Hoteluri în Nei Pori (Macedonia centrală, Grecia)

  688 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 1. 606 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  753 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Nei Pori

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Nei Pori, Grecia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Nei Pori
 • Găsiți un hotel ieftin în Nei Pori!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Nei Pori

  747 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  602 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 376 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

NEI PORI, STAȚIUNEA DIN SUDUL RIVIEREI OLIMPULUI

Unicitatea regiunilor grecești are la bază plaje idilice, cu nisip fin și apă cristalină, calmul și starea de destindere, varietatea hotelurilor și restaurantelor, precum și legendele pline de fast ale Olimpului, ruinele orașelor învecinate și diversitatea sporturilor acvatice. Regiunea Pieria oferă șaisprezece plaje ce combină tradiția grecească cu arhitectura și serviciile moderne, însă Nei Pori nu este o destinație de vacanță cu unități de cazare luxuriante, majoritatea fiind vile cu specific tradițional, de două etaje, având infrastructură special creată, străzi largi și trotuare opulente din perspectivă florală. Nei Pori este o destinație perfectă pentru călătorii care doresc un strop de liniște și o mâncare delicioasă savurată pe malul mării. Culorile magice ale apei sunt savurate de vizitatori, iar disproporția între stâncile semețe și albastrul pal ce împrejmuiește zarea se numără printre cele mai faimoase și frumoase destinații preferate de români.

ATRACȚII TURISTICE NEI PORI

Un loc aparte pe harta turistului străin este târgul grecesc cu celebrul ulei de măsline, legume și fructe organizat pentru locuitorii din Nei Pori, dar care oferă experiențe unice și pentru necunoscători. Sejurul are la bază momentele de destindere în cadrul plajei Nei Pori, premiată cu cea mai mare distincție „steagul albastru”, nisip fin și curat la atingere, un sătuc tradițional, cu oameni ospitalieri, credincioși și cu un sesizabil simț al importanței trecutului. Legendele Olimpului, miturile grecești și obiceiurile ce răsună și astăzi pe plaiurile acestea sunt povestite de ghizii excursiilor turistice în cadrul expedițiilor montane.

Plaja Nei Pori

Construită relativ recent, plaja Nei Pori oferă libertate, atât din perspectiva lungimii de cinci kilometri și a lățimii considerabile, cât și a libertății de a alege între sporturile acvatice puse la dispoziția călătorilor. Ofertele de divertisment sau cele gastronomice abundă, fiind o plăcere servirea micului dejun și observarea răsăritul lin.

Satul Nei Pori

Locația se află la o distanță de doar zece minute cu autovehiculul, aici tradiția grecească s-a păstrat intactă, satul vechi Pori rezonează cu turiștii aventurieri, care savurează momentele nepreconizate și care optează oricând pentru un apartament sau o pensiune în stil local decât pentru un hotel. Acest fapt nu se datorită faptului că este o opțiune mai ieftină, ci a trăirilor din spiritul familiilor grecești.

Biserica Nei Pori

Cea mai vestită și măreață clădire din localitatea Nei Pori este biserica, având cea mai stabilă structură, capabilă să suporte un cutremur cu artefacte și icoane deosebite.

Castelul Platamonas

Poziționat în vârful unei deal, aproape de mare, Castelul Platamonas reprezintă unul dintre cel mai importante obiective turistice din zonă, fiind așezat strategic din perspectivă militară, cu mult timp în urmă, fiind legătura dintre Tesalia și Pieria.

Muntele Olimp

Cel mai înalt vârf din Grecia, Muntele Olimp este o poartă deschisă către trecut, permanent presărată cu oferte de divertisment, ciclism, alpinism, cascade și canioane uluitoare. Orașul zeilor sau Litochoro este poarta către muntele trecutului, aflat la o distanță de nici o sută de kilometri de Nei Pori.

ATRACȚII LOCALE NEI PORI

Poziționate la distanță mai mare, dar cu un impact masiv asupra călătorilor, destinațiile grecești împrumută din înțelepciunea strămoșilor pentru a crea un stil de viață sănătos și a oferi zone de confort pentru adulți și copii, cu prețuri acceptabile atât din perspectiva unităților de cazare, cât și a micilor ajustări precum șezlong, frappe sau seri tematice. De la insule cu nisip fin, la munți cu istorie și cult, până la orașe care oferă o idee mai clară asupra trecutului precum Dion sau Atena. Stațiunile din Grecia sunt răsfirate pe întreaga hartă a țării, având diverse elemente pentru a putea corespunde turiștilor veniți din întreg mapamondul.

