Hoteluri în Amsterdam (Olanda de Nord, Olanda)

  557 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 1. 751 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  438 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 2. 594 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 3. 464 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 4. 493 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 5. 1.145 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 6. 458 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 7. 444 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Amsterdam

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Amsterdam, Olanda. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Amsterdam
 • Găsiți un hotel ieftin în Amsterdam!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Amsterdam

 • 455 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  372 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 935 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  308 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 343 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 368 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

AMSTERDAM, ORAȘUL BICICLETELOR

Capitala Olandei a constituit mereu un centru important al turismului, fiind o destinație atipică, primitoare, cosmopolită și încântătoare. Frumusețea acestui oraș provine în primul rând de la locuitorii acestuia, având o populație mixtă, dar unită. Amsterdam a reușit să întâmpine permanent vizitatorii cu un surâs prietenos și cu o cultură impresionantă. Vacanța în această locație invită la plimbări matinale sau nocturne cu bicicleta, cu barca pe cele peste o sută de canale sau chiar pe jos pentru a o integrare mai ușoară a turiștilor. Oraș al artiștilor, al artei moderne, reușește cu succes să prezerve clădirile monumentale cu arhitectură de peste patru secole, precum și celebrele cafenele din centrul roșu sau minunatele florării stradale. Un alt avantaj al Amsterdam-ului îl constituie unitățile de cazare, cu diferite facilități adiționale, pentru a putea satisface atât nevoile turistului obișnuit cu serviciile unui hotel de lux, precum și pe cele ale unui călător ce valorifică mult mai mult obiectivele turistice ale unei destinații și optează pentru o pensiune sau hostel.

ATRACȚII TURISTICE AMSTERDAM

Indiferent de tipul călătoriei, last minute sau de afaceri, Amsterdam reprezintă una dintre cele mai spectaculoase metropole ale Europei. Având originile numelui la baza râului Amstel care îl traversează, orașul a cunoscut o dezvoltare uluitoare, de la un mic sat pescăresc la o emblemă a transportului mondial. Pornind de la diversele propuneri de călătorie pe canalele din Amsterdam, până la muzeele consacrate, orașul reușește să transforme o vacanță cu prietenii, într-un sejur de neuitat, fiind învăluit într-o atmosferă feerică, modernă, cu spirit liber și cu multă voie bună.

Canalele din Amsterdam

Senzația de libertate oferită de îmbarcările turistice ale croazierelor pe râul Amstel sau ale bărcilor închiriate rămâne o amintire de neuitat. Alături de familie sau în cercul de apropiați, această excursie va căpăta o nouă culoare datorită arhitecturii vechi a orașului și a florilor viu colorate ce o împodobesc.

Piața Da

Reprezintă piața centrală a orașului, cu terase și baruri ce animă clădirile aristocrate și oferă prilejul perfect pentru o delectare cu o băutură răcoritoare. Pornind de la un baraj construit în secolul al treisprezecelea, piața atrage prin diverse restaurante și galerii cu oferte tentante pentru suveniruri.

Rijksmuseum

Cel mai mare și vizitat muzeu din Olanda, Rijksmuseum delectează anual turiștii cu adevărate opere de artă, de la celebrul Rembrandt sau Veermer până la sculpturi și antichități ce amintesc de stilul arhitectural tradițional al țării.

Muzeul Van Gogh

Muzeul Van Gogh găzduiește cea mai largă colecție de picturi și manuscrise ale acestuia, fiind unul dintre cele mai căutate obiective ale Amsterdam-ului. Sejurul în capitala libertății reprezintă și o auto-dezvoltare culturală, prin această instituție ce oferă o examinare amănunțită asupra stilului și evoluției artistului.

Casa Anne Frank

Anne Frank, simbol al victimelor din războiul nazist, a reușit să păstreze jurnalul în casa devenită unul dintre cele mai importante obiective turistice ale capitalei. Muzeul este deschis publicului zilnic, inclusiv în weekend, însă pentru o mai mare siguranță puteți verifica datele online.

ATRACȚII LOCALE AMSTERDAM

Capitala oferă diverse atracții turistice, pornind de la cele cultural artistice menite să aprofundeze cunoștințele celor pasionați până la tinerii aventurieri dornici de cutreierat pe străduțele vesele ale Amsterdam-ului. Călătoriile last minute vor deveni curând oportunități perfecte pentru o vizitare a celebrului manuscris Amsterdam, a statuetelor de ceară din cadrul muzeului Tussauds sau a faimosului cartier roșu. Indiferent de tipul călătoriei, weekend-ul în Amsterdam se poate prelungi datorită numeroaselor puncte de interes, pline de fast, istorie și originalitate, dar și a ofertei diversificate de hotelurilor, de la cele de 5 stele până la unitățile de 2 stele.

