Hoteluri în Larnaca (Larnaca, Cipru)

  831 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  728 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  311 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 325 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 286 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  385 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 3. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 4. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Larnaca

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Larnaca, Cipru. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Larnaca
 • Găsiți un hotel ieftin în Larnaca!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Larnaca

 • 746 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 756 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  427 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
  385 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 395 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

LARNACA, CEL MAI VECHI ORAȘ DIN CIPRU

Renumit pentru dezvoltarea inter-industrială, pentru influențele majore aduse inovației aviatice, Larnaca este primul oraș cu aeroport din Cipru, dar renumele acestuia se evidețiază mai ales datorită amenajărilor mărețe de palmieri care înconjoară țărmul. Sejurul în acest tărâm paradisiac prezintă numeroase obiective turistice menite să încânte și să delecteze călătorii pe întreaga perioadă, precum și să prelungească această mică escapadă, de la litoralul presărat cu o fabuloasă colecție de palmieri și plante exotice, până la muzee arheologice de renume sau edificii vechi, precum Hala Sultan Tekke, apeductul Hamares sau fortăreața Larnaca. Cartierul turcesc aduce în atenția călătorilor adevărate opere din ceramică, fiind locația artizanilor locali întrucât această zonă nu este destinată locuitului, ci este privită precum un centru vechi, modern colorat prin energia operelor creative. Weekend-ul petrecut în Larnaca oferă atât posibilitatea unui confort de 5 stele la unul dintre hotelurile din regiune, precum și lejeritatea unui apartament cu toate dotările.

ATRACȚII TURISTICE LARNACA

O destinație cu multă energie pozitivă, împărțită în două regiuni, una aparținând Turciei și una Greciei, aduce surâsul atât unui vizitator dornic de destinde într-o destinație caldă, cu mult soare, plaje curate și bună dispoziție, precum și unui istoric avid de necunoscut, reușind să cunoască elemente importante în cadrul muzeului arheologic din Larnaca sau a celui Pirides. Cu puternice influențe turcești, Larnaca a păstrat o parte din obiceiurile și stilul arhitectural al țării vecine, observate cu precădere la hala Sultan Tekke sau în cartierul turcesc, unde obișnuiau să trăiască majoritatea acestei populații, fiind în opoziție cu unitățile de cazare din centrul orașului.

Plaja Larnaca

Cu o paletă largă de plaje, vacanța pe aceste meleaguri este cunoscută în principal datorită perioadei estivale prelungite în fiecare an, când litoralul este arhiplin, fiind amplasate atât plaje pentru turiștii energici, care preferă zonele antrenante, cu băuturi răcoritoare, precum Finikoudes, cât și zone ușor retrase, la doi, cinci sau zece kilometri de centrul orașului.

Biserica Sfântul Lazăr

Cu o puternică influență evlavioasă, biserica Sfântului Lazăr se ridică la așteptările credincioșilor prin istoria sfântului Lazăr care a reînviat și a continuat să trăiască în Larnaca până când a decedat cu adevărat. Edificiul este impresionant atât prin arhitectura medievală veche, cât și prin mărimea impozantă a acestuia sau prin interiorul atent decorat și locul de odihnă al Sfântului Lazăr.

Apeductul Hamares

Construit în secolul optsprezece, apeductul Hamares a avut un scop foarte bine punctat, întrucât și-a îndeplinit rolul de aprovizionare până în secolul douăzeci. Pentru moment funcționalitatea acestuia a rămas doar în scop turistic, fiind o construcție măreață, care a rezistat trecerii timpului.

Muzeul Arheologic Pirides

Cu o vastă colecție de obiecte cipriote din perioada medievală și cea neolitică, Muzeul Arheologic Pirides conține în principal elemente de olărit, precum și diverse forme de bijuterii. Clădirea este structurată în patru încăperi cheie, care să prezinte în detaliu perioada și specificul acesteia.

Hala Sultan Tekke

La o distanță de doar doi, trei kilometri de Lanaca, Hala Sultan Tekke înfățișează o emblemă a cultului musulman, o moschee construită ce are la bază mormântul asistentei Umm Haram, figură cheie în cadrul invaziei cipriote. Poziționată în apropiere de lacul Sărat, moscheea este vizitată anual de o mulțime de pelerini.

