Hoteluri în Florenţa (Toscana, Italia)

  407 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:28 feb. - 29 feb.
  1.507 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:3 mar. - 4 mar.
  314 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:28 feb. - 29 feb.
 1. 441 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
  442 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. 527 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
 3. 487 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:1 mar. - 2 mar.
 4. 494 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:4 mar. - 5 mar.
 5. 414 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.

Hoteluri în Florenţa

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Florenţa, Italia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Florenţa
 • Găsiți un hotel ieftin în Florenţa!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Florenţa

  545 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:28 feb. - 29 feb.
 • 544 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:5 mar. - 6 mar.
 • 508 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:18 aug. - 19 aug.
 • 443 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
  489 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
 • 267 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:28 feb. - 29 feb.
 • 324 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:27 feb. - 28 feb.
  260 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:28 feb. - 29 feb.
 • 354 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:28 feb. - 29 feb.

FLORENȚA, ORAȘUL RENAȘTERII

Florența este unul dintre cele mai îndrăgite și bogate orașe culturale ale Italiei, fiind percepută ca inițiatoarea perioadei renascentiste, cu puternice influențe din partea familiei Medici. Călătoria către capitala toscanei oferă o imagine autentică a spiritului medieval italienesc, cu o varietate largă de piețe și palate în stil renascentist, precum Vecchio, Pitti, Michelangelo. Acest centru cultural a fost reședință pentru numeroase personalități ale lumii, precum Boccaccio, Leonardo da Vinci, Michelangelo sau Niccolo Macheavelli sau entități regale precum Catherine de’ Medici. Familia nobilă Medici a avut o influență marcantă atât pe plan financiar, cât și al spectrului artistic, filosofic și religios. Considerată una dintre cele mai spectaculoase destinații de vacanță, Florența s-a dezvoltat foarte mult și pe plan hotelier, având o paletă largă de hoteluri, de la cele de 5 stele până la hostelurile adiacente.

ATRACȚII TURISTICE FLORENȚA

De-a lungul istoriei, Florența a reprezentat un model arhitectural și comportamental pentru restul Italiei, precum și pentru multe alte state ale Europei. Dintre cele mai apreciate obiective turistice, palatul Vecchio și Pitti reușesc să atragă și să uimească constant privirile turiștilor. Promenadele pe străduțele toscanei aduc cu sine o imagine mult mai clară asupra stilului și comportamentului localnicilor. Un element care continuă să influențeze și astăzi întreaga țară este cel al cultului religios, având numeroase edificii care au continuat să păstreze povețele religioase de sute de ani.

Domul, Catedrala Sfânta Maria din Florența

Stilul roman și gotic este cel mai atent valorificat în cadrul celor trei instituții religioase marcante din Florența, Domul Santa Maria, Santa Croce și Basilica di San Lorenzo. În punctul central pe harta turiștilor se regăsește Domul Santa Maria del Fiore, o construcție majestuoasă, fiind atent împodobită cu statuete de marmură și mozaicuri impresionante. O panoramă splendidă a ținutului este oferită de turnul central.

Ponto Vecchio

Podul Vecchio este primul construit peste râul Arno și singurul care a supraviețuit celui de-al doilea război mondial. Pentru turiștii dornici de a achiziționa suveniruri, există numeroase amplasamente care oferă bijuterii sau obiecte tradițional locale, existând și oferte promoționale pentru mai multe elemente achiziționate.

Galeria Uffizi

Bogăția artistică este punctată de una dintre cele mai elaborate și valoroase galerii de artă din lume, prin intermediul Galeriei Uffizi. Capodopere ale pictorilor celebrii sunt expuse încă din 1785, creând valoare și oferind perspective originale ale operelor.

Piața Signoia - Palatul Vecchio

Situat în piața centrală Signoia, Palatul Vecchio este un punct marcant al orașului, fiind construit în secolul al doisprezecelea și având ca menire reședința familiei Medici. În prezent este un veritabil muzeu, precum și primărie pentru oraș, cu un decor interior uluitor, atent îmbogățit de picturi și sculpturi renascentiste.

Palatul Pitti

La o distanță relativ mică de centrul din Florența, Palatul Pitti este un edificiu monahal, transformat în muzeu și care prezintă diverse expoziții de artă modernă sau contemporană. Palatul este o alternativă ideală pentru turiștii care preferă să se cufunde în liniște în miturile artistice.

