Hoteluri în Antalya (Provincia Antalya, Turcia)

 1. 551 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 1.571 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 3. 1.677 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
  796 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Antalya

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Antalya, Turcia. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Antalya
 • Găsiți un hotel ieftin în Antalya!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Antalya

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 780 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 982 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  944 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 495 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

ANTALYA, CAPITALA RIVIEREI TURCEȘTI

Antalya reprezintă una dintre cele mai populare și simpatizate regiuni turcești, cu numeroase obiective turistice, cu o istorie înfloritoare, care a reușit să contureze o cultură aparte, deosebită. Stațiunea cucerește prin ruinele istorice, natura învăluită în mister, datorită portului aflat la poalele munților, al vechiului oraș reabilitat, precum și a monumentelor istorice ca Yivli Minare sau ruinele romane, Perge și Aspendos. Sejurul în Antalya reprezintă o variantă ideală atât pentru familiști cât și pentru aventurierii dornici de mister și adrenalină. Unicitatea acestei destinații revine plajei îngrijite și a munților falnici situați la doar câțiva kilometrii de aceasta, fiind o adevărată încântare peisagistică și o ocazie perfectă pentru o excursie montană. Ceea ce îi oferă plusul de încredere pe harta turiștilor naționali și internaționali este oferta hotelieră, cu un bogat palmares, de la hoteluri de lux, de 7 stele sau 5 stele, cu o impresionantă colecție de facilități complementare, până la unitățile ce dispun de un nivel satisfăcător al balanței calitate - preț.

ATRACȚII TURISTICE ANTALYA

Din perspectiva obiectivelor turistice un weekend pe acest tărâm nu este suficient, bogăția culturală a centrului vechi, a ruinelor romane se contopește perfect cu minunățiile naturale, cu țărmul încântător situat în apropierea portului Antalya, precum și cu izvoarele Karst, cu totul deosebite. Antalya dispune atât de celebrele centre de relaxare cu băi și spa, cât și de energia ademenitoare a vieții de noapte din această zonă. Indiferent de tipul călătoriei, last minute sau cu ocazia unei aniversări sau a revelionului, Antalya reușește să pună bazele uneia dintre cele mai frumoase și memorabile vacanțe.

Centrul Vechi – Kaleici

Centrul istoric Kaleici, al Antalyei este un veritabil labirint, presărat cu numeroase restaurante vopsite în alb și roșu, cu diverse taverne cu suveniruri unde puterea de negociere constituie atracția stradală. Indiferent de cadourile dorite, acestea se pot achiziționa mai ieftin, dacă se utilizează celebrele tocmeli stradale.

Portul Antalya

Frumusețea sclipitoare a Mării Mediterane este evidențiată de ambarcațiunile de mici dimensiuni staționate în cadrul portului Antalya, fiind o adevărată plăcere de a petrece după-amiezile sau diminețile pe faleza acestuia.

Muzeul Arheologic Antalya

Perioada bizantină este atent explicată și reliefată de exponentele și statuetele divinizate în acea perioadă, muzeul fiind o veritabilă sursă de interes pentru istorici și pasionații de cultură turcă.

Olympus și Himera

Stațiunea se distinge prin celebra flacără naturală, veșnic falnică, Himera și prin frumusețea expedițiilor montane în cadrul muntelui Olympus. Vederea coasei este spectaculoasă, iar urcările vor fi un sacrificiu bine-meritat.

Izvoarele Karst - Dudenbasi Magaras

Probabil unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Antalya este Dedenbasi Magaras, denumirea turcească pentru izvoarele carstice ce oferă o cascadă uluitoare, de zeci de metrii, către mare. În cadrul vacanței, aceasta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pe harta niciunui turist.

ATRACȚII LOCALE ANTALYA

Din perspectiva localnicilor, cele mai frumoase și deosebite atracții locale sunt cele ce dezvăluie o istorie de sute, mii de ani, cele care oferă autenticitatea trecerii timpului și care îmbogățesc considerabil viziunea despre Turcia. Dintre cele mai vizitate și apreciate obiective, Perge, Termessos și ruinele Myra sunt cele care au surclasat idealul de relaxare în cadrul unei piscine de lux, sau a unui spa cu aceste elemente unicate. Cu toate acestea, însă, Antalya oferă și un loc aparte, un mister oferit de Hieropolis și Pammukkale, celebre în toată lumea.

