Se compară mai multe site-uri pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț al nostru…
Cazări găsite: 0
Site-uri de rezervări căutate: 98

Hoteluri în Los Angeles (California, Statele Unite ale Americii)

Hoteluri în Los Angeles

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

  • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Los Angeles
  • Găsiți un hotel ieftin în Los Angeles!
  • Rezervați la prețul ideal!

LOS ANGELES, ORAŞUL ÎNGERILOR

Los Angeles este o destinație turistică inedită pentru că este capitala internațională a entertainment-ului și totodată este și un important centru de cunoaștere și de cultură, având peste 300 de muzee. Numărul mare de turiști se datorează și climei plăcute, fiind subtropicală, cu ierni umede și veri călduroase, iar briza oceanului face ca plajele să fie pe timpul verii răcoroase și iarna călduroase. Los Angeles nu este doar o destinație turistică pentru concediu pentru că este locul unde se poate găsi faima, norocul și desigur celebritatea pentru tinerii actori care speră la o carieră în domeniu. Mixtul cultural este foarte pronunțat, astfel sudul zonei este ocupat de populația afro-americană, în districtul Crenshaw, găsindu-se bisericile negre iar în zona din apropierea parcului Leimart se întâlnește jazz-ul. Numit și “Orașul Îngerilor”, Los Angeles este un important centru de business și comerț exterior, fiind sediul central al mai multor companii multinaționale pentru că orașul are una dintre cele mai puternice economii din America. Lider al producțiilor cinematografice, piese de teatru, jocuri video și multe altele, astfel acesta clasat printre locurile de frunte pentru cel mai bogat oraș din lume și tot un loc de fructe este ocupat și pentru unul dintre cele mai puternice și influente metropole. Proprietățile imobiliare, cum sunt vilele și apartamentele în Los Angeles spre închiriere sunt puțin mai accesibile față de orașele San Francisco și New York, făcând excepție cartierele Bel Air și Hollywood. Unitățile de cazare în LA nu sunt o problemă, existând o diversitate incredibilă pentru toate bugetele.

OBIECTIVE TURISTICE LOS ANGELES

Acest minunat “oraș al îngerilor” are nenumărate locuri de vizitat și de descoperit astfel încât sunt câteva obiective esențiale, care fac parte din povestea celebrului oraș numit Los Angeles:

Hollywood Boulevard este unul dintre locurile potrivite pentru a da startul unei vacanțe în Los Angeles, întinzându-se pe o lungime destul de mare, mai exact între La Brea Avenue și North Gower Street. Plăcerea turiștilor este de a se fotografia cu stelele idolilor săi, iar în fața Teatrului Chinezesc se găsesc amprentele starurilor ca Jack Nicholson și Marilyn Monroe. Tot aici se află și muzeul Madame Tussaud, care nu trebuie omis.

Rodeo Drive Rodeo Drive este unul dintre cele mai exclusiviste bulevarde pentru shopping, unde daca nu se dispune de un buget destul de mare, o simplă plimbare este bine venită după o zi plină de vizite pe la muzee. Rodeo Drive este celebru datorită filmelor în care a apărut și este situat între Wilshire Boulevard și Santa Monica Boulevard.

Malibu este un oraș cu multe plaje care trebuie vizitat în sezonul estival pentru că altfel plajele sunt pustii, puțini turiști, iar farmecul și agitația specifică acestui oraș dispare. Casele vedetelor aflate pe plajă sau pe dealuri nu se pot vedea pentru că au ziduri înalte și paza este foarte bine pregătită pentru a ține departe curioșii. Ansamblu Malibu se poate descrie ca fiind un oraș plin de plaje luxoase și de cartiere rezidențiale în care se află casele celor mai înstăriți și celebri oameni din Statele Unite. Merită văzute plajele Malibu State Beach, Topanga State Beach, Zuma Beach, dar și multe altele, unde doritorii pot sta la plajă, se pot plimba cu bicicleta, pot face surf sau se pot plimba pe faleză.

