Hoteluri în Limenaria (Macedonia de Est si Tracia, Grecia)

  533 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  518 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 1. 506 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  331 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:sept. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Limenaria

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Limenaria, Grecia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Limenaria
 • Găsiți un hotel ieftin în Limenaria!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Limenaria

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  1.293 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:sept. 2024
 • 696 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 782 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 468 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 429 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 445 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

LIMENARIA, NOUL ORĂȘEL DIN THASSOS

Renumitele insule grecești reușesc constant să anime călătorii, învăluindu-i în egală măsură în arta trecutului, în legendele mitice, precum și în tradiționalismul cultural cunoscut în toată lumea. Limenaria este al doilea oraș din Thassos, cea mai nordică insulă din arhipelagul grecesc, care oferă călătorilor experiențe unice, plaje curate, cu nisip fin, porturi extravagante, care oferă posibilitatea admirării apusului în cadrul pontonului sau expoziția de iahturi atent etalată. Sejurul grecesc păstrează latura culinară intactă, importanța filozofiei asupra efemerității vieții și necesitatea de a trăi intens fiecare moment. Astfel, Limenaria oferă o gamă largă de obiective turistice, de la țărmul atent modernizat, la palatele și muzeele culturale, dar nu în ultimul rând la energia emanată de localnici, frumusețea dansului grecesc zorba, a bunătăților gastronomice și a mediului liniștitor din cadrul orașului. Menite să completeze atmosfera de destindere, unitățile de cazare punctează atât nivelul hotelier de top, cât și pe cel standard prin vilele tradițional locale.

ATRACȚII TURISTICE LIMENARIA

Cu o deschidere aparte către turiști, cel mai novice oraș din cadrul insulei oferă raportul perfect între deschiderea către modern și păstrarea tradiționalului. Limenaria prezintă un țărm cu numeroase tematici, de la celebrul litoral retras, la unul energetic, cu baruri și muzică antrenantă, până la restaurantele poziționate lângă mare, perfecte pentru a servi micul dejun în briza caldă a mării Egee. Miturile grecești prind culoare în cadrul muzeelor locale și a clădirilor impozante din perioada străveche, precum muzeul din Limenaria sau palatul din Palatki, astfel vacanța aduce momentele de relaxare benefice unui concediu și spiritul viu tradițional al Greciei.

Litoralul Limenaria

O gamă largă de oferte de destindere este pusă la dispoziția călătorilor în cadrul plajelor din Limenaria, de la Metalia ideală pentru familii, la Tripiti ușor izolată și înconjurată de o pădure sau Pefkari și Potos care sunt destinate vizitatorilor energici, dornici să experimenteze sporturile acvatice extreme.

Portul din Limenaria

Portul Limenaria este ideal în perioada apusului, creându-se un contrast uluitor al cerului roșiatic cu apa cristalină și formațiunile montane. Gogoșile tradiționale sau peștele proaspăt sunt doar câteva dintre micile obiceiuri găsite în port, fiind posibilă și închirierea unei ambarcațiuni.

Muzeul etnografic din Limenaria

Latura culturală este dezvoltată prin exponatele și legendele prezente în cadrul fiecărei reprezentații, fiind foarte ușor pentru adulți, cât și pentru copii să își creeze o imagine de ansamblu aspra stilului de viață grecesc.

Palatki

Reprezintă o impozantă clădire din Limenaria, situată pe vârful unui deal, cu vedere la mare și o istorie nazistă care aduce plusul de valoare. Cu toate că existe numeroase proiecte de refacere și amenajare, interiorul din Palatki nu are un impact atât de mare precum cel al edificiului în sine.

Mănăstirea Arhanghelul Mihail

Mănăstirea Arhanghelul Mihail este edificiul consacrat al întregii insule, cu o istorie de peste două secole, poziționată pe marginea unei stânci, cu vedere spectaculoasă, locul de cult fiind reședința a numeroase măicuțe, foarte primitoare și binevoitoare.

ATRACȚII LOCALE LIMENARIA

O destinație unică, atât datorită vechimii îndelungate, legendelor captivante și panoramelor uluitoare, cât și datorită tradițiilor. Cultura și arta grecească sunt elementele care aduc culoare acestei expediții, de la festivalurile de teatru, la cele ale mierii sau nunta tradițională, până la săritul peste foc sau dansurile antrenante. Limenaria este o destinație modernă, ce prezintă numeroase avantaje, însă latura străveche, a orașului Agora, a satului Theologos sau a naturii atent îmbinate prezente la Pefkari aduce unicitate. Cu tradiție sunt pensiunile și apartamentele, care reușesc să combine modalitatea de cazare ieftină cu cea accesibilă calitativ.

