Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 0
Compararea prețurilor hoteliere de la mai multe site-uri...
Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 0

Hoteluri în Lara (Provincia Antalya, Turcia)

Se încarcă

Hoteluri în Lara

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Lara, Turcia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

  • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Lara
  • Găsiți un hotel ieftin în Lara!
  • Rezervați la prețul ideal!

LARA, LAS VEGAS-UL TURCESC

Situată pe malul Mării Mediteraneene, renumita plajă Lara este una dintre cele mai lungi din Turcia. Aceasta face parte din cunoscuta stațiune Antalya, fiind situată la o distanță de aproximativ 12 km față de centru. Accesul pe această plajă se face cu ajutorul autobuzelor “dolmus”, care se iau din centrul Antalyei, iar durata este de aproximativ 45 de minute. Clima este mediteraneană, având veri uscate și călduroase iar iernile ploioase și temperate. Este bine de știut că lunile iulie și august sunt extrem de călduroase pentru că se ajunge și la 45 de grade la umbră, astfel este recomandabil să se stea la soare doar în anumite ore ale zilei. Numită “Las Vegas-ul Turcesc” pentru că hotelurile luxoase de 5 stele aflate în această zonă turistică copiază locuri celebre și anume Kremlin, Palatul Topkapi și Veneția. Această plajă este foarte bine dotată, având baruri, șezlonguri, umbrele de soare, dușuri dar și mult divertisment. Unitățile de cazare din această zonă sunt cu precădere pentru familiile pentru copii, datorită dotărilor aferente. Pentru cei mici există numeroase posibilități pentru petrecerea timpului, astfel încât vacanța părinților să fie una liniștită, relaxată și sigură. Dotările pentru copii sunt printre cele mai numeroase și sunt de la tobogane cu apa, mini cluburi până la animație și concerte. Infrastructura hotelieră și serviciile turcești sunt greu de egalat pentru că raportul calitate-preț este unul bun și în acest fel cerințele esențiale ale unui concediu sunt perfecte.

OBIECTIVE TURISTICE LARA

Turiștii care vin și se cazează în unul dintre luxoasele hoteluri situate pe plaja Lara, au la alegere dintre nenumăratele excursii existente pe parcursul sejurului, prin urmare pot întâlni atât obiective naturale cât și antropice:

Cascadele Duden se află la contactul râului Duden cu Marea Mediterană, iar prin vărsarea râului se formează aceste minunate cascade, fiind 20 la număr. Acestea se află la o distanță de aproximativ 20 km față de Antalya, urmând drumul spre Lara. Accesul se poate face cu mașina personală sau cu o mașină închiriată, dar și cu mijloacele de transport în comun fiind destul de ușor de ajuns la cascade. În această zonă turistică a cascadelor se află și o grădină botanică cu minunate specii de plante. Locația este perfectă pentru familiile pentru copii pentru că este foarte curat, bine îngrijit și se pot face chiar și picnicuri. Este o adevărată oază de liniște și prospețime iar cascadele sunt o minune în ochii turiștilor.

Kaleici este vechiul cartier al Antalyei, care este pavat cu pietre, casele sunt vechi iar zidurile sunt masive din piatră. Toate acestea aduc aminte de timpurile vechi ale istoriei, de mult apuse care au un farmec aparte pentru vizitatori. Turiștii pot alege o plimbare de seară pe străduțele luminate și se pot opri la unul dintre numeroasele baruri și restaurante existente, fiind într-o atmosferă caldă și relaxantă.

Ataturk Caddesi este o stradă de interes turistic pentru că se află foarte aproape de obiectivele turistice importante din Antalya, fiind asemănată cu versiunea din Istanbul, purtând numele Istiklal Caddesi. Turiștii se pot plimba cu tramvaiul istoric și în același timp pot fotografia clădirile întâlnite în drum. Aici se poate lua o pauză la nenumăratele restaurante și cafenele existente, după vizita la obiectivele turistice din apropiere.

