Hoteluri în Skala Potamia (Macedonia de Est si Tracia, Grecia)

 1. 469 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 2. 342 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 3. 241 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 4. 210 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 8. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 9. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 10. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Skala Potamia

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Skala Potamia, Grecia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Skala Potamia
 • Găsiți un hotel ieftin în Skala Potamia!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Skala Potamia

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 363 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 326 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • 189 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024

SKALA POTAMIA, STAȚIUNEA ODIHNITOARE DE PE INSULA THASSOS

Frumusețea insulelor grecești a luat amploare, devenind destinația perfectă pentru un spectru larg de călători în căutarea unei plaje luxuriante, a unei atmosfere relaxante și a unei priveliști absolut încântătoare. Fostul sat pescăresc a cunoscut o transformare uluitoare, astăzi, Skala Potama fiind opțiunea ideală pentru o vacanță pe insulele grecești. Zona a reușit să se dezvolte foarte mult, fiind un loc magic al acestui golf, prin nisipul fin ce acoperă plaja, cu păduri spectaculoase de pin ce veghează asupra orașului și cu cel mai înalt vârf de pe întreaga insulă, Ipsarion, cu o înălțime de 1.204 metri. Poziționată în apropierea coastei Golden Beach, Skala Potamia este una dintre regiunile înconjurate de un fabulos golf albastru, apa cristalină și nisip fin ce oferă tuturor turiștilor un moment de încântare peisagistică. Indiferent că este o călătorie de familie sau una în căutarea necunoscutului, a aventurii sau nemaiîntâlnitului, rămâne o destinație ce nu trebuie ratată de pe harta niciunui turist datorită peisajului mirobolant, al ofertelor de cazare variate, precum și a diverselor atracții locale.

ATRACȚII TURISTICE SKALA POTAMIA

O vacanță cu prețuri scăzute, cu un peisaj uluitor și atmosferă antrenantă sunt elementele căutate de majoritatea turiștilor aflați pe insulele grecești. Skala Potamia oferă priveliști spectaculoase pe țărmul mării Egee, sporturi antrenante, cu diverse niveluri de dificultate, precum și taverne locale cu specific gastronomic maritim, toate învăluite în misterul și energia festivalurilor muzicale. Grecia rămâne însă o locație emblemă în istoria întregii lumi, fiind regiunea miturilor și a legendelor zeilor și astfel turiștii pot vizita ruinele antice, locuri ce au marcat și continuă să marcheze vizitatorii cu poveștile acestora.

Plaja Skala Potamia

Pe o lungime extinsă, plaja pune la dispoziția călătorilor facilități precum șezlonguri, umbrele și măsuțe pentru răcoritoare, precum și baruri cu atmosferă antrenantă pe toată durata zilei. Nisipul fin reprezintă un mare avantaj pentru familii, întrucât copiii se pot juca în liniște, iar intrarea în apă este gradată, având o culoare încântătoare.

Sporturi acvatice

Energia și imaginația sunt elemente indispensabile în cadrul sporturilor acvatice, precum surfing-ul, kayaking-ul, parasailing-ul sau plimbările cu jet schi-ul. Indiferent de opțiunea aleasă , aceasta nu este o activitate deloc ieftină, durata și antrenamentul fiind cele ce condiționează prețul.

Festivalul Thassos Skala Potamia

Indiferent de tipul festivalului, numeroși turiști se bucură de plăcerile oferite de tradițiile locale și naționale, de la cele de muzică, până la cele de cultură și artă. Festivalul din insulele Thassos rămâne unul dintre evenimentele turistice centrale ale acestei destinații feerice.

Muzeul folclorului

Cum fiecare zonă a acestei insule obișnuiește să aibă un muzeu tematic, Skala Potamia se poate mândri cu un spectaculos muzeu al folclorului, al datinilor locale ce au continuat peste ani și ani și care au reușit să influențeze cultura și datina grecească. Astfel, turiștii pot regăsi numeroase obiecte și documente ce atestă frumoasa istorie a acestora, dar și elemente artizanale drept suveniruri.

Ruinele antice

Zona extrem de liniștită adăpostește și ruinele antice ale teatrului, piața centrală și Acropole, ce îndeamnă la meditație și la relaxare într-un cadru plăcut, cu istorie și cu o cultură înfloritoare. Acestea se regăsesc pe toată lungimea insulei, fiind destul de ușor de găsit cu ajutorul localnicilor.

