Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 0
Se compară mai multe site-uri pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț al nostru…
Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 0

Hoteluri în Rimini (Emilia-Romagna, Italia)

Se încarcă

Hoteluri în Rimini

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Rimini, Italia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

  • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Rimini
  • Găsiți un hotel ieftin în Rimini!
  • Rezervați la prețul ideal!

RIMINI, MIAMI AL EUROPEI

O destinație spectaculoasă din toate perspectivele, de la atestările orașului din perioada romanilor, până la modificările aduse unei stațiuni de top din cadrul european. Stilul ușor efervescent al italienilor, culoarea și energia stradală devin acaparante, iar latura boemă, feerică, a artei și a istoriei au reușit să contureze Rimini ca un oraș emblemă pe harta țării. Destinația este adresată publicului pasionat de istorie, de muzee, care se poate delecta în cadrul muzeului Fellini, cel al aviației sau al orașului Rimini, precum și muzeul Ferrari, fiind la o distanță foarte mică de orașul Modena, un templu al pasionaților de autovehicule. Iar latura antrenantă a unei expediții în Italia și anume a pieței centrale Cavour, podului Tiberius și probabil cel mai marcant, al roții din Rimini, completează perfect această vacanță. Indiferent de tipul călătoriei, last minute sau plănuită în amănunt, Rimini rămâne una dintre puținele locații care nu încetează să surprindă turiștii prin ceva nou, creat cu gust, inovativ. Avantajele acestei destinații se măresc odată cu perspectiva de cazare, întrucât există o largă gamă de oportunități hoteliere.

ATRACȚII TURISTICE RIMINI

Frumusețea acestei vacanțe constă în varietatea extinsă a obiectivelor turistice, a mixtului perfect între istorie, arhitectură romană și energia litoralului, calmul țărmului și peisajele incomparabile. Coasta Adriatică a prezentat un interes major atât în perioada romană, pentru dezvoltarea comerțului, cât și în prezent pentru litoralul curat, nisipul fin și diversele sporturi acvatice puse la dispoziția vizitatorilor. Sejurul în Rimini nu poate să nu includă un tur al orașului, al templului Malatestiano, poarta de legătură cu trecutul, Arcul lui Augustus sau Italia în miniatură.

Templul Malatestiano

Opera consacrată a lui Leon Battista Alberti, templul Malatesta sau Malatestiano a fost creat în urmă cu secole în scopul gloriei dinastiei, astăzi rămânând un element de neratat pe harta călătorilor. Mausoleul are adevărate elemente consacrate, atât picturi interioare, cât și decor exterior impresionant.

Arcul lui Augustus

Cel mai vechi arc roman rămâne una dintre cele mai fascinante construcții romane, fiind poarta către oraș de sute de ani. Arcul lui Augustus rămâne un simbol de neratat datorită legendelor și a miturilor ce îl înconjoară, deoarece vechimea și istoria au conturat acest sejur ca fiind unul mai spectaculos.

Muzeul orașului

Oglindă a peste o mie cinci sute de obiecte de artă istorice, Muzeul Orașului Rimini se conturează perfect pentru toate tipologiile, fiind o alternativă interesantă în zilele caniculare sau cele ploioase. Un avantaj al acestei atracții turistice este posibilitatea de intrare destul de ieftină, cu diverse reduceri, precum și gratuitate pentru anumite categorii de vârstă ale tinerilor sub optsprezece ani sau persoane cu dezabilități.

Plaja din Rimini

Italia este prin definiție țara distracției, zâmbetului și bunei dispoziții, iar riviera adriatică se completează perfect printr-o stațiune fabuloasă, restaurante renumite în apropiere de țărm, precum și un veritabil suport turistic, Marina Centro care ghidează către cea mai bună plajă din Rimini, hotel sau destinație locală interesantă.

Italia în miniatură

Pentru a contura o imagine de ansamblu, Italia în miniatură rămâne una dintre cele mai apreciate și bine valorificate obiective turistice din Rimini, cu figurine emblematice ale muzeelor, clădirilor și străduțelor din Italia, precum Colosseum, Fontani di Trevi, Duomo din Milano, dar și din Florența, Pisa sau Bologna.

ATRACȚII LOCALE RIMINI

Cu două extreme bine punctate, Rimini a reușit să antreneze atât partea energică a populației, cu parcuri de distracții, Atlantica, Aquafan sau Fiabilandia, dar și latura cultural-istorică, cu muzee, expoziții de artă sau cea romantică, cu plimbări în cadrul portului. De la plimbările nocturne pe podul Tiberius sau dimineți matinale în piața centrală, Rimini a devenit încet, dar sigur o destinație preferată de mulți călători, atât pentru un weekend, cât și pentru un concediu prelungit. Posibilitatea de cazare variată, în stil italienesc a atras călătorii și în latura ușor rurală, unde pensiunile și vilele au devansat unitățile de 5 stele.