Yavuz Ozcan Park este un parc situat central în Antalya și deține numeroase soiuri de copaci și plante, fântâni care sunt luminate noaptea dar și o frumoasă cascadă, care este situată lângă mare. Turiștii care vin să vadă aceste frumuseți, se pot opri la una dintre cafenelele și restaurantele aflate în apropiere.

ACTIVITĂŢI TURISTICE LARA

Locația turistică Lara este renumită în rândul turiștilor datorită vegetației cu palmieri și eucalipți, a apei de un albastru pur, dar și a plajelor frumoase și bine amenajate.

Viața de noapte în Lara se desfășoară prin divertismentul oferit de fiecare hotel din această zonă, fiind un succes total în rândul turiștilor. O altă alternativă de distracție este Antalya, unde se găsește o întreagă ofertă de restaurante, baruri și discoteci, aflate în mare parte în zona portului. Restaurantele au în principiu preparate tradiționale turcești foarte gustoase, dar sunt și restaurante cu specific chinezesc și multe altele. Iubitorii de shopping pot merge în bazaruri și în mall-uri de unde pot achiziționa de la bijuterii până la covoare lucrate de mână de primă clasă. Unitățile de înnoptare din Lara sunt foarte bine dotate, astfel încât se pot găsi minimarket-uri și mici magazine cu suveniruri. O vacanță în Lara nu se poate termina fără a beneficia de un întreg ritual relaxant, începând cu o baie la hammam, fiind urmată de un masaj cu ierburi aromate specifice turcești.

CAZARE LARA

Locația turistică Lara este în sine un obiectiv turistic ce merită vizitat pentru că este renumită datorită luxoaselor hoteluri tematice de 5 stele, iar datorită arhitecturii impresionante a acestor clădiri, Lara a fost numită “Las Vegas-ul Turcesc”. Aceste unități sunt adevărate resorturi pentru că sunt de întindere mare, având unele dintre ele chiar și 17 restaurante. Acestea oferă preparate tradiționale turcești și internaționale pentru toate gusturile, fiind amplasate în cadre spectaculoase. Majoritatea sunt amplasate direct pe plajă, având piscine pentru cei mici și mari, grădini, zone de distracție, chiar și parcuri acvatice. Este un tărâm feeric, luxos pentru turiștii cu bugete mari, iar în mare parte sunt destinate familiilor cu copii. Hotelurile au numeroase oferte avantajoase pentru familii, astfel încât sunt camere de tip family room, de întindere mai mare și mai bine dotate față de cele standard. Unele dintre acestea au propria piscină și alte dotări particulare. Apartamentele sunt clasate pe mai multe categorii de confort, având bineînțeles un confort sporit și o vedere panoramică spre mare sau spre grădină, după preferințe. Multe dintre resorturi au o lume a copiilor ce este reprezentată de mini cluburi cu locuri de joacă, tobogane cu apă, animație, meniuri speciale pentru cei mici, chiar și kinder garten sau babysitting la cerere.

Hotel Concorde Deluxe Resort este unul dintre cele mai luxoase unități din Lara, fiind situat pe plajă, având piscine cu palmieri și tobogane cu apă, chiar și un număr impresionant de restaurante cu diferite specifice. Camerele sun spațioase cu mobilier modern, au aer condiționat, balcon cu vedere la Marea Mediterană. Turiștii se pot relaxa pe plaja privată, pot face masaje și terapii de întreținere în centrul spa sau pot juca tenis, bowling sau biliard.

Turiștii care doresc să vină în Turcia pot opta cu încredere pentru una dintre unitățile de înnoptare ale plajei Lara pentru că vor beneficia de tot confortul necesar unui sejur ca la carte, iar serviciile turcești sunt unice.

Hoteluri Lara

Aceste hoteluri pot fi de asemenea interesante pentru dvs...

Cartiere - Lara

Atracții în Lara

Destinaţii de top

Mai multe destinații de top