Hoteluri în Suceava (Jud. Suceava, România)

  234 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 1. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Suceava

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Suceava, România. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Suceava
 • Găsiți un hotel ieftin în Suceava!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Suceava

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

SUCEAVA, ORAȘ ISTORIC

Cu o istorie debordantă, Suceava se numără printre cele mai frumoase și deosebite orașe ale României, care a reușit de-a lungul timpului să se remarce printr-o cultură și tradiție unică, prin dealuri semețe, ce oglindesc istoria acestuia. Punct marcant pe harta fiecărui turist, Suceava atrage vizitatorii prin complexitatea istorică, păstrată cu mare chibzuință, prin varietatea monumentelor și edificiilor cu însemnătate spirituală, precum și a lăcașelor de cult. Cetatea Sucevei a fost reședință a lui Petru I al Moldovei, Alexandru cel Bun și Ștefan cel Mare, astfel încărcătura istorică reușește să ofere o vacanță de vis, fiind adesea prelungit weekend-ul pe acest tărâm. Orașul dispune de mult mai multe atracții turistice dintre care muzeul Bucovinei, cetatea de scaun a Sucevei, muzeul satului Bucovinean, mănăstiri consacrate, alături de numeroase parcuri și monumente istorice. Poziționarea acesteia în nordul țării a îngreunat dezvoltarea accentuată a comerțului și implicit a dezvoltării arhitecturale, fiind mult mai cunoscut ca un oraș istoric. Din perspectiva unităților de cazare, Suceava dispune atât de centre cu facilități de top, precum spa și wellness, cât și de oferte hoteliere ce necesită un buget mai mic și care dispun de cu un confort ridicat.

ATRACȚII TURISTICE SUCEAVA

Din perspectivă culturală, stațiunea oferă panorame uluitoare din cadrul cetăților impozante din Suceava, numeroase muzee poziționate pe diferite sectoare de activitate, dar și mănăstiri cu însemnătate spirituală, renumite în Moldova. Călătoria către Suceava rămâne o experiență de neuitat datorită obiceiurilor și tradițiilor, a oamenilor binevoitori, precum și a spectacolului peisagistic oferit de diversele forme de relief. Un plus al regiunii este oferit de unitățile de cazare ieftine, care păstrează specificul moldovenesc atât în arhitectură, cât și în faimoasa gastronomie.

Muzeul Bucovinei

Muzeul Bucovinei are o frumoasă istorie, fiind construit cu mari sacrificii de către intelectualii epocii, cu dorința de afirmare a acestora, în principal în domeniul istoric, ca ulterior să fie răspândit pe alte sectoare de activitate, care definesc parcursul orașului și al regiunii de-a lungul timpului.

Cetatea de Scaun a Sucevei

Construită cu ardoare în perioada lui Petru Mușat, cetatea prezintă numeroase ziduri și șanțuri de apărare, fiind o adevărată fortăreață pentru conducătorii epocii. Cu toate că există ziduri de protecție, distanța șanțurilor este una mare, astfel copii necesită o atenție sporită.

Palatul Administrativ din Suceava

Cu o arhitectură renumită stilului interbelic, palatul administrativ reprezintă o instituție cheie din Suceava, fiind sediul Consiliului Județean și al Prefecturii. Cu turnuri mărețe și un orologiu impozant, Palatul Administrativ Suceava este cu totul deosebit seara, atunci când este iluminat.

Muzeul satului Bucovinean

O încercare reușită de transpunere a vieții țăranului, muzeul satului bucovinean aduce toate clădirile consacrate, precum biserica, casele construite în stil tradițional, dar și crâșmele celebre pentru depănarea amintirilor și aflarea veștilor. Pe perioada iernii, muzeul are un program mai restrâns, atât în zile, cât și în ore.

Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou

Edificiul de cult este încadrat în patrimoniul UNESCO, fiind un veritabil monument de tradiție spirituală, urmată și transmisă cu drag din generație în generație. Biserica Sfântul Gheorghe din interiorul acestei mănăstiri datează de peste cinci secole, fiind un exemplu pentru localnici și vizitatori din toate colțurile lumii.