Castelul Sismondo

Castelul Sismondo este o construcție realizată cu multă trudă atât din perspectivă arhitecturală, privind rezistența sau aspectul, cât și din latura istorică, având la bază renumele unui prinț dornic de putere și de faimă. Această fortăreață găzduiește în prezent un muzeu de arte primitive cu exponate din Africa și America.

Biserica Sfântul Augustin

Cunoscută și sub denumirea de San Giovanni Evangelista, Biserica Sfântul Augustin are o importanță deosebită pentru locuitorii din Rimini, fiind una dintre cele mai vechi și importante clădiri ale orașului. Stilul gotic, impozant, creat de călugări în secolul al treisprezecelea a fost reședință pentru numeroase generații de școlari, în prezent un lăcaș de cult apreciat și respectat.

Parcul de distracții Fiabilandia

Parcul acvatic Fiabilandia este o alternativă ideală pentru cei mici dornici de distracție într-un mediu sigur, amuzant, cu diverse carusele și bărcuțe pentru a delecta toți vizitatorii. Ofertele ambarcațiunilor acvatice variază în funcție de dificultate și durata călătoriei, existând adesea posibilitatea de a se bucura în familie de cele patru zone tematice, cea orientală, medievală, din estul sălbatic și preferata copiilor, zona lui Peter Pan, cu pirați.

Parcul Federico Fellini

Federico Fellini a fost un renumit regizor italian, renumele acestuia continuând și astăzi printr-un muzeu al orașului și parcului Federico Fellini, care prezintă și sculpturi reprezentative cinematografice ce amintesc de renumele creat de acesta.

EXCURSII TURISTICE RIMINI

Bucuria de a călătorii oferă senzația de libertate, de relaxare și bucuria de a căpăta noi experiențe din perspectivă culturală, astfel, Italia se bucură de o gamă largă de vizitatori care gustă din bucatele culinare și se adaptează spiritului degajat al localnicilor. Tinerii aventurieri obișnuiesc să cutreiere țara prin zonele ușor nepopulate, să opteze ca unitate de cazare pentru un hostel, să asculte povețele locale și să se detașeze încet de tumultul metropolelor, precum și de serviciile all inclusive sau B&B, având avantajul unui alt tip de excursii.

San Leo

În regiunea Rimini se regăsește și cetatea din San Leo, o fortăreață impozantă, grandioasă, pe o creastă ridicată care continuă să ofere panorame uluitoare pe întreaga perioadă a anului. Un real avantaj în vizitarea acestei construcții este varietatea obiectelor medievale de luptă, zidurile vechi care adăpostesc cafenele și mici localuri cu suveniruri, precum și festivalurile din San Leo organizate anual.

San Marino

La o distanță de douăzeci de kilometrii de Rimini, San Marino este una dintre cele mai mici unități statale independente din Europa, care dispune de o economie bazată pe turism și meșteșugărit. Fortăreața din vârful muntelui Titano și piața liberă sunt doar câteva din ofertele turistice acaparante ale acestei regiuni.

CAZARE RIMINI

Acest spectacol turistic este adecvat tuturor tipurilor de vizitatori, de la cei obișnuiți cu un confort ridicat până la aventurierii care se bucură de libertatea oferită de un camping. Fiind o locație deosebită, litoralul italienesc a contribuit la dezvoltarea continuă a acestor unități, de la hoteluri de 4 stele, care oferă panorame largi, aproape de mare, dar și alternative pentru zilele înnorate precum serviciile spa și wellness. Una dintre aceste unități, adesea preferată de vizitatorii cu standarde ridicate este Grand Hotel Rimini, de 5 stele, cu prețuri peste bugetul mediu, însă care dispune de un confort regal, delicatese culinare, o piscină grandioasă și zonă privată a litoralului.

Pentru tinerii nonconformiști, alternativa unui apartament cu chicinetă și alte obiecte electrocasnice devine mult mai interesantă decât un hotel de 3 stele sau 2 stele. O alternativă adoptată de numeroși călători este Villa del Mare, care dispune de camere moderne, atent amenajate, fiind foarte aproape de litoral. Evoluția continuă a acestei zone a condus la popularitatea și la spectacolul turistic oferit permanent de locuitorii din Rimini. Posibilitățile de amuzament, de dezvoltare culturală variază, astfel un weekend poate fi considerat de numeroși turiști o perioadă prea scurtă pentru acest mic paradis adriatic.

Hoteluri Rimini

Aceste hoteluri pot fi de asemenea interesante pentru dvs...

Cartiere - Rimini

Atracții în Rimini

Destinaţii de top

Mai multe destinații de top