Hoteluri în Chișinău (Chișinău, Moldova)

 1. 263 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 2. 140 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
  159 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
  872 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 3. 233 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 4. 235 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 5. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 6. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 7. Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

Hoteluri în Chișinău

Găsiți oferte uimitoare de hoteluri ieftine în Chișinău, Moldova. Căutați și comparați prețurile a de oferte de cazare, pentru a găsi tarife foarte mici cu trivago

 • Căutare cuprinzătoare a hotelurilor pentru Chișinău
 • Găsiți un hotel ieftin în Chișinău!
 • Rezervați la prețul ideal!

Cele mai apreciate Hotels din Chișinău

  335 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • 373 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 316 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • 337 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 116 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
  Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea

CHIȘINĂU, ORAȘUL DIN PIATRĂ ALBĂ

Capitala Moldovei, important sediu cultural, economic și arhitectural constituie un punct central pe harta turistului internațional, cu atracții definitorii Republicii, precum istoria controversată, fundamentele religioase, frumusețea pitorească, alături de renumele viticol, definitoriu pe întreg mapamondul. Chișinău prezintă numeroase edificii impozante, majoritatea realizate din piatră albă de calcar, de unde și renumele acestuia, dintre care cele mai marcante fiind muzeele naționale, teatrul național de operă, sediul de afaceri Atrium, precum și mărețe catedrale. Vacanța la Chișinău nu se rezumă doar la atracții turistice, ci la sentimentul de apartenență oferit de atmosfera moldovenilor, al gustărilor savuroase, celebrelor dulciuri și nu în ultimul rând al vinului rafinat, puternic aromat. Weekend-ul pe aceste meleaguri aduce numeroase expediții în întreaga țară de la vinării celebre, la rezervații naturale, până la monumente istorice falnice în fața trecerii timpului. Cu toate acestea în centrul atenției la Chișinău este latura artistică, a muzeelor, galeriilor de artă și operei. Un mare avantaj oferit de această republica cu doar câteva milioane de locuitori este reprezentat de varietatea hotelurilor, la prețuri avantajoase, menite să destindă aerul vacanței.

ATRACȚII TURISTICE CHIȘINĂU

Ofertele turistice prezente în arealul moldovenesc includ edificii care valorifică arta și frumosul, precum și istoria învolburată a întregii țări. Muzeul de Arheologie și cel de Etnografie sunt cele mai vizitate din această categorie, fiind urmate de clădirile de cult, foarte prețuite de enoriași, precum Catedrala Nașterea Domnului sau Mănăstirea Ciuflea. Chișinău oferă și o gamă largă de spații verzi, încântătoare pe perioada verii, dintre care cele mai reprezentative fiind Parcul Dendrariu, Parcul Valea Trandafirilor sau Parcul Râșcani, precum și alte alternative de destindere ca serviciile spa și wellness din cadrul hotelurilor cu standarde ridicate.

Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei

Cu un număr impresionant de piese de patrimoniu, Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei atestă latura împovărată a istoriei și explică evoluția evenimentelor ce au marcat întreaga Republică.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală

Pentru a putea înțelege mult mai bine cultura și civilizația, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală oferă o gamă largă de exponate și expoziții anuale, fiind organizate expuneri istorice atât în Europa, cât și în America sau Asia.

Parcul Dendrariu

Parcul Dendrariu oferă o atmosferă unică, fiind unul dintre cele mai marcante parcuri ale orașului, un centru important de reuniune și destindere pentru majoritatea locuitorilor. Modernizarea continuă a spațiului a ajutat la crearea unei zone perfecte pentru după-amiezile însorite sau escapadele cu picnicul.

Catedrala Nașterea Domnului

Catedrala Nașterea Domnului a suferit numeroase schimbări datorită regimului comunist acum zeci de ani, în prezent fiind un locaș de cult călduros, atent organizat și proiectat. Edificiul este situat în apropierea unui parc, astfel latura evlavioasă se va contura frumos cu cea naturală.

Arcul de triumf Chișinău

Arcul de triumf a fost realizat pentru comemorarea victoriei asupra turcilor, având o înălțime de aproximativ cincisprezece metrii, cu un orologiu în partea centrală și sistem de iluminare nocturn.