ATRACȚII LOCALE SUCEAVA

Vacanța pe acest tărâm nu se rezumă doar la monumente istorice, numeroase parcuri reușesc să anime și să înveselească călătorii, unicitatea experiențelor oferite de planetariul din Suceava atrage călători de toate vârstele. Cu toate că există numeroase oferte hoteliere, mulți turiști adoptă și se mulează pe tradiționalul oferit de vilele și pensiunile construite cu scopul de a valorifica tradițiile sucevene și de a prezenta cât mai veridic frumusețea legendară a regiunii. Localnicii constituie plusul acestei regiuni, datorită pasiunii cu care împărtășesc legendele locale și a bine-voinței de a îndruma turiștii.

Mănăstirea Zamca

Complexul fortificat a fost construit de comunitatea de armeni, fiind un frumos sistem arhitectural, protejat de ziduri impunătoare în forma unui patrulater, fără turnuri de apărare, dar cu un falnic turn clopotniță ce îndeplinește cu succes rolul de supraveghere.

Statuia lui Petru I Mușat

Importanța voievodului în istoria orașului este transpusă constant în cărțile de istorie, cât și în inima localnicilor. Orașul desemnat capitală a Moldovei a reușit să fie mutat de peste Siret, la Suceava cu ajutorul lui Petru I Mușat.

Planetariul din Suceava

Intrarea către Planetariul din Suceava are prețuri mici în comparație cu unicitatea experienței oferite de acest institut. Cu toate că este preferat de copii, numeroși adulți obișnuiesc să se delecteze în cadrul unei seri frumoase de vară la planetariul din oraș.

Parcul central din Suceava

Cunoscut și sub denumirea de Parcul profesor Ioan Nemeș, Parcul central dispune de numeroase monumente istorice dedicate eroilor suceveni, precum și lui Petru Rareș sau lui Ciprian Popescu. Toate acestea într-o floră luxuriantă, cu diferite specii de arbori și arbuști pentru a completa frumos tabloul peisagistic în toate anotimpurile.

EXCURSII TURISTICE SUCEAVA

Suceava reprezintă un punct important pe harta turiștilor, fiind unul dintre cele mai însemnate și grandioase orașe din nord-vestul României. Cu o istorie debordantă pe plan religios, regiunea oferă numeroase mănăstiri cu puternică însemnătate, dintre care mănăstirea Humor, Moldovița, Putna sau Voroneț valorifică cel mai frumos importanța creștinismului. Situat atât în apropierea munților, cât și a dealurilor aducătoare de vin, regiunea se poate mândri cu parcul național Călimani, ce oferă un weekend de excepție aventurierilor montani.

Mănăstirea Voroneț

Ctitorită de Ștefan cel Mare, Mănăstirea Voroneț prezintă o unicitate a picturilor exterioare și interioare, fiind un simbol de renume al țării. În această regiune sunt prezente diverse pensiuni, la prețuri mai mici de cazare, care întâmpină cu drag enoriașii din toate colțurile lumii.

Parcul Național Călimani

Cu impresionante specii de animale, Parcul Național Călimani a reușit să se dezvolte frumos, fiind atent organizat, cu expediții montane diversificate, cu pachete turistice cu ghid sau excursii cu cai, comunitatea de alpiniști oferind sfaturi esențiale în traseele montane.

CAZARE SUCEAVA

Frumusețea naturală se completează perfect cu edificiile de cult și istorice prezente în Suceava, iar hotelurile prezente constituie plusul acestei regiuni. Cu toate că numeroși turiști sunt adepți ai regimului hotelier, există numeroase hoteluri de lux, de 5 stele sau 4 stele cu facilități ultramoderne care așteaptă să își încânte vizitatorii. Una dintre unitățile cu astfel de standarde ridicate este hotelul Sonnenhof de 4 stele cu o arhitectură de top și o varietate gastronomică impresionantă.

O alternativă pentru aceste unități cu tarife ușor ridicate este hotelul Conacul Domnesc de 3 stele, cu piscină, centru spa, teren de tenis și meniu tradițional. Pentru un confort mărit există și posibilitatea închirierii unui apartament sau cea a unui hostel, însă indiferent de opțiunea aleasă călătoria către Suceava rămâne una de neuitat atât pentru vizitatorii români, cât și pentru străini.

Our top-rated cheap hotels in Suceava

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Suceava