Hierapolis și Pammukkale

Hierapolis oferă numeroase izvoare termale sacre alături de stâncile Pammukkale, de culoare albă ce reușesc să creeze un peisaj spectaculos. Încadrat în Patrimoniul UNESCO, terasele naturale pot oferi și plăcerea de a înota printre fostele coloane romane.

Perge

Considerat unul dintre cele mai spectaculoase orașe antice acum mii de ani, Perge oferă astăzi o imagine de ansamblu a unui teatru grandios, a unui stadion încăpător, precum și a străduțelor în stil bizantin, care au fost gazda a multor matematicieni celebrii.

Termessos

La o distanță de aproximativ 30 de kilometrii de Antalya, Termessos a reprezentat un oraș bine protejat, astăzi fiind destul de dificil de vizitat întrucât ruinele acestuia au fost împrăștiate, iar accesul către celebrul teatru poate fi realizat doar cu multă dispoziție și încălțăminte propice.

Ruinele Myra

Probabil unul dintre cele mai vechi așezări din Turcia, ruinele Myra se diferențiază prin unicitatea mormintelor construite în stâncă, fiind inscripționate elemente caracteristice răposaților. Acestea au fost ulterior vopsite, astăzi oferind o viziune ușor sinistră, aceasta fiind și casa sfântului Nicolae.

EXCURSII TURISTICE ANTALYA

Sejurul în capitala rivierei turcești oferă posibilități precum expedițiilor montane, cât și plăcerea oferită de relaxarea unei plimbări pe iaht cu vedere asupra plajelor îndepărtate, a cascadelor superbe, care se revarsă în mare. Indiferent de dispoziția și caracterul turiștilor, Antalya reușește să satisfacă cerințele tuturor, de la cei dornici de adrenalină, rafting, până la cei dornici de destindere, de relaxare în cadrul unei plimbări line pe Mediterană. Înotul poate fi frumos completat cu traseele montane și cu razele călduroase, care continuă să întregească o atmosferă feerică pe toată durata verii.

Rafting pe râu

O zi de distracție la un preț destul de mic, cu un nivel al adrenalinei ridicat, o amintire de neuitat atât pentru copii, cât și pentru adulți. Se pot achiziționa filmulețe sau poze surprinse în timpul călătoriei, însă trebuie precizat înainte de a pleca în expediție.

Plimbări cu barca

Experiența în Turcia nu poate să omită plimbările în largul mării, ce oferă vederi spectaculoase, atât ale munților, diverselor izvoare transformate în cascade către mare sau ale orașului frumos iluminat seara. Acest tip de expediție necesită un buget mai mare, variind însă în funcție de durată, vehicul și facilități complementare.

CAZARE ANTALYA

Din perspectiva unităților de cazare, Antalya dispune de o varietate impresionantă de unități cu servicii de înaltă clasă, cu facilități ultra-moderne și un personal extrem de amiabil. Dintre acestea una dintre cele mai apreciate și bine evaluate unități este hotelul SU de 5 stele, cu piscină interioară și exterioară, servicii wellness, club de noapte și o arhitectură modernă unde predomină albul.

Pentru vizitatorii ce doresc cazare mai ieftină, Antalya dispune și de hoteluri de 4 stele și 3 stele, cu servicii ireproșabile și foarte convenabile all inclusive, dintre acestea remarcându-se hotelul Lara de 3 stele, cu vedere spre mare, o piscină exterioară grandioasă, saună și personal serviabil. Cu toate acestea însă, există și grupuri de turiști, prieteni care preferă să închirieze o pensiune sau un apartament datorită libertinismului și confortului oferit de acestea. Astfel, Antalya reprezintă una dintre cele mai spectaculoase alternative pentru un weekend pe plaiuri turcești.

Our top-rated cheap hotels in Antalya

  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  584 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iul. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 296 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  531 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:aug. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 343 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:sept. 2024

Întrebări frecvente despre Antalya