ATRACȚII LOCALE LARNACA

La distanță relativ redusă de oraș se regăsește unul dintre cele mai frumoase elemente naturale ale zonei și anume lacul sărat, habitat a numeroase specii de păsări călătoare, fiind un adevărat spectacol multicolor în special flamingo. Departe de aerul modern al marinei, cu palmieri falnici , sejurul oferă o latură medievală, ușor atipică zonei, prin fortăreața Larnaca și mănăstirea Stavrovouni și cel mai reprezentativ prin Choirokoitia, o construcție neolitică încadrată în patrimoniu mondial, trecând de la luxuriantul capitol hotelier, cu spa, diverse oferte de amuzament și relaxare, regăsite în principal în cadrul hotelurilor cu exigențe.

Mănăstirea Stavrovouni

Construită în secolul al patrulea pe un vârf de munte, mănăstirea Stavrovouni poartă cultul grecesc ortodox, fiind o emblematică atât pentru cei cu această religie, cât și pentru cei care empatizează cu lupta pentru biruința unui crez. Edificiul este la o distanță de aproximativ patruzeci de kilometri de Larnaca, astfel trebuie avut în considerare programul de vizitare.

Așezarea neolitică Choirokoitia

Choirokoitia este una dintre cele mai vechi și bine prezervate elemente neolitice ale lumii, având ziduri de rezistență vizibile chiar și acum după ce au trecut numeroase secole. Aceasta este una dintre ofertele de nerefuzat pentru pasionații de istorie.

Fortăreața Larnaca

Construită pentru protecția orașului în urma cuceritorilor, Cetatea Larnaca a trecut de la rolul de închisoare la fortăreață otomană, iar în prezent un muzeu medieval veritabil, cu arme de război și camere păstrate încă din secolul al doisprezecelea.

Lacul Sărat

Cu un golf creat în perioada preistorică, lacul sărat este un punct marcant pe harta tuturor călătorilor datorită frumuseții inconfundabile regăsite aici. În cadrul lacului sărat Larnaca natura se contopește perfect, creând un miraj al apei cristaline cu diverse specimene de păsări migratoare, adesea flamingo sau lebede, având pe fundal munți semeți și construcții cu istorie, precum hala Sultan Tekke.

EXCURSII TURISTICE LARNACA

Timpul petrecut în Cipru face referire în mare la soare, la destindere, voie bună și multă distracție pe mare. Preferată de turiștii din toate colțurile lumii pentru peisajele mirobolante și pentru plajele diversificate, Larnaca aduce plusul de inovație prin capul Greco, un element uluitor. Una dintre cele mai interesante și captivante elemente este epava celebrei ambarcațiuni Zenobia, care a scufundat o încărcătură impresionantă, în valoare de două sute de milioane de lire sterline. Cu toate că posibilitatea de a observa în realitate această ambarcațiune reprezintă un capriciu deloc ieftin, aceasta reprezintă una dintre cele mai pătrunzătoare experiențe.

Epava Zenobia

O alternativă antrenantă pentru acel ideal tipic al concediului relaxant, la un hotel de 4 stele, cu piscină și spa este reprezentată de posibilitatea unei scufundări în adâncuri, o senzație inedită atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori datorită amplorii zonei. Cu o vechime de peste treizeci de ani, epava Zenobia atrage și astăzi curioși datorită scufundării zguduitoare de milioane de lire sterline.

Capul Greco

Cu o apă cristalină, translucidă, Capul Greco aduce în atenția călătorilor o imagine feerică datorită posibilități de a observa tot ceea ce se întâmplă în adâncuri la o adâncime de zeci de metri. Cu toate că acest punct se regăsește la o distanță de cincizeci de kilometri de Larnaca, reprezintă un punct de neratat în vacanța cipriotă.

## #

CAZARE LARNACA

Din perspectiva unităților de cazare, Larnaca aduce în atenția vizitatorilor atât unități cu standarde ridicate, menite să satisfacă cei mai pretențioși călători, cât și familiști dornici de calitate la un preț echilibrat. Pentru destindere într-un cadrul intim, cu un interior arhitectural impresionant, hotelul The Ciao Stelio Deluxe oferă camere ultra moderne, cu dotări extravagante, cu vedere la mare și design interior futurist.

O alternativă mai ieftină este cea a unui hostel sau a unei unități de 2 stele, precum Les Palmiers, cu bufet suedez, vedere la mare și raport calitativ ridicat. Varietățile hoteliere reușesc să aducă un mare avantaj zonei, însă weekend-ul petrecut în Larnaca se caracterizează prin unicitate și elemente litorale deosebite.

Our top-rated cheap hotels in Larnaca

 • 582 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 604 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 210 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 390 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 520 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea