Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 0
Compararea prețurilor hoteliere de la mai multe site-uri...
Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 0

Hoteluri în Kavala (Macedonia de Est si Tracia, Grecia)

Se încarcă

Hoteluri în Kavala

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Kavala, Grecia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

  • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Kavala
  • Găsiți un hotel ieftin în Kavala!
  • Rezervați la prețul ideal!

KAVALA, ORAȘUL PORT DE PE COLINĂ

Orașul grecesc aflat în nordul peninsulei are o istorie elaborată, legendele fiind păstrate în taină și cu sfințenie, Kavala fiind un adevărat cult al frumosului păstrat în toate domeniile, de la un litoral superb, cu ambarcațiuni și plaje admirabile până la un areal istoric arhitectural prezent în majoritatea obiectivelor turistice, cât și în cadrul muzeelor cu tematică. Kavala a reprezentat și continuă să fie o destinație de vacanță uluitoare, care reușește să contopească într-o manieră elegantă trecutul zbuciumat cu modernismul și aerul boem al secolului douăzeci și unu. Ceea ce aduce unicitate orașului este colina care se înalță falnic, oferind priveliști spectaculoase asupra Mării Egee, oaza localnicilor și a turiștilor. Sejurul petrecut în acest oraș port aduce și multă exuberanță, datorită graniței oferite de aceasta, a punctului de legătură cu întreaga lume. Kavala s-a dezvoltat foarte mult, fiind o destinație de top, cu unități de cazare ultramoderne, fiind balansate cu producțiile de vin și tutun, excepționale.

ATRACȚII TURISTICE KAVALA

Cunoscut încă din preistorie, stațiunea a reușit să conserve unele dintre obiectivele emblemă din Kavala, cetatea, apeductul și vechile străduțe, precum și latura culturală, a frumosului și a tradiției prezentate în cadrul muzeului arheologic, maritim sau cel al tutunului. Diverse oferte stau la dispoziția călătorilor, atât pentru iubitorii de maritim, unde festivalurile de vară și sporturile nautice aduc constant ceva nou, precum și pentru cei care doresc să evadeze în cadrul unui hotel de top, cu facilități ultramoderne, cu vedere la mare sau care să includă un tur al orașului pentru a nu rata niciun element.

Apeductul Roman Kamares

Apeductul Roman Kamares este reprezentativ pentru oraș, fiind construit în secolul al șaisprezecelea de Suleiman Magnificul, reconfigurat ulterior de Ali Muhammad. Utilizat pentru transportul apei, apeductul are o lungime și înălțime impresionantă, fiind un veritabil punct de interes pentru toți călătorii.

Cetatea din Kavala

Evenimente culturale sau diverse piese de teatru sunt organizate anual în cadrul cetății din Kavala, fiind o adevărată operă de artă. Poziționată pe locul fostului templu al lui Atena, cetatea oferă o vedere spectaculoasă din vârful zidurilor de rezistență ale cetății.

Muzeul Arheologic Kavala

O vastă colecție de artefacte este prezentă în cadrul Muzeului Arheologic Kavala, atent expuse și care datează din neolitic până în perioada romană. Aceasta este una dintre cele mai valorificate instituții prezente în stațiune.

Muzeul tutunului

Un muzeu atipic, Muzeul tutunului prezintă istoria și evoluția acestei industrii, cu meșteșugul împrumutat, fotografii și acte de tranzacții comerciale rar găsite. Încăperea are un design deosebit, reușind să creeze o imagine clară asupra perioadei unde tutunul era un lux.

Orașul vechi Kavala – Palia Poli

Cu puternice influențe turcești, casa celebrului Muhammad Ali sau micile domuri ale personajelor înstărite din perioada de continuă prosperitate din Kavala, au reușit să ofere acestei vacanțe un miraj spectaculos al Mării Egee realizat din vârful Vechiului oraș Palia Poli, precum și o destinație exuberantă, cu oferte turistice și suveniruri atractive, însă deloc ieftine.

ATRACȚII LOCALE KAVALA

Latura culturală a avut un rol important în evoluția orașului deoarece puterea multiculturală a ajutat la întâmpinarea și îndrumarea vizitatorilor, la combinarea tradițiilor și a obiceiurilor pentru a diversifica, a aduce noul mult dorit de vizitatori. Partea creștinismului cu cea musulmană au conturat expediția ideală pentru o paletă largă de vizitatori, care pot opta fie pentru o relaxare în cadrul portului fie pentru plajele din Kavala. Indiferent de preferințe, mirajul acestui mic paradis a reușit să păstreze vie energia grecească, bucatele și dansul tradițional alături de latura modernizată a hotelurilor cu servicii spa și wellness.