Museumplein

Museumplein este punctul de plecare a trei muzee esențiale, Rijksmuseum, Van Gogh și Stedelijk, numeroși turiști fotografiindu-se cu celebrul marcaj al orașului, vopsit în alb și roșu.

Vondelpark

Numit după poetul olandez Vondel, parcul de aproape două secole rămâne unul dintre cele mai apropiate și valorificate centre ale localnicilor, obișnuind să își facă celebrele plimbări matinale sau nocturne în acest parc plin de culoare.

Cartiereul Roșu

Notorietatea cartierului Roșu și a serviciilor de escortă a devenit un simbol al Olandei, însă majoritatea turiștilor prezintă interes doar pentru spectacolul prestat de fetele din vitrine, cu o întreagă serie de costume colorate, menite să acapareze privirea călătorilor.

Madame Tussauds

Cu toate că prețul unui bilet este ușor mai mic decât în Paris sau Londra, vizitatorii nu trebuie să uite faptul că acesta rămâne un obiectiv cu tarife ridicate. Din broșurile de prezentare se pot vedea cântăreți, actori, figuri ce au remarcat pe plan mondial precum lideri, entități regale sau culturale, precum și celebrii fotbaliști sau sportivi din alte domenii.

EXCURSII TURISTICE AMSTERDAM

Oraș verde, colorat și permanent primitor, Amsterdam a reușit să se marcheze pe harta turiștilor internaționali prin celebrul spirit libertin, prin numeroasele plimbări cu bicicleta oferite de localnici, cât și de vizitatori. Descoperirea orașului are o eficiență mai ridicată în momentul în care turiștii pornesc la pas această călătorie. Cu toate că există diverse tururi organizate ale capitalei, ce punctează cele mai cunoscute obiective turistice, ar fi recomandat să se închirieze una dintre multele biciclete amplasate în toate regiunile și să se observe cu adevărat spiritul olandez. Cu toate acestea însă, câmpurile multicolore cu lalele din zona Keukenhof uimesc permanent turiștii.

Plimbările cu bicicleta

Indiferent de spiritul ciclist, turiștii vor fi acaparați de popularitatea acestui sport, precum și de facilitățile puse la dispoziția acestora, a serviciului de închiriere a bicicletelor și returnare în cadrul unei alte zone a capitalei, fiind amplasate în diferite regiuni. O alternativă ieftină, energetică și incredibil de frumoasă, ce atrage constant.

Plimbările pietonale

Oraș al bicicletelor, oferă priveliști spectaculoase, permanent înveselite cu flori și aranjamente florale, cu parcuri mari și primitoare, dar și zone stradale amenajate pentru turiști. Micile cafenele din colțul străzii sau berăriile cu renume și istorie sunt cele care continuă să impresioneze vizitatorii.

CAZARE AMSTERDAM

Unul dintre cele mai căutate orașe ale Europei oferă o paletă largă de servicii, în permanență fiind puse la dispoziția turiștilor diverse hoteluri. Un mare avantaj al vizitatorilor sunt serviciile de înaltă clasă oferite de către aceste unități de cazare, de la cele cu facilități de lux ale unităților de 5 stele, până la cele care dispun de minimul serviciilor hoteliere. Unul dintre cele mai apreciate hoteluri cu servicii de top, este grandiosul hotel Golden Tulip Amsterdam West, de 4 stele, cu arhitectură modernă și un bufet impresionant.

Din categoria unităților ce necesită un buget mai redus, unele dintre cele mai căutate opțiuni rămân B&B și unitățile de 3 stele precum Casa 400, având o locație excelentă și o arhitectură în stil tineresc. Cu toate că există și alternativa unui apartament sau a unui hostel, Amsterdam oferă multe posibilități de cazare, dar și mai multe atracții turistice ce variază ca punct de interes și continuă să impresioneze vizitatorii din toate colțurile lumii.

Our top-rated cheap hotels in Amsterdam

 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 1.357 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 674 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
  1.052 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024
 • 488 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:iun. 2024

Întrebări frecvente despre Amsterdam