Hoteluri în Seghedin (Sudul Marii Câmpii, Ungaria)

  333 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 290 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  308 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Seghedin

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Seghedin, Ungaria. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Seghedin
 • Găsiți un hotel ieftin în Seghedin!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Seghedin

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

SZEGED, ORAȘUL SOARELUI - SEGHEDIN

Ungaria prezintă o cultură aparte a acestei regiuni a Europei, un tradiționalism și o valoare naționalistă puternic valorificată și apreciată de majoritatea cetățenilor. Cu o bază arhitecturală importantă, precum și o bogăție naturală atent valorificată prin izvoarele termale, Szeged reprezintă alternativa ideală pentru o vacanță interesantă, departe de tumultul marilor orașe. Apropierea de râul Tisa și rolul educațional universitar marcant au conturat imaginea unui oraș emblemă. O escapadă perfectă pentru weekend, Szeged reușește să păstreze tradiția arhitecturală, având numeroase edificii în stil Art Nouveau, precum și lăcașe de cult emblematice precum Domul sau biserica Votiv, la care se alătură o varietate de piețe centrale, Szechenyi, Krauzal, Dugonics, Arad cu statuete și fântâni arteziene impresionante. Bogăția turistică a adus cu sine și o varietate hotelieră, de la hoteluri cu servicii spa sau centre wellness, până la hosteluri în apropierea orașului.

ATRACȚII TURISTICE SZEGED

O destinație complexă și completă care aduce în prim plan cultura prin arhitectura centrelor istorice sau palatelor, precum și latura modernă prin universitățile cu prestigiu din Szeged și nu în ultimul rând prin bogăția termală, a reușit să ajute la crearea unei zone balneare moderne. Localnicii au contribuit de-a lungul timpului la prezervarea acestui ținut, au îmbogățit parcurile cu statuetele personalităților țării și au păstrat integritatea religiei și tradiționalismului, fapte care au condus la crearea unui ținut frumos din perspectivă naturală, cât și spirituală și culturală.

Domul din Szeged

Construit la începutul secolului al douăzecilea, Domul din Szeged se numără printre cele mai mari clădiri de cult evreiesc, cu cel mai înalt punct la aproape cincizeci de metri. Interiorul este oază de lumină, cu vitralii frumos colorate de către artistul maghiar Miksa Roth. Splendid construită, Sinagoga are o acustică remarcabilă, fiind adesea un spectacol de neratat pentru enoriași și vizitatori.

Muzeul Mora Ferenc

O clădire uluitoare, un adevărat castel cultural, Muzeul Mora Ferenc are la bază evoluția populației din Szeged, de la exponate etnografice, cât și picturi care valorifică tradiția locală. Acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pe harta vizitatorilor stațiunii Szeged.

Biserica Votivo din Szeged

Realizată în urma unui jurământ al localnicilor care vor ajuta la ridicarea uneia dintre cele mai prețioase catedrale ale Ungariei, dacă vor reuși să supraviețuiască marilor inundații din 1879, Biserica Votivo din Szeged este un edificiu emblemă al orașului, atât prin măreția acesteia, cât și prin interiorul uluitor, încăpător și puternic colorat. În perioada sărbătorilor de iarnă, piața din fața edificiului este locul de destindere și bucurie.

Piața Szechenyi

Poziționată în centrul orașului, Piața Szechenyi impresionează prin grădinile de magnolii, de lalele, precum și imaginea de ansamblu istoric creată de statuetele personajelor ungurești. Parcul are și o însemnătate deosebită, fiind fostul loc de antrenament din interiorul cetății sau centrul administrativ în perioada ocupației turcești.

Piața Dugonics

Celebra universitate din Szeged se găsește în piața Dugonics, un loc renumit pentru relaxare în rândul tinerilor studenți. Numită după celebrul compozitor Andras Dugonics, statueta și fântâna arteziană animă ușor impozanta clădire universitară.

ATRACȚII LOCALE SZEGED

Unul dintre cele mai apreciate orașe în cadrul unui sejur în Ungaria, după capitala Budapesta este Szeged, o combinație complexă între modernism și istorie, cultură și divertisment acvatic, arhitectură art nouveau și viziuni futuriste. Muzeul tradițional rural, Mora Ferenc, Casa Albă sau Platul Reok sunt câteva dintre cele mai apreciate obiective turistice, la care se alătură celebrele parcuri de distracții cu tobogane, piscine interioare și multe alte metode de relaxare, cu o intrare destul de ieftină pentru numărul ridicat de facilități acvatice.