Orașul vechi Agora

Cu numeroase descoperiri arheologice, orașul vechi Agora înfățișează și astăzi ruinele templului lui Artemis, Zeus sau Dionysos, din secolul al patrulea î.H.. Sculpturi ale zeilor, precum și obiecte de ceramică sau bijuterii din aur sau argint se pot regăsi la muzeul arheologic, care completează perfect latura istorică și legendele vechiului tărâm al zeilor.

Satul Theologos

Latura culturală este atinsă în acest sat parcă uitat de lume, Theologos reprezentând o destinație pitorească, unde portul și cultura primează, iar latura bizantină a influențat infrastructura și latura arhitecturală. În cadrul vizitei se pot achiziționa diverse sortimente de miere de Thassos, oferte special create pentru turiștii dornici de suveniruri.

Orașul Pefkari

Înconjurată de o pădure de pini, locația transformă vacanța într-o mică escapadă datorită țărmului atent amenajat, cu șezlonguri și umbrele, terase și taverne cu mâncare grecească și cu o atmosferă antrenantă. Tot aici este posibilă o escapadă cu ajutorul activităților antrenante de scuba diving.

Capitala Limenas

Locația centrală pe harta turiștilor, atât din perspectivă economică, cât și a dezvoltării infrastructurii, portul Limenas permite legătura cu insula, o stațiune modernă, care dispune de o gamă variată de hoteluri, menite să se muleze tuturor călătorilor și să creeze un sejur destins, relaxant, unic.

EXCURSII TURISTICE LIMENARIA

Fluxul ridicat de călători aduce și standarde moderne, mult mai avantajoase calitativ, o gamă largă de atracții turistice și trasee pentru a putea puncta majoritatea elementelor de pe harta Thassos. Cu o vedere spectaculoasă pe întreaga întindere a insulei, există zone unde activitățile sportive antrenante au prioritate, precum și regiuni ușor retrase, unde este benefică plimbarea cu feribotul. Elementele unice ale acestei destinații sunt aduse de piscina de marmură și de vechiul sat Agora, la care se alătură tavernele tradiționale, cu bunătăți uluitoare, cu băuturi tradiționale puternice și arome gastronomice neasemuit de surprinzătoare.

Feribotul Thassos

Plimbările cu feribotul reprezintă o plimbare specifică familiilor, care doresc să oferă copiilor o nouă perspectivă, o experiență de neuitat în largul mării. Există diverse trasee, cu o durată mai mică sau mai mare, precum și prețuri reduse pentru copii sau intrare gratuită.

Piscina de marmură Giola

Cu blocuri de marmură întinse pe toată suprafața craterului, Giola este alternativa ideală pentru tinerii entuziaști, dornici de nemaivăzut, care optează adesea pentru săriturile de la înălțime care le conferă sentimentul de libertate, de adrenalină, un alt tip de intensitate și independență.

CAZARE LIMENARIA

Una dintre cele mai vizitate și apreciate insule ale Greciei, Thassos are o dezvoltare hotelieră mare, care dispune de hoteluri extravagante, cu facilități ultra-moderne în cadrul zonelor mai populate și posibilitatea de a înnopta în cadrul unui apartament sau a unui hotel de 3 stele în locațiile ușor tradiționale. Astfel, se completează arealul hotelier necesar oricărui tip de turist, cu pretenții și necesități ridicate sau dornic de a gusta din tradiționalismul grecesc. Din cadrul unităților cu un nivel calitativ accesibil, dar satisfăcător, hotelul Grand Beach de 2 stele oferă o vedere spectaculoasă către mare, fiind destinația optată de numeroși călători pentru raportul calitativ.

Arealul se poate lărgi în funcție de bugetul alocat, de preferințele panoramice, precum și de existența unei chicinete sau a altor facilități extra hoteliere. Excursiile petrecute cu familia se rezumă la petrecerea unui timp de calitate în cel mai călduros mediu, atât sentimental, cât și fizic. Astfel Limenaria reușește să adapteze locația grecească cu modernismul secolul douăzeci și unu fără a elimina specificul cultural.

Our top-rated cheap hotels in Limenaria

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 1.170 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 631 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Limenaria