Simbolul Hollywood-ului își are începuturile încă din 1923, când era scris altfel și anume Hollywoodland, fiind realizat pentru campanii publicitare iar de aici totul a început să se transforme, devenind un simbol al orașului cu panorame perfecte pentru scenele din filme. În sejurul din Los Angeles al fiecărui turist trebuie să fie trecut pe lista excursiilor LA și o vizită la acest obiectiv. Cel mai potrivit loc de unde se pot vedea literele înalte de 14 metri este Observatorul Griffith, în care se deschide o largă panoramă superbă cu o bună vizibilitate.

ACTIVITĂŢI TURISTICE LOS ANGELES

Destinația turistică Los Angeles este unul dintre orașele preferate ale turiștilor care aleg ca țară Statele Unite. Motivul este unul simplu și anume numeroasele obiective turistice celebre și nenumăratele activități pe care turiștii le pot face în vacanța în LA sau chiar și într-un weekend în acest oraș. Cei mai mulți dintre vizitatori aleg să își petreacă una dintre zile în parcul tematic ale Studiourilor Universal. Pentru a putea fi vizitat în întregime, trebuie alocate câteva zile și poate fi vizitat atât cu ghizi cât și fără. Multe dintre filmele celebre sunt Transformers, Shrek și Mumia, care au fost realizate pe aceste platouri iar posibilitatea de a întâlni un actor celebru în momentul în care se desfășoară filmările este destul de mare. Doritorii de o mică escapadă din această agitată metropolă pot alege o plimbare în parcul Runyon Canyon, care mai este numit și “Dealurile”.

Artera turistică Olvera este foarte potrivită pentru suveniruri care a fost în timpul ocupației spaniole, centrul Los Angelesului. Pe această stradă se pot găsi minunate delicii culinare, iar gogoşile umplute cu caramel la Mr.Churro sun în prim plan. Un restaurant mexican care se află pe această stradă încă din 1908 are una dintre cele mai bune fripturi de miel și se numește Philippe’s.

Third Street este un mall în aer liber cu prețuri puțin mai mici și este foarte populat de tineri, fiind amplasat aproape de plajă și se poate ajunge cu tramvaiul pentru turiștii care nu au închiriat o mașină. Ofertele în LA sunt numeroase pentru a petrece un concediu pe cinste atât din punct de vedere al activităților cât și al cazării în Los Angeles.

CAZARE LOS ANGELES

Orașul a fost gazda jocurilor olimpice în 1931 și în 1984, prin urmare a fost nevoit să pună la punct o întreagă rețea de unități de cazare în Los Angeles și desigur infrastructură și agrement. Acest lucru s-a datorat și industriei cinematografice care este una dintre cele mai bogate industrii din lume. Hotelurile în LA sunt cele mai răspândite, fiind pentru toate categoriile sociale, de la 2 stele până la luxoasele hoteluri în Los Angeles de 5 stele. Prețul unei camere pe noapte crește sau scade în funcție de amplasarea unității de înnoptare dar și în funcție de serviciile și confortul oferit. Cu toate acestea se găsesc hosteluri și pensiuni în LA foarte apreciate de către turiști și mai ales de tineret, fiind o modalitate mai ieftină și mai accesibilă. Apartamentele in Los Angeles în regim hotelier sunt foarte căutate datorită costului redus și datorită amplasării potrivite, multe dintre acestea găsindu-se în zone turistice. Hotel Los Angeles Residence Inn se află situat central, la doar câteva minute de Staples Center și pune la dispoziție un centru de fitness, piscină, serviciu concierge și WIFI gratuit. Facilitățile suplimentare sunt recepție nonstop, minimarket, săli de conferință și parcare cu valet. O stație de metrou se află în imediata apropiere a locației.

Los Angeles este o destinație turistică fără cusur unde distracția și confortul sunt la ele acasă și în care un sejur în LA nu este îndeajuns pentru a descoperi minunățiile pe care le poate oferi acest oraș incredibil.

Destinaţii de top

Mai multe destinații de top