Insula Skiathos

Plaja Koukounaries reprezintă una dintre cele mai frumoase destinații turistice, insula Skiathos punând la dispoziția turiștilor un port de iahturi ultramoderne, un aeroport în apropiere, plaje moderne și hoteluri cu un nivel ridicat de confort, toate acestea la un preț deloc ieftin.

Mănăstirile Meteora

Acest centru monahal impresionează instant, de la cele treizeci de construcții realizate în stâncă, la atenta prezervare și îngrijire, la icoanele atent și frumos decorate în cadrul celor șase mănăstiri funcționale astăzi. Persoanele evlavioase trebuie să viziteze cel puțin o dată Mănăstirile Meteora în cadrul unei vacanțe grecești.

Thessaloniki

Cel de-al doilea oraș ca mărime din Grecia, Thessaloniki a fost construit în onoarea surorii lui Alexandru cel Mare, localitate ce îi poartă numele și astăzi. Monumentele istorice, romane sau bizantine sunt cele mai frecventate de turiști, expediția incluzând desigur Turnul Alb, simbolul orașului.

Orașul antic Dion

Orașul ce poartă numele lui Zeus, Dion este un veritabil exemplu al trecutului, cu ruine arheologice consacrate, teatru, complex balnear, locuințe, coloane ce atestă arhitectura străveche, cu mozaicuri și inscripțiuni care au rezistat trecerii timpului.

EXCURSII TURISTICE NEI PORI

Probabil una dintre cele mai vizitate și plăcute destinații turistice din lume, Grecia reușește și astăzi să ofere un sejur grandios tuturor călătorilor, datorită îmbinării trecutului, a culturii și tradiției cu modernismul necesar evoluției. Cu toate că în ghidurile turistice există numeroase alternative și obiective ce nu trebuie ratate, Santorini reprezintă latura mediteraneană, care duce cu gândul la liniște, briza mării, iar Muntele Athos către aerul curat și revigorat, către istoria și legendele acestui spectru al bărbaților enoriași. Indiferent de opțiunea aleasă frumusețea naturii și ospitalitatea localnicilor vor fi plusul bine meritat al acestei națiuni.

Edessa

Renumită datorită legendelor termale, Edessa oferă o frumoasă destindere călătorilor care doresc să se bucure de razele soarelui într-un cadru montan, cu cascade, grote și multă verdeață. Cu toate că este diferit de latura mediteraneană unde obișnuiesc să se facă glume precum „mai multe biserici ca și case, vin decât apă sau măgari decât bărbați”, un avantaj al acestei zone este cel al îmbinării plăcutului cu beneficiile recuperării termale, având ca plus unitățile de cazare variate.

Muntele Athos

Cunoscut și sub denumirea de Muntele Sfânt, Muntele Athos are o istorie grandioasă, fiind construit acum sute de ani, adăpostind călugări din toate colțurile lumii, mulți și din cadrul României și care păstrează o colecție impresionantă de cărți și artefacte cu o puternică încărcătură religioasă și istorică.

CAZARE NEI PORI

Din perspectiva hotelieră, localitatea Nei Pori are la bază tradiționalismul grecesc, atât din prisma gastronomiei, a obiceiurilor, a educației frumos conturate de-a lungul timpului, cât și a structurilor arhitecturale construite pentru a putea supraviețui eventualelor cutremure. Specific acestei zone este închirierea unui apartament situat în apropierea plajei sau la o distanță relativ mică. O astfel de unitate este vila Nostos care oferă studiouri cu chicinetă, perfecte pentru familiști.

Pentru cei care optează în cursul expedițiilor pentru hoteluri cu standarde ușor ridicate, care să corespundă unor servicii de top și a unor facilități moderne, există și posibilitatea de înnoptare în cadrul unui hotel de 4 stele, cu piscine interioare, hidromasaj, saună, cu o vedere superbă la mare, Litohoro Olympus Resort Villas fiind o alternativă bună, poziționat însă mai departe de Nei Pori. Un aspect important este cel al găsirii unei locații aproape de plajă, astfel unitate hotelieră trebuie aleasă cu grijă pentru a ca turiștii să se bucure în tihnă concediul.

Our top-rated cheap hotels in Nei Pori

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 510 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Nei Pori