Termeni și condiții

Cel mai mare motor de căutare hotelieră, trivago oferă utilizatorilor săi informații utile despre diferite unități de cazare și destinații de călătorie.

1. Scopul serviciilor

1.1. Aceste clauze și condiții sunt supuse unor schimbări ocazionale și se aplică tuturor serviciilor noastre, care sunt în mod direct sau indirect (prin terți) furnizate prin intermediul internetului, dispozitivelor mobile, prin e-mail sau prin telefon.

1.2. Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate, precum și Politica de confidențialitate, inclusiv utilizarea Modulelor cookie.

2. Servicii și contracte

2.1. Prin intermediul sistemului nostru, aveți posibilitatea de a compara serviciile unor părți terțe.

2.2. Serviciul ”trivago Express Booking”, oferă utilizatorilor posibilitatea de a rezerva hotelul selectat printr-o conexiune directă cu pagina de rezervări a hotelului (părți terțe). Prin urmare, rezervarea va fi efectuată direct pe site-ul hotelului și nu pe platforma trivago. În astfel de cazuri, trivago nu este operatorul de călătorii sau parte contractuală pentru utilizatori, ci un agent care furnizează conexiunea tehnică a unui site de rezervări către părți terțe. Prin efectuarea unei rezervări pe site-ul unei părți terțe, utilizatorii sunt de acord să respecte termenii și condițiile site-ului respectiv. Termenii și condițiile pot fi consultate pe paginile site-urilor pe care este efectuată rezervarea. Odată cu efectuarea unei rezervări pe un site de rezervări aparținând unei părți terțe, un contract este încheiat între site-ul de rezervări și utilizator, și prin urmare, niciun contract nu este efectuat între trivago și utilizator. trivago nu este furnizorul rezervării efectuate și prin urmare orice reclamație privitoare la rezervarea efectuată, trebuie adresată părților terțe (site-urilor de rezervări) și nu către trivago.

2.3. Acest acord nu afectează alte acorduri făcute între hoteluri și utilizatori.

3. Comunitatea trivago

3.1. Utilizatorii au posibilitatea de a se alătura comunității trivago (denumită în continuare “Comunitate”) și să devină membri ai acesteia prin crearea unui cont în spațiul destinat membrilor trivago. Membrii comunității trivago pot publica conținut generat de ei înșiși și pot participa în mod activ la dezvoltarea platformei prin exercitarea unor funcții cu rol administrativ. Utilizatorii neînregistrați pot citi conținutul pe trivago în mod gratuit.

3.2. Prin crearea unui cont, utilizatorii trivago au posibilitatea de a salva și administra căutările efectuate pe platformă. Pentru crearea unui cont, utilizatorii trebuie să furnizeze informații cu caracter personal. Cu excepția numelui utilizatorului, nicio altă informație cu caracter personal nu va fi vizibilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați pagina Politica de confidențialitate. Prin închiderea contului, toate datele utilizatorului vor fi permanent șterse.

3.3. Un utilizator nu poate crea multiple conturi. Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea datelor complete și corecte.

3.4. Utilizatorul este responsabil de confidențialitatea informațiilor aferente contului personal, în special a parolei. Aceștia, sunt de asemenea, responsabili de utilizarea contului în ceea ce privește trivago cât și părțile terțe implicate. În plus, utilizatorul nu trebuie să divulge informațiile confidențiale către părți terțe.

3.5. În cazul utilizării neautorizate a serviciilor trivago prin folosirea unui nume și a unei parole greșite, utilizatorul trebuie să informeze trivago imediat.

4. Protecție privată, Spam-E-mail

4.1. Protecția datelor personale ale utilizatorului, este prioritatea numărul 1 pentru trivago. Ca atare, trivago face toate eforturile pentru a asigura respectarea protecției datelor personale. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.

4.2. trivago colectează, prelucrează sau utilizează date dvs. personale, doar dacă avem consimțământul dvs. sau dacă o prevedere legală ne permite colectarea, prelucrarea sau utilizarea acestora.

4.3. trivago colectează, prelucrează sau utilizează astfel de date care sunt necesare pentru prestarea de servicii oferite de trivago și / sau utilizarea și funcționarea site-ului / aplicațiilor.

4.4. În cazul în care utilizatorul a fost de acord să primească informații despre trivago în timpul înregistrării în comunitate sau în alt moment în timpul folosirii serviciilor trivago, utilizatorul va primi periodic informații despre produs. Consimțământul poate fi revocat oricând printr-o comunicare scrisă sau prin e-mail. Consimțământul de primire al email-urilor urmează după ce e-mail-ul de confirmare de la trivago este trimis. Selectând link-ul din e-mail, veți fi înregistrat pentru a primi buletinul nostru informativ..