Primăria Szeged

Pornind de la mitul păsării pheonix, primăria Szeged este o reinterpretare continuă a edificiului popular, care a suferit numeroase distrugeri datorită luptelor, inundației sau trecerii efemere a timpului. În prezent, clădirea este o transpunere a conceptului împăratului Franz Joseph, având ca punct central, puntea suspinelor.

Palatul Reok

Palatul Reok a reușit să prezerve într-o manieră complexă și unică stilul arhitectural art nouveau, având ca element distinctiv tema apei, inspirată de nepotul creatorului. Balcoanele sunt frumos decorate cu flori, iar fațadele albe evidențiază și mai bine motivul apei. Edificiul reprezintă centrul regional de artă, cu exponate ale pictorilor celebri, precum Picasso, Rembrandt sau Goya, fiind un obiectiv turistic aparte, reușind să aducă un strop de grandoare acestei stațiuni.

Teatrul Național Szeged

Construit în stil neo-baroc, Teatrul Național Szeged are o arhitectură deosebită, atât exterioară, cât și interioară, cu elemente simple, dar rafinate, precum picturile ornamentale de pe cupolă sau balcoanele aranjate în stil monahal. Clădirea dispune de trei sectoare, operă, dramă și dans.

Centrele băilor termale

Bazinul central, parcul acvatic Aquapolis sau Anna Bath sunt emblema acestui sejur, cu piscine interioare, exterioare, jacuzzi, băi turcești, finlandeze sau romane și tobogane cu distanțe și dificultăți poziționate diferit în funcție de vârstă și adrenalină. Pentru adepții tratamentelor curative, a centrelor wellness și serviciilor de relaxare complexe, Băile Anna se mulează perfect cerințelor.

EXCURSII TURISTICE SZEGED

Un real avantaj al acestei destinații este complexitatea hotelieră, exprimată prin raportul calitate – preț, complexitatea ofertelor de cazare și istoria consacrată a acestui tărâm mitic. La o mică distanță de Szeged se află parcul zoologic, cu specimene pe cale de dispariție, de o frumusețe ieșită parcă din comun, unde animalele s-au adaptat în urma habitatului ungar, cu o vechime de peste un secol. Panoramele orașului se pot observa cel mai bine printr-o plimbare pe Tisa, unde romantismul, relaxarea și destinderea sunt caracteristicile consacrate, fiind o delectare perfectă atât pentru tinerii îndrăgostiți, cât și adulții în căutarea destinderii.

Grădina Zoologică din Szeged

Cu un program care variază în funcție de ora de înserare, Grădina Zoologică din Szeged este unul dintre cele mai căutate obiective turistice, pentru varietatea specimenelor, confortul oferit acestora, precum și lecțiile educative despre specificul animalelor africane sau cele europene.

Plimbările pe râul Tisa

Cu un debit crescut, Râul Tisa este o sursa importantă pentru dezvoltarea orașului, având însă și elemente istorice ușor dramatice, precum marea inundație din 1979 care a marcat orașul, fiind momentul de reconcepere arhitecturală. Plimbările pe Tisa se realizează constant cu ajutorul unor ambarcațiuni de dimensiuni mici sau medii, în funcție de dorințele turistului.

CAZARE SZEGED

Popularitatea și dezvoltarea economică au contribuit la avansul arhitectural, la crearea unor hoteluri de top, care să ofere călătorilor toate serviciile adiacente, perfecte pentru a îndeplinii cerințele celor mai pretențioși și rafinați vizitatori. Pornind de la unitățile de cazare din categoria de lux, există de exemplu o unitate care a reușit să satisfacă pretențiile calitative ridicate, având un buget moderat și multe opinii pozitive, și anume hotelul Novotel, de 4 stele, echipat cu facilități ultra-moderne, spa sau centre wellness.

O nouă perspectivă este aceea a pensiunilor, în stil tradițional, care dispun de o gastronomie cu specific local, povești amuzante, transmise din generație în generație. Familiile optează, în general pentru închirierea unui apartament, unde copii se pot bucura de un spațiu extins și de atmosfera familială, iar unul dintre astfel de unități este apartamentul Mosoly. Cu o paletă hotelieră extinsă, numeroase obiective turistice, o bază istorică solidă și multe centre termale, Szeged este destinația care merită vizitată oricând.

Our top-rated cheap hotels in Seghedin

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Întrebări frecvente despre Seghedin