Biserica Sfântul Nicolae

Biserica Sfântul Nicolae a reprezentat o fostă moschee, fiind ulterior transformată într-o biserică creștină, cu modificări arhitecturale pentru a putea corespunde cerințelor acestei doctrine. Acesta este cel mai vechi edificiu de acest tip din Kavala, alăturându-se mănăstirea Adormirea Maicii Domnului sau Panagia, regăsite în centrul vechi al orașului.

Casa lui Muhamed Ali

Sejurul nu poate să nu includă și o parte din istoria orașului, din personalitățile emblematice care au contribuit activ la dezvoltarea și renumele internațional al acestuia. Casa lui Muhammed Ali reprezintă un simbol, alături de statuia acestuia, localnicii comemorează și astăzi numele sultanului din Egipt.

Portul din Kavala

Faleza este atent amenajată cu palmieri și bănci de unde se poate observa răsăritul sau apusul, într-un cadrul inedit oferit de varietatea iahturilor ce poposesc continuu în portul din Kavala. O astfel de plimbare va marca cu siguranță orice vizitator, pornind de la copiii dornici de necunoscut, la adulții avizi de relaxare și peisaje deosebite.

Plaje Kavala

Cu o gamă largă, plajele din Kavala sunt destinate tuturor tipurilor de călători, cei energici către plaja Batis, cu sporturi nautice, posibilitatea de camping sau cei ce adoptă stilul modern, optează pentru plaja Rapsani cu prețuri deloc ieftine, poziționată în centrul orașului, însă foarte îngrijită.

EXCURSII TURISTICE KAVALA

Întreaga zonă turistică din Grecia aduce ceva unic, latura legendelor și miturilor cu zei plusează imaginația vizitatorilor, reușind să creeze o destinație incredibilă. Un mare avantaj al Greciei este latura turistică bine dezvoltată, reușind să capteze prin unități de cazare variate, de la cele top, până la pensiuni și vile în regim tradițional. La o distanță relativ mică de Kavala se găsește insula Thassos, tot în nordul peninsulei, cunoscută pentru plajele curate și liniștea oferită. Un simbol al acestei țări este muntele Athos, cu istorie și tradiție, care permite accesul doar părții masculine.

Insula Thassos

Cunoscută și sub denumirea de insula de smarald, Insula Thassos este o insulă muntoasă cu pini, reușind să combine foarte mult aceste două laturi, muntele cu marea. Închirierea unui apartament reprezintă una dintre cele mai utilizate modalități de înnoptare pentru călători, fiind foarte utilă pentru familiști, cât și pentru cei care doresc să aibă o excursie prelungită.

Muntele Athos

Simbol al creștinismului, muntele Athos reprezintă un ideal pe harta fiecărui creștin, deoarece a reușit să ofere o cultură și o educație religioasă frumoasă, păstrează și acum numeroase manuscrise și oferă liniștea sufletească căutată de aceștia.

CAZARE KAVALA

Din perspectiva unităților de cazare prezente în Kavala, turiștii optează adesea pentru centrele renumite internațional, în special pentru cele cu recenzii pozitive și poziționate în apropierea orașului. Din cadrul acestor hoteluri, unitatea Airtel Galaxy de 4 stele, care oferă o largă paletă de servicii adiacente, vedere la oraș și mare, bufet suedez elaborat și arhitectură modernă, reprezintând o alegere înțeleaptă.

O opțiune mult mai accesibilă este cea a închirierii unui apartament precum Europe în apropierea plajei, cu camere spaționase, ce permit accesul a trei persoane, indicate în cazul unei excursii în familie. Hostelurile poziționate la ieșirea din oraș au un preț mai accesibil, însă hotelul și pensiunile tradiționale rămân în topul preferințelor vizitatorilor. Kavala este o destinație uluitoare datorită istoriei, investițiilor constante în modernizare și panoramelor feerice, astfel aceasta reprezintă un punct de neratat pe harta turistului.

Hoteluri Kavala

Aceste hoteluri pot fi de asemenea interesante pentru dvs...

Cartiere - Kavala

Atracții în Kavala

Destinaţii de top

Mai multe destinații de top