5. Obligațiile utilizatorilor

5.1. Utilizatorul este responsabil pentru conținutul (textelor, fotografiilor, opiniilor, link-urilor etc.) pe care acesta îl adaugă pe trivago. Utilizatorul confirmă că deține drepturile legale cu privire la conținut, că a publicat personal pe trivago și prin urmare, nu încalcă drepturile unei părți terțe.

5.2. Utilizatorul garantează că nu folosește serviciile trivago pentru a crea conținut care:
  • este publicitar dar deghizat drept evaluare
  • nu are nicio legătură cu obiectul indicat
  • nu este obiectiv sau este în mod intenționat fals
  • este imoral, pornografic sau scandalos
  • încalcă drepturile părții terțe sau drepturile de autor
  • încalcă o lege în vigoare sau constituie un act penal
  • conține viruși sau alte programe care pot strica soft-uri sau hard-uri sau care pot afecta utilizarea unui calculator într-un mod nedorit
  • conține chestionare sau un lanț de scrisori
  • are ca scop colectarea de date cu caracter personal de la alți utilizatori, în special pentru scopuri comerciale
5.3. Utilizatorul garantează că nu va utiliza programe sau funcții pentru a genera automat afișări de pagini sau conținut pe trivago.

5.4. În cazul încălcării termenilor și condițiilor, trivago își rezervă dreptul de a elimina conținutul fără declarație de motiv sau de a reține plățile încasate în comunitatea trivago și de a interzice permanent membri de pe trivago. Dreptul la urmărirea penală a actelor criminale rămâne neafectat.

6. Închidere cont

trivago poate anula contul unui utilizator și șterge înregistrarea acestuia în termen de o săptămână de la primirea notificării pe E-mail despre folosirea neadecvată a site-ului. De asemenea, utilizatorul își poate anula accesul și înregistrarea în același termen de preaviz. Dreptul de anulare imediată, din motive întemeiate, rămâne neafectat.

7. Responsabilitate

7.1. trivago nu este responsabil pentru acuratețea, calitatea, caracterul complet, fiabilitatea și credibilitatea conținutului furnizat de către utilizatori și/sau site-uri de rezervări. În special, nu există niciun sfat sau informație de la trivago cu privire la selectarea cazării.

7.2. Toate acordurile care apar prin acest serviciu sunt între utilizatorul trivago și site-ul extern respectiv, de contractare de rezervări. În special, trivago nu acționează în calitate de organizator sau agenție de turism. Termenii și condițiile organizatorului respectiv sau ale agenției de călătorie respective se aplică exclusiv, în special în ceea ce privește dreptul de anulare sau retragere. Site-ul respectiv de rezervări este contactul pentru prelucrarea rezervărilor și a plăților, precum și pentru întrebări despre contract. trivago este neimplicat în acordurile contractuale și plângerile între utilizatorul trivago și site-ul de rezervări.

7.3. trivago nu verifică acuratețea conținutului încărcat de site-urile de rezervări sau de către membrii comunității. Acest conținut este furnizat de către site-urile de rezervări/comunitate pentru a fi publicat pe site-ul nostru, cu referire la hotelul respectiv. trivago nu are nicio influență asupra acestor informații (în special imagini, comentarii, opinii, etc). Publicarea de conținut generat de utilizatori și rapoarte privind trivago nu reflectă opinia trivago, în special, trivago nu-l consideră un conținut propriu.

7.4. În special, hyperlink-uri, bannere publicitate, informații despre locuri de cazare, destinații de călătorie și altele sunt furnizate de către site-urile de rezervări și de către membrii comunității și nu reprezintă recomandări sau informații de la trivago. Din motive tehnice, nicio modificare a prețurilor primită de la site-urile de rezervări nu se face în timp real. Prin urmare, este posibil ca prețul care apare pe site-ul de rezervări să nu corespundă cu prețul specificat pe site-ul trivago. trivago nu este în măsură să garanteze acuratețea informațiilor, în special cu privire la prețuri și disponibilitate.

7.5. trivago nu este responsabil pentru defecțiunile tehnice pentru care cauza nu este în sfera de responsabilitate a companiei trivago sau pentru daunele cauzate de forța majoră. trivago nu garantează disponibilitatea neîntreruptă a datelor și poate efectua lucrări de întreținere tehnică atât timp cât consideră necesar.

8. Modificări ale termenilor și condițiilor

Aceste clauze și condiții se aplică atunci când se utilizează trivago. Utilizatorii înregistrați primesc pe E-mail notificări despre diverse schimbări. Utilizatorii pot descărca și tipări clauzele și condițiile actuale de pe propriul calculator.

9. Legea aplicabilă și locul de jurisdicție

Se aplică Legile Republicii Federale Germania. Pentru oamenii de afaceri sau persoanele fizice care nu au jurisdicție generală în Germania, Düsseldorf este loc de jurisdicție. În caz contrar, se aplică jurisdicția legală. Traducerea din limba germană a avut loc înainte.