Hoteluri în Bora Bora | Găsiți și comparați ofertele ideale cu trivago

Hoteluri în Bora Bora (Arhipelagul Societății, Polinezia Franceză)

Hoteluri în Bora Bora

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Bora Bora, Polinezia Franceză. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

  • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Bora Bora
  • Găsiți un hotel ieftin în Bora Bora!
  • Rezervați la prețul ideal!

BORA BORA, PERLA PACIFICULUI

Peisajul uluitor, unic pe mapamond a adus prestigiul din Polinezia franceză, fiind una dintre cele mai remarcabile destinații turistice, cu apă turcoaz și multe alte experiențe tropicale. Supranumită și insula zeilor sau paradisul din Pacific, Bora Bora aduce cu sine multe legende destinate frumuseții acesteia, reușind să uimească instantaneu prin reciful de corali care înconjoară destinația de smarald. Paleta de turcoaz induce o atmosferă liniștită, caldă, iar ofertele de divertisment și activități acvatice creează amintiri de neuitat, printre care cele de scufundări, skydiving, jet sky, parasailing, precum și experiențele copleșitoare oferite de elicopterele sau croazierele private. Vacanța la Bora Bora se rezumă la un paradis al naturii, un superlativ al confortului, cu specialități culinare, plaje superbe și bungalouri, unități de cazare rafinate, care permit înnoptarea vizitatorilor în cadrul unor camere amplasate pe pontoane, fiind separate de albastrul infinit al oceanului, o locație efervescentă, dar relaxantă pentru tinerii îndrăgostiți, nucleul central din Bora Bora. Expansiunea romantismului și evadarea fanteziei, într-un spațiu exotic legendar, se conturează perfect într-o călătorie către celălalt capăt al lumii care aduce o mulțime de lucruri inedite fiind destinată în principal cuplurilor, atrase de arta frumosului, misterul originalității și peisajele paradisiace.

ATRACȚII TURISTICE BORA BORA

Acest sejur tropical reunește muntele cu marea, verdele cu turcoazul, relaxarea cu adrenalina, grădina de corali cu perlele și nu în ultimul rând luxul cu simplitatea. Incontestabil, Bora Bora este o destinație feerică, care continuă să atragă și să uimească vizitatorii prin apa cristalină, viețuitoarele marine viu colorate și diversele facilități puse constant la dispoziția călătorilor. O escapadă pe satul tradițional Vaitape aduce o perspectivă mai clară asupra legendelor locale, mitului statuetelor Tiki, care reușesc să îndepărteze spiritele rele, cât și posibilitatea de a gusta din sortimentele gastronomice.

Plaja Matira

Aceasta reprezintă singura unitate cu acces gratuit, nerepartizată unui hotel, fiind ușor aglomerată, însă care oferă posibilitatea de a înota cu o multitudine de pești viu colorați și de relaxare la umbra plantațiilor de cocos, cu vedere spre valurile liniștite.

Laguna Bora Bora

Un element care nu trebuie ratat pe harta călătorilor este viziunea de ansamblu din Bora Bora, o plimbare în cadrul lagunei Bora Bora, de unde se poate observa panorama muntelui Otemanu, având la bază verdele plantațiilor de cocos și albastru marin care tinde să își închidă nuanța cu cât distanța față de țărm crește. Varietatea unor astfel de experiențe este mare, însă și bugetul alocat diferă în funcție de ambarcațiune, perioadă și exclusivitatea participanților.

Muntele Otemanu

Expedițiile pe muntele Otemanu aduc prilejul perfect pentru o călătorie montană cu autovehicule 4x4, pentru adrenalina oferită de misterul unui alt tip de drum, precum și pentru posibilitatea de a observa mai bine peșterile, precum Te Ana Opea.

Grădina de corali

Grădina de corali din Bora Bora prezintă rolul de graniță al viețuitoarelor, fiind un obiectiv marcant, cu numeroase tipuri de corali viu colorați, care se bucură de prezența a diverse tipuri de pești, cu dimensiuni și culori ușor neobișnuite. O astfel de experiență poate fi obținută la un preț avantajos.

Vaitape

Vaitape reprezintă locația cheie din Bora Bora, unde se desfășoară majoritatea activităților administrative, unde locuiește peste jumătate din populație și unde ancorează majoritatea croazierelor, existând și parcul de distracții Heiva Arena de Vaitape. Stațiunea include un acvariu, biserica centrală, precum și monumentul lui Alain Gerbault, primul francez care a reușit să navigheze către această destinație.

