Hoteluri în Mamaia aproape de Aqua Magic

  • Găsiți hotelul ideal în apropiere de Aqua Magic
  • Comparați prețuri de la diferite site-uri web
  • Rezervați la un preț excelent!
Se încarcă

Informații despre Aqua Magic

Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania. Aqua Magic se remarca in primul rand prin pozitionarea sa, in statiunea Mamaia, prin diversitatea distractiilor acvatice si spectacolelor dedicate vizitatorilor, fiind emblematic pentru Romania.
Aqua Magic garanteaza fiecarui vizitator un concediu de exceptie
Aqua Magic ofera distractie la maxim inca din anul 2003, fiecare sezon oferind atractii acvatice moderne si multa adrenalina.
Parcul ofera vizitatorilor oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora cat si dorinta de aventura si adrenalina a altora.
Aqua Magic va ofera 14 surse infinite de distractie, pe care nu trebuie sa le ratati! Waterplayground si Baby Pool, special create pentru bucuria copiilor, se remarca prin multitudinea de mini-topogane, piscine buclucase si personaje din povesti.
Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River iubitorilor de relaxare, iar pentru curajosi Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide si Black Hole.

Contact

Bulevardul Mamaia, 900001, Mamaia, România
Telefon: +40(241)831183 | Fax: +40(241)831101 | Site Oficial

Atracții în Mamaia

Mai multe atracții - Mamaia