Hoteluri în Bodrum (Mugla Province, Turcia)

  4.465 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 1. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Bodrum

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Bodrum, Turcia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Bodrum
 • Găsiți un hotel ieftin în Bodrum!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Bodrum

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  787 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  865 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  1.244 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  627 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

BODRUM, ORAȘUL ANTIC HALICARNAS

Învăluită în misterul mitologiei, Bodrum este o destinație de elită datorită construcțiilor în stil mediteranean, atmosferei boeme și în principal datorită Mausoleului din Halicarnas. Ruinele uneia dintre cele șapte minute ale lumii se regăsesc în această localitate de la țărmul mării Egee. Vacanța pe tărâmuri turcești reprezintă o adevărată aventură, de la ambarcațiunile maritime de top sau plaja modernă, până la elementele marcante din perioada otomană, precum Porta Myndos, Mausoleul din Halicarnas, Castelul Sfântul Petru sau teatrul antic. Ofertele turistice abundă în bine-cunoscutele bazaruri care dispun de suveniruri și de arta negoțului, practicată pentru toate tipurile de elemente achiziționate, chiar și pentru meniurile gastronomice în restaurantele tradiționale. Bodrum este una dintre cele mai vibrante destinații de pe coasta Turciei, transformată dintr-un sat pescăresc într-un centru turistic esențial datorită atracțiilor turistice și unităților de cazare exclusiviste, precum și acelor accesibile, având în comun limita de trei etaje impusă de autoritățile locale.

ATRACȚII TURISTICE BODRUM

Stațiunea se încadrează cu succes în topul preferințelor internaționale deoarece ambianța primitoare creează un adevărat mediu multicultural, care reunește orașul antic Halicarnas cu zumzetul secolului douăzeci și unu, cu terase și restaurate selecte, cu un port ultramodern, destinația ideală pentru iahturile de mici dimensiuni. Renumele internațional al Bodrum-ului a adus cu sine o gamă largă de servicii complementare tradiționale, precum băile turcești sau centrele spa și wellness regăsite cu precădere în hotelurile de 5 stele sau 4 stele. Avantajele turistice aduc o gamă extinsă hotelieră, cu prețuri variate, menite să fie accesibile tuturor călătorilor.

Castelul Sfântul Petru din Bodrum

Castelul Sfântul Petru din Bodrum reprezintă un adevărat lanț istoric, trecând de la o construcție care aparținea cavalerilor, la una deținută de Suleiman Magnificul. Turnurile falnice și moscheea construită în interiorul acestuia se completează perfect cu exponatele de la Muzeul de Arheologie Subacvatică.

Mausoleul din Halicarnas

Monumentul funerar proiectat în cinstea regelui Halicarnas, menit să reziste pe viață a suferit numeroase modificări, în primul rând datorită cutremurelor, însă pătrunderile și distrugerile făcute de cavalerii de Rhodos au nimicit monumentul emblemă pentru câteva veacuri. Părți din statuile impozante și majestuosul decor interior al Mausoleului din Halicarnas pot fi astăzi observate în cadrul Muzeului britanic, în Londra și în Turcia la Bodrum.

Plajele Bodrum

Una dintre cele vibrante zone din stațiunea Bodrum este litoralul, existând numeroase alternative, printre care Yalikavak, Ortakent, Bardacki la distanță mai mică sau mare de centrul orașului. Muzica antrenantă și cocktailurile animă atmosfera pentru vizitatori.

Bazar Bodrum

Probabil unul dintre cele mai emblematice elemente turcești este bazarul și frumusețea tumultului acestuia, cu numeroase delicatese pe bază de zahăr, cu suveniruri la prețuri negociabile și străduțe tradiționale, pline de energie, precum strada Cumhuriyet destinată pub-urilor și vieții de noapte.

Portul și marina Bodrum

O escapadă de weekend cu iahtul reprezintă probabil cea mai bună alternativă datorită numeroaselor oferte, portul de agrement Bodrum expune și dispune de ambarcațiuni deosebite, perfecte pentru o ieșire în larg ori pentru vizita golfurilor și insulelor ascunse în arhipelag.

ATRACȚII LOCALE BODRUM

O vacanță de neuitat, destinată familiilor dornice să prezinte viața relaxantă a localnicilor care se îmbină perfect cu istoria și modernismul secolului douăzeci și unu, precum și tinerilor avizi de distracție, de experiențe unice, la care se alătură diversitatea bijutierilor în aur având prețuri atractive. Sejurul tradițional în una dintre cele mai cunoscute destinații ale litoralului turcesc, se bazează pe latura exclusivistă, inovațiile tehnologice în materie de ambarcațiuni, cât și valorificarea eficientă a locațiilor cu istorie, unde sunt amplasate dispozitive cu informații suplimentare în limba turcă și în engleză.