ATRACȚII LOCALE BORA BORA

Weekend-ul este adesea considerat o perioadă prea mică pentru a o astfel de destinație exotică, unde participanții necesită un buget destul de ridicat pentru că varietatea activităților disponibile necesită de la aproximativ o sută de dolari pentru o expediție cu safariul până la câteva mii de dolari pentru parasailing. Expedițiile în larg prezintă numeroase avantaje, însă posibilitatea de a înota alături sau cu rechinii este una dintre cele mai îndrăznețe aventuri. Confortul și stilul luxuriant se întâlnesc frecvent în această stațiune, unde locațiile private, precum Motu Tapu sunt puse la dispoziția tinerilor îndrăgostiți.

Acvariul Lagoonarium

Acvariul Lagoonarium este o instituție care permite hrănirea rechinilor, broaștelor țestoase sau a peștilor tropicali, mai mult, înotul alături de aceștia în zonele cu apă de mici dimensiuni. Pentru a putea vizita instituția, trebuie efectuată o rezervare în prealabil.

Portul de iahturi

Alături de emanciparea și stilul luxuriant, Bora Bora este o destinație ideală pentru romanticii incurabili, pentru împărtășirea iubirii într-un adevărat paradis. De la oferte de cazare uluitoare, la un răsărit pe pontonul simplu, dar cu efect copleșitor asigurat.

Biserica Faauni Bay

Pentru localnicii din Pora Pora, cum este cunoscută locația în limba tahitiană, biserica Faauni Bay aduce stropul de evlavie și speranță în sufletul enoriașilor.

Motu Tapu

Insula Motu Tapu dedicată călătorilor cazați la hotelul Hilton Bora Bora, oferă numeroase activități atractive, precum plimbările cu barca, cina la malul mării, cursuri de desfacere a unei nuci de cocos, precum și îndeletniciri în spirit tradițional, precum crearea unei fuste tradiționale arcuite sau degustarea unei mese tahitiane.

EXCURSII TURISTICE BORA BORA

Probabil una dintre cele mai elaborate excursii turistice este cea organizată la Bora Bora datorită paradoxului oferit de calmul și liniștea țărmului pe de-o parte și de adrenalina necesară pentru activități sportive deosebite, atât acvatice, aeriene, cât și terestre pe de altă parte. Experiențele romantice se completează perfect cu arta meșteșugului și valorificării perlelor naturale, reale capodopere, menite să unească pe viață destinul călătorilor și să amintească de această escapadă pe Oceanul Pacific. O alternativă a acestor suveniruri este cea a statuetelor tradiționale, menite să înlăture energia negativă, cadouri mult mai accesibile.

Activități sportive

Cu o diversitate complexă, vizitatorii se pot bucura de catamarane, iahturi, bărci și jet schi-uri, precum și de scafandre personale, scufundări sau pescuit pentru latura maritimă. Traseele montane, plimbările cu jeep-urile sau skydiving sunt alternative destinate celor mai curajoși.

Industria perlelor

Bora Bora a reușit să valorifice industria accesoriilor de lux, prin diverse forme de înfrumusețare, realizate în aur sau platină și care au la bază farmecul perlelor. Prețul unor astfel de bijuterii variază în funcție de material și de culoarea perlelor optate.

CAZARE BORA BORA

Latura hotelieră în sejurul petrecut la Bora Bora necesită alocarea unui buget mai mare datorită preponderenței hotelurilor cu un nivel ridicat din perspectiva serviciilor și facilităților complementare. Cu toate acestea însă, există și alternative ușor accesibile, cu bungalouri private, o zonă spa, o piscină infinită, precum și metode de înfrumusețare pe bază de plante tradiționale. O astfel de opțiune de cazare, cu un număr ridicat de aprecieri este Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort, care dispune de toate acele facilități la care se alătură și serile tradiționale organizate pentru oaspeți.

Latura exclusivistă este atinsă de hotelul Four Seasons Bora Bora, la un preț mai mare, dar care dispune de bungalouri private, utilitate cu mobilier și facilități ultra-moderne, de un complex spa, piscine interioare și babysitting permanent. Destinația zeilor este pusă la dispoziția turiștilor permanent, cu un nivel calitativ superior, ambianță relaxantă și vederi unice. O destinație romantică, feerică, care pune accentul pe destindere, peisaje paradisiace și experiențe unice, menite să rămână veșnic în amintirea vizitatorilor.

Top destinations