ATRACȚII LOCALE SKALA POTAMIA

Frumusețea obiectivelor turistice nu se rezumă doar la cele din Skala Potama, întreaga insulă fiind un adevărat loc de refugiu, cu atracții variate pentru a putea satisface cerințele tuturor tipurilor de vizitatori. Perioada februarie, martie este destinată celebrului carnaval din Grecia, o sărbătoare străveche, dar care a reușit să își păstreze farmecul și prestigiul. Natura și plajele însorite constituie atracția majoră, alăturându-se însă plantațiile de măslin și producțiile de miere sau cascadele ce izvorăsc din adâncul munților.

Carnavalul

Cum fiecare zonă a Greciei valorifică un anumit zeu sau mit, insula Thassos își concentrează atenția asupra zeului păgân Dionysos, zeu al vinului, al bunei-dispoziții și al sărbătorii. Skala Poatamia organizează numeroase evenimente și petreceri cu tematică fiind un adevărat festin peisagistic al străzilor și clădirilor din zonă, precum și al vinului și gustărilor tradiționale.

Muzeul arheologic Thassos

Cu o autentică istorie, muzeul reușește să aducă piese și obiecte ce amintesc de miturile grecești prin statuile de marmură, inscripțiile străvechi sau piesele de ceramică. Un muzeu atent construit, cu numeroase atracții și cu explicații detaliate ale obiectivelor din interiorul acestuia.

Cascade Skala Potama

Excursiile montane dezvăluie adevărate cascade și trasee ce merită parcurse de fiecare turist atât datorită priveliștii încântătore oferite de crestele înalte, cât și de pădurile verzi, ce încarcă cu energie și vitalitate. O opțiune perfectă pentru familiști, cât și pentru cei ce doresc o alternativă la zilele însorite și aspiră la pădurile răcoroase ale insulei.

Mănăstirea arhanghelului Mihail

Una dintre cele trei mari mănăstiri ortodoxe aflate pe această insulă este cea a arhanghelului Mihail, o impresionantă clădire construită cu anumite relicve de la răstignirea lui Iisus Hristos și care se regăsește sub dependența spirituală a celebrei mănăstiri de pe muntele Athos. Slujbele sunt organizate săptămânal, iar intrarea este permanent liberă pentru toți enoriașii.

Plantațiile de măslin

Alături de faimoasa miere dulce, producțiile impresionante de ului de măsline atrag atenția turiștilor de alte națiuni. Perioada de recoltare este în noiembrie, un real spectacol pentru călători, fiind o adevărată reuniune familială și colegială pentru recoltarea tuturor măslinelor.

EXCURSII TURISTICE SKALA POTAMIA

Skala Potamia este regiunea grecească ce oferă o multitudine de obiective turistice, de la cele montane până la cele acvatice, un adevărat spectacol în toate anotimpurile, precum și o atmosferă specială oferită de omenia localnicilor și poveștile cu tâlc ale comercianților locali. Un mare avantaj îl poate constitui și gama ofertelor hoteliere, cu cereri ridicate asupra hotelurilor de 3 stele și a apartamentelor poziționate în apropierea plajei sau în regiunile liniștite ale insulei.

Plimbări cu iahtul

Diversitatea activităților acvatice poate constitui o bună alternativă pentru cei aventurieri, însă majoritatea optează pentru o plimbare relaxantă în largul mării cu ajutorul ambarcațiunilor de mici dimensiuni, dar care oferă momente de neuitat. Plimbarea cu iahtul este un moment ce nu trebuie ratat pe harta turistului, cât și ambianța creată de grupurile de prieteni cu care se vor organiza ieșirile în larg.

Drumeții montane

O alternativă mai ieftină poate fi considerată cea a expedițiilor montane, a plimbărilor cu atv-ul sau plăcerile oferite de o plimbările pe munte cu celebrii cai. Unul dintre cele două trenuri de divertisment de pe insulă se regăsește la Skala Potamia, fiind o amintire uluitoare pentru copii.

CAZARE SKALA POTAMIA

Din perspectiva unităților de cazare, Skala Poatamia oferă multiple oferte, de la hoteluri cu facilități superioare, până la vile sau pensiuni în stil grecesc. Una dintre cele mai apreciate unități din cadrul acestei regiuni este hotelul Kamelia, de 2 stele, cu vedere la mare și specific culinar grecesc. Amplasarea hotelurilor este unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește turismul, surclasând facilitățile de lux oferite chiar și de un hotel de 5 stele, precum Alexandra Golden Boutique.

Cu toate acestea, însă, numeroase persoane apelează la opțiunea de a închiria un apartament, una dintre cele mai accesate unități fiind complexul Ntinas la doar 150 de metri de plajă, cu piscină și hidromasaj. O călătorie ideală se poate rezuma la o destinație superbă, iar Skala Potamia se încadrează cu succes printre cele mai căutate și spectaculoase destinații estivale.

Our top-rated cheap hotels in Skala Potamia

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 443 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 305 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 271 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:mai 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Skala Potamia