțele sunt foarte bine îngrijite și sunt elegante astfel încât se organizează evenimente culturale, prezentări de modă care se termină cu spectacole de artificii. Veneția fiind destul de aproape, se pot face excursii în care se pot vedea numeroase obiective turistice culturale și istorice. Tinerii pot petrece până în zori în unul dintre numeroasele cluburi sau pot opta pentru o plimbare cu bicicleta pentru a descoperii orașul și frumusețile sale. Copii împreună cu părinții pot participa la activități comune, cum este croaziera piraților, vizitarea acvariului, Aqua Park, plimbare cu bicicleta de două și patru locuri, parcuri tematice și trenulețe stradale. Gastronomia nu este de neglijat în această zonă pentru că se găsesc mâncăruri delicioase iar tavernele au cele mai bune paste cu oferte de neegalat. Gelateriile sunt numeroase pentru că înghețata este o specialitate a localnicilor cu arome spectaculoase. Băutura locala este mai exact un aperitiv cu puțin alcool, având un gust dulce-amărui și la care se adaugă portocală și gheață.

Toamna este anotimpul în care are loc festivalul “dărnicia pământului”, aici având loc un concert cu cântece tematice iar băutura preferată de către vizitatori fiind vinul, astfel ajungându-se la consumarea mai multor mii de litri de vin. Turiștii iubitori de shopping pot găsi numeroase magazine de pielărie de unde pot negocia pentru obținerea produsului dorit la un preț bun, iar Veneto Designer Outlet este un complex de mărci la prețuri reduse.

Datorită tuturor acestor activități, dar și a apropierii de Murano și Veneția, orașul Lido di Jeselo este o destinație turistică extraordinară în care nu poate exista urmă de plictiseală.

CAZARE LIDO DI JESOLO

Stațiunea Lido di Jesolo oferă nenumărate posibilități de cazare, iar profilul clientului sunt familiile cu copii.

Ofertele unităților de înnoptare sunt variate și oferă servicii și facilități de înaltă calitate, mai ales la unitățile de tip hotel. Variantele cele mai ieftine sunt locurile în camping care sunt foarte bine amenajate și au în dotare toalete, dușuri și locuri pentru grătare. Apartamentele și vilele sunt o modalitate de mijloc pe scara ierarhică, acestea fiind în regim hotelier cu un raportul calitate-preț foarte bun. Apartamentele au în dotare baie proprie, chicinetă, televizor LCD, WIFI gratuit, dar și uneori vederi panoramice superbe. Unitățile de tipul B&B sunt apreciate cel mai mult de către tineri pentru ca prețul este foarte bun și unele dintre acestea sunt situate prielnic lângă un mijloc de transport în comun. Hotelurile sunt între 2 stele și 5 stele, iar cele din urmă au plaje private, bungalow-uri, centre spa și fitness, restaurante, baruri , mini cluburi pentru copii și locuri de entertainment. Hotel Adlon este foarte apreciat de către turiști datorită poziției sale centrale, deținând numeroase facilități atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Chiar de la hotel se pot închiria biciclete pentru o plimbare și se mai pot face și alte activități. Dotările puse la dispoziția turiștilor sunt minunate, astfel încât piscinele sunt atât pentru copii cât și pentru adulți, camerele sunt frumos amenajate cu tv cu ecran plat, balcon, minibar și WIFI gratuit.

Lido di jesolo este cu adevărat o destinație pentru petrecerea concediului pentru că sunt îndeplinite cu succes cerințele și pretențiile turiștilor.

Our top-rated cheap hotels in Lido di Jesolo

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Lido di Jesolo

 • Care sunt cele mai bune hoteluri din Lido di Jesolo?

  În Lido di Jesolo, ar fi bine să verificați Hotel President, Hotel Excelsior, Malibran, and Hotel Amalfi. Aceste hoteluri au primit recomandări foarte bune de la mulți turiști.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri de lux din Lido di Jesolo?

  Pentru o experiență de lux în Lido di Jesolo, ar fi bine să explorați Almar Jesolo Resort & Spa, and Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo. Aceste hoteluri sunt cunoscute pentru facilitățile lor extraordinare și serviciile de înaltă clasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri orientate către familii din Lido di Jesolo?

  Dacă vizitați Lido di Jesolo cu familia, puteți lua în considerare aceste Hotel President, Hotel Excelsior, Hotel Amalfi, and Almar Jesolo Resort & Spa. Aceste hoteluri oferă o varietate de servicii și activități potrivite pentru familii.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri prietenoase pentru animale de companie din Lido di Jesolo?

  Călătoriți cu animale de companie? Hotelurile Hotel President, Hotel Excelsior, Malibran, and Hotel Amalfi ar putea fi ideale. Aceste cazări nu numai că sunt prietenoase pentru animalele de companie, dar oferă și numeroase facilități pentru ca animalele dvs. să se simtă ca acasă.

 • Care sunt cele mai bune hoteluri cu spa din Lido di Jesolo?

  Dacă vă doriți o experiență relaxantă într-un spa în timpul șederii dvs. în Lido di Jesolo, verificați Almar Jesolo Resort & Spa, Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo, Adlon, and Hotel Astor,căci toate oferă servicii excelente și acces la spa.