ATRACȚII LOCALE FLORENȚA

Florența este un oraș comercial medieval, care a știut să se impună prin operele arhitecturale remarcabile, prin dezvoltarea artistică și peisagistică, precum și prin personalitățile orașului, artiști de neegalat pe plan mondial. Cu o astfel de propunere turistică, Florența devine un sejur de neratat pentru turiștii străini, fiind adesea prelungită perioada de weekend, cu o săptămână de contemplare în cadrul grădinii Boboli sau reinterpretărilor artistice pentru Cina cea de Taină ale lui San Salvi sau Andreea del Castagno. O destinație deosebită în orice anotimp, care va deveni încet un loc de suflet, nu doar pentru iubitorii de artă, ci și pentru amatori ai frumosului, iar unitățile de cazare aduc stropul de unicitate hotelieră.

Grădinile Boboli

Grădinile Boboli sunt un punct turistic nelipsit de pe harta călătorilor, fiind un parc natural conceput de familia Medici, în secolul al șaisprezecelea, cu diverse statuete și fântâni presărate de-a lungul aleilor largi, impresionante, care și-au păstrat și în prezent simțul artistic, meditativ.

Palatul Michelangelo

Operele de artă ale lui Michelangelo au fost puncte de reper pentru mulți italieni, iar Palatul Michelangelo este un muzeu monumental creat în cinstea acestuia, poziționat pe vârful unui deal al orașului, oferind o panoramă superbă pentru Florența, precum și copii create în detaliu ale operelor marelui artist.

Basilica di San Lorenzo

Latura Evlavioasă este puternic valorificată de locuitorii din Florența, iar Basilica di San Lorenzo este una dintre cele mai vechi edificii ale orașului, care poate oferi cel mai bine o viziune a stilului renascentist. Călătoria în timp oferită de Basilica este expusă atât prin exteriorul, cât și prin interiorul acestei clădiri de cult.

Galeriile Academiei de Arte Frumoase

Galeriile Academiei de Arte Frumoase sau Galleria dell’Accademia reunește capodopere din perioade istorice diferite. Bogăția artistică expusă prin lucrări precum David a lui Michelangelo reprezintă un motiv de contemplare, care creează una dintre cele mai frumoase excursii turistice.

EXCURSII TURISTICE FLORENȚA

Avantajul oferit de acest sejur toscan constă în multitudinea obiectivelor turistice, frumusețea incontestabilă a ținutului și din perspectiva bugetară, varietatea unităților de cazare, care face posibilă găzduirea atât în unități cu servicii spa și wellness, cât și în cele mai ieftine, dar cu standarde calitative înalte și ghiduri turistice actualizate. Precum escapade locale, vilele Medici reprezintă un reper atractiv pentru toate tipologiile de călători, iar neprevăzutul poate fi descoperit cu ajutorul unei mici drumeții la Pisa, aflată la doar optzeci de kilometri de Florența.

Vilele Medici

Reședința familiei Medici exprimă frumosul, pornind de la deschiderea grădinilor, la diversele obiecte de artizanat poziționate de-a lungul aleilor, până la clădirile impozante, de bun gust care și-au prezervat valoarea și continuă să fie sursă de inspirație pentru mulți arhitecți.

Pisa

Dilema turnului din Pisa a fost și continuă să fie una dintre cele mai enigmatice și interesante obiective turistice ale lumii. Pisa se încadrează perfect pentru escapadele de weekend, fiind destul de aproape de Florența și cu diverse oferte de pensiuni sau vile în stil italienesc.

CAZARE FLORENȚA

Nivelul turistic ridicat a condus la aprecierea orașului, la o fluidizare continuă a turiștilor și astfel la completarea diversității hotelurilor. Pasionații de călătorii vor opta pentru unitățile B&B, iar turiștii pasageri pentru unități cu facilități complementare de destindere. Pentru cei care adoptă confortul ridicat, Best Western Grand Hotel Adriatico este locația care pune la dispoziția vizitatorilor cele mai atractive obiective turistice la o distanță de doar câteva sute de metri.

Florența este un oraș foarte frumos, care obișnuiește să fie vizitat de milioane de turiști anual, astfel pensiunile rămân o opțiune mai avantajoasă, precum și apartamentele, dintre care La Farina, care dispune de un confort ridicat, design interior modern și numeroase facilități și obiecte de uz casnic. Aceasta a reprezentat o destinație de interes încă din secolul al optsprezecelea, iar astăzi este considerată a fi mult mai elegantă și mai frumoasă din perspectivă turistică.

Our top-rated cheap hotels in Florenţa

 • 591 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:29 feb. - 1 mar.
 • 334 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:27 feb. - 28 feb.
 • 525 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
  339 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:18 mar. - 19 mar.
 • 330 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:26 feb. - 27 feb.
 • 312 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:3 mar. - 4 mar.
 • 396 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:23 aug. - 24 aug.
 • 365 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:27 feb. - 28 feb.
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri Florenţa

Aceste hoteluri pot fi de asemenea interesante pentru dvs...

Cartiere - Florenţa

Atracții în Florenţa

Destinaţii de top

Mai multe destinații de top