ATRACȚII LOCALE CHIȘINĂU

Capitala Republicii Moldova, Chișinău constituie un reper marcant pe harta turiștilor străini, fiind permanent reînnoite ofertele turistice, menite să prelungească weekend-ul pe aceste plaiuri. De la muzee de artă, la parcuri înfloritoare, până la case cu puternică încărcătură istorică, Chișinău oferă turiștilor o primire călduroasă, un zâmbet larg și oferă sprijin pentru achiziționarea celor mai ieftine suveniruri. Dezvoltarea continuă a orașului a ajutat la impulsionarea regimului hotelier, existând atât cereri pentru hoteluri cu piscină și spa, cât și pentru unități cu un bogat aflux gastronomic tradițional.

Casa memorială Pușkin

Locația marelui poet Alexandr Pușkin reprezintă un obiectiv major al traseului turistic, casa memorială Pușkin având o structură tradițională, învăluită în istoria marelui creator. Un avantaj al acestei escapade este posibilitatea de comunicare în limba rusă sau engleză.

Muzeul Național de Artă

O seară deosebită, cu aer boem, cu o sclipire regală, poate fi oferită în cadrul concertelor de operă la prețuri rezonabile sau a unei vizite în cadrul Muzeului Național de Artă.

Bulevardul și Parcul Ștefan cel Mare

Cu arbuști cu o vechime de peste o sute cincizeci de ani, Parcul Ștefan cel Mare reprezintă cea mai veche grădină publică amenajată în Chișinău, cu portretele lui Alexandr Pușkin și Ștefan cel Mare, precum și a entităților de renume din literatura clasică română, iar bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt constituie o confirmare a importanței domnitorului pentru moldoveni.

Grădina Botanică

O excursie plăcută pentru turiștii veniți cu familia sau copii, Grădina Botanică din Chișinău oferă o experiență ce va destinde și va încânta orice vizitator, indiferent de vârstă sau preferințe.

EXCURSII TURISTICE CHIȘINĂU

Cu o împărțire teritorială restrânsă, posibilitatea unor excursii locale va fi mult mai ușor de realizat, atât datorită perspectivei financiare, cât și a duratei alocate transportului. Unitățile de cazare variază în funcție de zonă, fiind însă mult mai ieftine decât cele din Chișinău. Posibilitatea înnoptării în cadrul unui hostel sau hotel de 3 stele va crea o satisfacție datorită echilibrului calitativ, precum și a standardelor ridicate ale unor astfel de unități și laturii ușor tradițională a zonei. Excursiile turistice nu pot să nu includă și expedițiile viticole, izvorul calitativ al unora dintre cele mai rafinate și prețuite vinuri din lume.

Vinăria Mileștii Mici

Încadrată în cartea recordurilor ca vinăria cu cea mai lungă galerie de depozitare din lume, Crama Mileștii Mici oferă o vastă paletă de băuturi, cu peste un milion și jumătate de butelii de vinuri, toate realizate sub atenta evaluare tradițională. Înalta calitate a vinurilor și tradițiile de maturare au ajutat la marcarea acestui edificiu atât în cartea recordurilor, cât și în inima turiștilor.

Stejarul lui Ștefan cel Mare din Cobâlnea

Stejarul lui Ștefan cel Mare are o vechime de peste șapte sute de ani, fiind un monument al naturii, prezervat cu atenție pentru a putea duce cât mai departe fala și mândria domnitorului Ștefan.

CAZARE CHIȘINĂU

Din perspectiva unităților hoteliere, Chișinău oferă o largă paletă de opțiuni, datorită dezvoltării accentuate a orașului, a importanței turismului, precum și domeniului de investiții străine. Confortul ridicat și standardele de top sunt cerințe cheie și din perspectiva turiștilor vecini, ruși, astfel numeroase hoteluri de 5 stele și 4 stele se regăsesc în varietatea hotelieră. Dintre unitățile de acest tip, hotelul cu un număr ridicat de evaluări pozitive este Leogrand de 4 stele, cu o arhitectură modernă și numeroase facilități de destindere.

Precum alternativă, orașul pune la dispoziția turiștilor atât posibilitatea închirierii unui apartament, precum Suisse cu servicii ireproșabile și un ambient familial, precum și varianta unei pensiuni, ce necesită un buget mai restrâns. Opțiunile sunt diverse, însă latura culturală, tradițional moldovenească necesită atenția tuturor turiștilor cel puțin o dată în viață.

Our top-rated cheap hotels in Chișinău

 • 459 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • 689 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • 291 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • 260 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • 205 lei pe noapte
  Preț anticipat pentru:apr. 2024
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea
 • Selectați datele pentru a vedea prețurile și disponibilitatea