Muzeul de arheologie subacvatică

Artefactele prezente la Muzeul de arheologie subacvatică sunt atent organizate și prezentate, fiind o adevărată operă de analiză, de la partea naufragiaților și a lumii marinărești antice, până la cavalerii Mausoleului din Halicarnas. Acest spectacol maritim din interiorul castelului este explicat în mici displayuri poziționate în fiecare cameră tematică, atrăgând atenția copiilor, cât și a adulților. Site-ul online prezintă date actualizate despre prețul și orele de vizită.

Amfitreatul Antic Bodrum

Amfitreatul Antic Bodrum este una dintre cele mai bine conservate și valorificate amplasamente, cu o disponibilitate de treisprezece mii de locuri, unele dintre acestea fiind și astăzi inscripționate cu numele celor care au contribuit la realizarea acestuia. În prezent aceasta este locația pentru anumite spectacole și festivaluri anuale, care reunește pasionații de frumos.

Morile de vânt

Cele trei mori de vânt erau o sursă importantă pentru locuitorii din Bodrum, în prezent funcționalitatea acestora lăsând loc doar pentru vizitatori. Excursia către acest obiectiv turistic neobișnuit creează o idee de ansamblu asupra perioadei secolului optsprezece.

Insula Iepurelui

De pe țărmul din Bodrum este posibil accesul către insula iepurelui, care cuprinde în principal ruinele antice scufundate ale vechiului oraș antic Myndos. În perioada de vară accesul necesită o plimbare pe un liman cu o adâncime de maxim cincizeci de centimetri.

EXCURSII TURISTICE BODRUM

Ceea ce transformă acest sejur într-unul special este latura tradițională, experiențele unice oferite călătorilor din toate colțurile lumii, dintre care cele mai cunoscute fiind băile turcești, un remediu incredibil de destindere și recuperare, cu tehnici originale, distincte de facilitățile hotelurilor precum piscinele infinite sau centrele de relaxare spa. Pentru a putea economisi din bugetul alocat acestei expediții, există călători care nu optează pentru serviciile hoteliere standard, ci pentru cele ale unui apartament sau ale unei pensiuni situate în apropierea orașului.

Băile turcești

Cunoscute sub denumirea de Hamami, Băile turcești reprezintă una dintre cele mai exclusiviste și spectaculoase atracții locale, cu servicii de masaj în uleiuri aromatice, scrub, baie de aburi, saună sau jacuzzi, la care se alătură celebra cafea turcească sau ceaiul negru, alternative ideale ale unui alt tip de weekend.

Plimbări cu cămila

O plimbare cu cămila poate fi realizată atât pe partea litoralului, cât și pe cea împădurită, fiind însă recomandat să se țină cont de sfaturile ghizilor și să se adopte o ținută corespunzătoare.

CAZARE BODRUM

Majoritatea călătorilor străini optează pentru o experiență all inclusive sau pentru lanțurile hoteliere prestigioase, care dispun de servicii hoteliere asemănătoare și de standarde ridicate ușor adaptate zonei și preferințelor din noua locație. Din cadrul hotelurilor superioare, unitatea Ramada Resort Bodrum de 5 stele, dispune de o arhitectură modernă, piscină interioară și exterioară, saună, cadă cu hidromasaj, iar ca elemente tradiționale, băile turcești de abur și prezența a numeroase terase pentru a se putea servi răcoritoarele.

O alternativă ideală pentru astfel de hoteluri exclusiviste, cu extravaganță și excentricitate deosebită este cea întâlnită în cadrul unui hotel de 3 stele sau a unei hostel amplasat puțin mai departe de centrul din Bodrum. La un preț foarte avantajos este unitatea Rose Residence, la o distanță de doar un kilometru de oraș, cu piscină proprie și personal amiabil. Bodrum este o destinație turistică care a rezistat cu stoicism trecerii anilor și oferă și astăzi numeroase atracții turistice destinate tuturor tipologiilor de vizitatori.

Our top-rated cheap hotels in Bodrum

 • 9.176 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  542 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  1.126 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  461 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • 641 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  2.048 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024

Întrebări frecvente despre Bodrum